Хороскоп

Хороскоп за 5 юни

Луната преминава от Стрелец в Козирог, а хармоничният й аспект с Юпитер прави днешния ден приятен и позитивен, най-вече през втората му половина. В предиобеда е възможно концентрацията да е по-трудна и вършенето на някои задачи – невъзможно.


ОВЕН

Нещо изгодно

 

Сутринта трудно ще се концентрирате върху важни задачи, защото сте приказливи, търсите с кого да убиете време и да разкажете за преживяванията си през уикенда. По-сериозната част от деловия ви ден е в следобеда. Очаквайте интересно професионално предложение, на което можете да отговорите положително веднага.


ТЕЛЕЦ

Върви ви

 

В понеделник сутрин се усещате без сили и енергия и това ви кара да започнете седмицата с нежелание. Малко след първото сутрешно кафе обаче ситуацията драстично се променя и желанието ви за работа ще се завърне. Днешният ден е доста позитивен и благоприятен за вас, независимо какво предприемате.


БЛИЗНАЦИ

Виждате само лошото

 

В понеделник едва ли ще сте от най-активно работещите представители на зодиака. Причината е в недоспиване, липса на концентрация, недостатъчно добро настроение… Поводите за това са много, а вие няма да се концентрирате върху положителното през деня, а ще гледате по-скоро отрицателното.


РАК

Спори ви

 

Въпреки че сутринта ви липсват сили и енергия, налага се още в първите служебни часове да се захванете сериозно със задача, изостанала от миналата седмица. Разбира се, че ще се справите, а в следобеда ще ви остане време и за почивка. Днес успешно можете да разрешите въпроси от административен характер.


ЛЪВ

Доволни от себе си

 

Денят ви започва с вдъхновение и добро настроение, въпреки че до обяд няма да ви спори особено. Но около обедните часове и след това ви чакат доста добри възможности, активността ви ще се завърне и вие ще си свършите доста от набелязаните задачи. Ще бъдете доволни от себе си.


ДЕВА

Разсеяност

 

Семейни грижи са причината в понеделник сутрин да сте разсеяни и невнимателни в службата. По-добре не вършете нищо важно, за да не се налага след време да поправяте грешки. В следобеда ви чака повече добро настроение. Но денят е все така наситен с разсеяност и ниска мотивация.


ВЕЗНИ

Не пилейте енергия

 

Ще започнете деня си с много контакти, но за съжаление – неполезни и по-скоро паразитни. Те ще изядат голяма част от времето и енергията ви и е възможно дори да ви оставят без сили за втората по-силна и активна част от понеделника. Опитайте да се предпазите и да не сте толкова отворени за разговори днес.


СКОРПИОН

Полезни контакти

 

Мнозина от вас си дават сметка, че влошиха финансовото си състояние, като пазаруваха излишни неща през уикенда. Сега няма връщане назад. Не пропускайте в часовете след обедната почивка да проведете важни разговори с хора, които ще ви се обадят ненадейно. Тези контакти са важни – ще ви носят полза за в бъдеще.


СТРЕЛЕЦ

Изграждате начало

 

Започвате новата работна седмица с добро настроение и въпреки че в сутрешните часове не ви спори особено много, вие се заемате точно с толкова задачи, колкото можете да свършите. Знаете, че се намирате в нов период и сега градите тухлите на едно ново начало, което ще поставите през юни.


КОЗИРОГ

Нови възможности

 

Чувствате се без сили и енергия в сутрешните часове. Това е и причината тогава да не сте особено активни, да отговаряте на колегите уклончиво и без ентусиазъм. На обяд обаче ситуацията рязко се променя. Ще ви бъдат възложени по-сериозни отговорности, които, ако свършите подобаващо и в срок, ще повишат доходите ви.


ВОДОЛЕЙ

Нелеп скандал

 

Не е изключено сутринта в понеделник да се спречкате с човек, който представлява авторитет за вас и му имате уважение и доверие. Това ще остави горчива следа за целия ден и ще убие желанието ви да предприемате каквото и да било. Днес не сте сред най-активните представители. Свършете толкова, колкото можете.


РИБИ

Не става както искате

 

Оказва се, че имате изостанала работа от миналата седмица и тя определено ще провали плановете ви за днешния понеделник. Подценявате времето, за което можете да я свършите и не предполагате, че ще ви отиде целият ден за това. Е, едно е да кроите планове, друго е да ги осъществите. Има и такива дни.


Хороскоп за родените на 05.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще разчитате често на късмета си, но дали винаги той ще работи за вас? По-добре работете здраво и разчитайте на себе си, за да имате успех.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *