Хороскоп

Хороскоп за 22 май

Луната преминава в Рак, а хармоничните й аспекти с Меркурий, Юпитер и Сатурн правят днешния ден продуктивен, успешен. Можете да проведете разговори, можете да разрешите спорове, можете да постигнете компромис и съгласие.


ОВЕН

Успешен ден

 

Изпипвайте всичко, до което се докоснете. Предстои ви натоварен, но успешен ден. Работата ви спори. Енергията на Луната ви дава психологическа устойчивост, за да борите трудностите. Каквото и да започнете днес, вложете мисъл и логика. Не позволявайте на хаоса да развали условията за успех.

 

ТЕЛЕЦ

Преодолейте страха

 

В прекрасно настроение сте, но чувствате страх да направите онези промени, които си мислите, че ще ви осигурят по-добър живот. Точно това често ще е причината за вътрешното ви недоволство. Имате късмет и можете да го използвате. В службата бъдете стриктни. Започнете ли нещо, свършете го в рамките на деня.

 

БЛИЗНАЦИ

Без клюки

 

Обръщате внимание на общуването през този ден. Прекарвате по-голямата си част от работното време в приказки. Голям процент от тях са полезни и свързани с благото на фирмата, но не бягате и от онези, които са по-скоро клюки и сплетни с колегите. Внимавайте да не се замесите в интрига.

 

РАК

Неочаквано предложение

 

Очаква ви доста силен ден. Намирате се във върхова форма и можете да постигнете добри резултати. Общувате свободно с хората около себе си. Сега е времето, когато контактите ви изиграват благоприятна роля в живота. Едно позвъняване от роднини или познати може да ви шокира с неочаквано предложение.

 

ЛЪВ

Готови за рокади

 

Чувствате се прекрасно. Хармоничният аспект между Луната, Меркурий и Юпитер дарява със сила и вас. Сега можете да завършите стари и недовършени през май дела. Подгответе се за големи ходове и рокади, които ви чакат след съвсем кратко време. Още през идната седмица.

 

ДЕВА

Очарователни сте

 

Късметът ви е подчертан. Радвате се на популярност, търсени сте и често попадате в компанията на хора, които ви се радват и даряват с подкрепата си. Няма нищо лошо да си служите с очарованието, което ви е заложено по рождение. Този ден ще ви подскаже за промени, които предстоят да ви се случат съвсем скоро.

 

ВЕЗНИ

Не бъдете скромни

 

Време е да обърнете повече внимание на професионалната си реализация. Имате възможност да повишите квалификацията си, или ако сте достатъчно квалифицирани – да заемете нова длъжност. Днес не другите, а вие оценявате своите лични качества и умения. Скромността не ви е толкова нужна.

 

СКОРПИОН

Влияете се много

 

Осъзнали заблудите в живота си, днес вие сте готови да започнете начисто с планове, идеи и цели. Денят е благоприятен за вас, въпреки че сте емоционално приповдигнати и вземате прибързани решения. Прекалено много се влияете от средата, в която живеете. Мнението на околните е водещо за вас и поради това често допускате грешки.

 

СТРЕЛЕЦ

Приходи

 

Предстои ви благоприятен ден. Не сте основни действащи фигури на работното място. Малцина ви търсят днес и това ви дава възможност да обърнете повече внимание на ангажиментите си. Да завършите започнати, но изоставени дела. При мнозина този понеделник обещава приходи и финансови придобивки.

 

КОЗИРОГ

Полагате подпис

 

Очаква ви благоприятен ден, който ще изживеете така, както вие самите си пожелаете. В хармония сте с всички наоколо. Говорите открито, без задръжки и си печелите привърженици. Особен успех днес имате бизнесмените сред вас. Мнозина ще осъществят значима сделка. Моментът е добър за полагане на подпис.

 

ВОДОЛЕЙ

Спори ви

 

Предстои ви ден, изпълнен с работа и задачи. Дори това да звучи скучно и сиво, едва ли ще останете разочаровани. Истината е, че с каквото и да се захванете днес, вършите го с лекота. Използвайте силата си, защото това е един от малкото дни, когато ви спори. Свършете важните си задачи. Чакат ви приходи и пари.

 

РИБИ

Ново предложение

 

Луната днес ви дарява със сила и енергия. Денят е благоприятен и не бива да го пропускате. Пред вас стои възможност да стабилизирате доходите си, да си стъпите на краката. Ето защо при мнозина този ден идва с предложение за нова работа. Помислете си дали да приемете.

 

Хороскоп за родените на 22.05. – Честит рожден ден!

Годината, която за вас започва да тече от днес, ще бъде доста благоприятна. Пред вас се разстилат възможности и шансове. Бъдете активни, дейни и трудолюбиви. Постигнете целите си, но се погрижете и за близките си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *