Хороскоп

Хороскоп: Близнаци бъдете пестеливи, изява за Девите

Луната е в Козирог, а тригонът й с Меркурий и Уран подпомагат творческото мислене, по-лесното предприемане на инициативи. Сякаш сме по-гъвкави от друг път и чувстваме, че можем да променим света.


ОВЕН

Равни с колегите

 

В първите дни от тази седмица сте натоварени. Опитайте да отхвърлите колкото може повече ангажименти. Започнете деня организирано. Използвайте натрупания до този момент опит. Не се правете на ръководители в колектива. Имайте колегите за равни на себе си. Това е ключово за хармонията помежду ви.


ТЕЛЕЦ

Професионални промени

 

Очаквайте раздвижване от всякакво естество. Месец юни ви радва с нови възможности и шансове за развитие. Възползвайте се от тях. Днес не е изключено да попаднете на ключови контакти, които да изиграят важна роля в бъдещия ви професионален живот. Нещо в службата се променя и то е за добро.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете пестеливи

 

Започнете деня без много усилия. Оставете се на течението и не се впрягайте, ако ви вменят проблеми, които трябва да разрешавате. Това не е ваша работа. Днешният ден изисква да сте мобилизирани и… пестеливи откъм финанси. Затова бъдете по-скептични, ако трябва да си купувате някаква нова вещ.


РАК

Не крийте истината

 

Това е денят, в който можете да научите много или да се изявите в различни интелектуални области с пълен успех. Захванете ли се с бизнес и с деловодна дейност, проявявайте честност и почтено поведение. Днес сте силни, можещи, но ако сте искрени и не скривате истината от хората срещу себе си.


ЛЪВ

Ще се справите

 

Като изключим сутрешното напрежение, което е неизбежна част от днешния ден, вторник се очертава да бъде доста благоприятен и ползотворен. Направете си програма, която да спазвате. Предварителният план ще ви помогне да включвате и извънредните ангажименти измежду традиционните. Ще се справите.


ДЕВА

Изява

 

Заемете се с онези ангажименти, които вършите с любов и желание. Променете нещо в режима си, което да ви извади извън традиционното русло и да ви накара да се чувствате живи. Днешният ден ви дава възможност за изява, иновации и много положителни промени.


ВЕЗНИ

Без инициативи

 

Днес сте лениви и ви се иска почивка. Нищо лошо не ви очаква, но тонусът ви е нисък и това е основната причина да се чувствате нервни, напрегнати и да си изкарвате всичко на хората, с които най-често общувате. Ще ви мине до вечерта. Не предприемайте важни и значими действия.


СКОРПИОН

С нова нагласа

 

Днес сте контактни, запленени от нови идеи и бързащи да ги осъществите час по-скоро. Хората, с които се срещате, ви зареждат с енергия и ентусиазъм. Всъщност, те се явяват водещ фактор за идеите ви. Можете да започнете нов курс за преквалификация, ново обучение или просто да стартирате нова дейност в службата.


СТРЕЛЕЦ

Размах на крилете

 

Днес имате желание да придобиете ново знание или да насочите усилията си към усъвършенстване на стари умения и чрез тях да намерите начини за нова изява и ново спечелване на пари и положение в йерархията. Възползвайте се от благоприятния ден, който ви дава възможност за размах на крилете и полет.


КОЗИРОГ

Оставете миналото

 

Днес се превръщате в център на вниманието. Погледите са насочени към вас. активността ви е задължителна. Преживейте стара драма в живота си и приемете, че тя вече е минало. Днешният ден ви носи възможност за освобождаване и тръгване в изцяло нова посока. От вас зависи докъде ще се разпрострете.


ВОДОЛЕЙ

Направете си анализ

 

От вас днес не се изисква да сте активни и да показвате на какво сте способни. Опитайте да се върнете назад в спомените си и да направите своя личен анализ за трудности, грешки и проблеми, които сте имали в миналото. До дни за вас ще започне един изцяло нов период, затова днес завършете нещо старо и го оставете зад гърба си.


РИБИ

Нови знания

 

Възможно е да се превърнете в център на общественото внимание. Допадат ви всякакви компании и социални слоеве. Имате какво да си кажете с хората наоколо. Намирате уроци, които да научите от всеки, който ви разказва по частичка от своя живот. Днешният ден е прекрасен, защото ще ви даде нови знания.


Хороскоп за родените на 06.06. – Честит рожден ден!

Не се страхувайте през следващата една година да експериментирате и да провокирате себе си и хората около себе си. Възможно е да промените много аспекти от живота си и да се радвате на успех, само защото сте поели в посока, различна от тази, която държите до момента.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *