60 Плюс БорбаБГЖивотът в снимки и разкази

Вокална група „Вдъхновение” празнува 10 г. от създаването си с Бони Милчева

 С незабравим концерт вокална група „ВДЪХНОВЕНИЕ” при НЧ  “Отец Паиси -1905”  град Полски Тръмбеш чества 10- годишнината от своето създаване.

Да уважат и поздравят своите приятели в празничния концерт се включиха Бони Милчева, Светослав Стойчев, Тодор Тодоров и вокална група „Сияние”. Гости на празника бяха депутатът в 49-тото НС Валентина Димова, кметът на Полски Тръмбеш Георги Чакъров, председателят на Общинския съвет Маринета Кузманова, заместник-кметът Росен Русанов, Николинка Генова-началник отдел „Социална политика, образование и култура”, любители на хубавата градска песен от града и общината. С вълнуващи слова водещата Диляна Стоянова представи 10-годишния творчески път на ВГ „Вдъхновение”. Групата е създадена през 2013 година от ръководителя и Петър Петров. От десетките си участия в престижни Национални фестивали и конкурси, дамите от ВГ „Вдъхновение” и техният ръководител, винаги са се завръщали със спечелени призови места – златни и сребърни медали, дипломи и награди.

Със своя талант и безгранична любов към музиката те допринасят за добрия имидж на читалището и града, за развитието на песенното творчество.

Израз на благодарност и възхищение от техния труд и талант бяха поздравителните адреси от депутата Валентина Димова, кмета и председателя на Общински съвет, от клуб на пенсионера в Раданово. С топли думи на благодарност и пожелания за нови творчески успехи към юбилярите и техните популярни гости се обърна и председателят на читалището Нелушка Миновска. Празникът завърши с торта под звуците на „Многая лета” и специалния поздрав на Светослав Стойчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *