Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 16-18 юни

Позитивни почивни дни – време за планиране, мечти, промени

 

В петък Луната е в Близнаци, а съвпадът й с Меркурий прави деня доста динамичен и натоварен откъм социални контакти и разговори. Пригответе се да свършите малко по обем работа, защото днес ще говорите много и ще има какво да изяснявате с партньорите си. В събота Луната е в хармонични аспекти с Венера и Марс, а това прави денят доста активен, благоприятен и зареден с магнетизъм. Добрите взаимоотношения са нещо нормално, а това превръща съботата в един незабравим почивен ден. В неделя настъпва новолуние в Близнаци – време за планиране на бъдещето, за мечтаене и формиране на желания. Днес можете да промените средата си на живот, или поне да започнете да я променяте, ако чувствате, че нещо в кръга от приятелства и познанства ви ограничава и пречи.


ОВЕН

Социални реформи

 

16 юни. Очаква ви доста динамичен ден. Ще се наложи да пренаредите по няколко пъти своите планове, защото все нещо ще се случва изневиделица, да бъде свършено с приоритет. Не се притеснявайте, ще се справите.

17 юни. Заредената с енергия събота ви радва с контакти и приятелски срещи, на които не можете да откажете. Време е да разпуснете напрежението и това ще стане, само ако си позволите да се откъснете от ежедневието.

18 юни. Новолунието е време за поставяне на цели и начала. За вас това начало може да бъде в сферата на личните контакти и познанства. Допуснете нови приятелства в живота си. Прекратете някои стари и токсични връзки.


ТЕЛЕЦ

Помислете за доходите си

 

16 юни. И да се опитате да програмирате предварително своя ден, това ще бъде невъзможно. Не си правете сметки, които няма как да изпълните. Днес чувствате, че времето е спряло за момент. И да се мъчите да побутнете нещата, няма как да се случи.

17 юни. Добрите новини в събота са свързани със сферата на вашите лични взаимоотношения и роднински връзки. Ще разберете, че ваш близък е повишен в длъжност и заплата. Това е повод за почерпка.

18 юни. Моментът на новолуние е магнетичен за вас. Днес, въпреки че не чувствате да сте в особено добра форма, ще се справите с къщната си работа. Помислете какво можете да промените в живота си, за да повишите своя материален стандарт.


БЛИЗНАЦИ

Започвате промени

 

16 юни. Много бихте желали днес да диктувате правилата и вие да казвате какво точно да се случва около вас, но невинаги ще ви се получава. Не се ядосвайте, ако попаднете на по свободолюбиви и неподчиняващи се хора.

17 юни. В съботния ден вие ще бъдете в своята стихия. Днес ще се срещнете с хора, с които можете да си кажете много неща. Имате нужда да говорите, да обсъждате, да споделяте. И ще го правите.

18 юни. Новолунието във вашия знак е причина да се чувствате недоспали и без енергия. От друга страна, считано от днес започват подсъзнателни промени, които също черпят от вашата жизненост. Не се претоварвайте.


РАК

Липса на енергия

 

16 юни. Ще се затворите в черупките си, защото не всичко протича така, както вие го желаете. Някой е възможно да ви обиди съвсем ненадейно. Вие ще го набедите, че го е сторил нарочно и съзнателно. По-скоро ядосвате себе си с подобни мисли.

17 юни. Вашето желание през тази събота е да си отпочинете от стреса и напрежението през последната една седмица. Наспете се добре. Не пътувайте. По-добре поканете гости, отколкото вие да ходите на гости.

18 юни. Новолунията са магнетичен момент за вас. Това новолуние ще ви помогне да преосмислите голяма част от своето ежедневие. Ще се нагодите на подсъзнателно ниво за едно ново приятелство, което ще се яви в живота ви до дни.


ЛЪВ

Ново начало

 

16 юни. Намирате деня за спокоен и сякаш времето около вас е спряло. Това обаче никак не е така. В един момент отлагането на ангажименти поради мудност и ленивост ще ви извади извън равновесие, защото ще се наложи да работите и през уикенда, за да наваксате пропуските.

17 юни. За вас този уикенд ще е добре да е почивен, защото ще ви се наложи да действате по задачи от личен характер, които отново няма да успеете да свършите, ако сте на работа извънредно. И пак се натрупват ангажименти, и пак това ще ви коства излишни нерви.

18 юни. Денят на новолунието е важен за вас, защото ви зарежда с магнетизъм и надежди. Това е ден на ново начало. Ден, в който можете да промените нещо във възгледите си. Намислете си желания. Ще се изпълнят.


ДЕВА

Промени в службата

 

16 юни. Днес опитайте да подредите плановете си по начин, по който да свършите всичко в срок. Възможно е да настане хаос в следобеда, защото ще получите допълнителни задачи от ръководството си. Вижте какво можете да придвижите днес и какво да оставите за понеделник.

17 юни. Настроени сте благородно и днес ще помогнете на човек, който се нуждае да му се подаде ръка. Направете го не за да чакате подарък от съдбата след това, а просто, за да направите добро.

18 юни. Новолунието ще ви помогне да подредите мислите и най-вече да пренаредите приоритетите си. Особено в професионален план. Нещо в следващите седмици в службата ще се промени.


ВЕЗНИ

Изтощени от информация

 

16 юни. Вашият петък ще бъде доста динамичен и натоварен откъм контакти, комуникация, връзки. Вечерта ще се приберете вкъщи изтощени от толкова много информация, която е минала през главите ви. Легнете си по-рано.

17 юни. Нуждаете се от време, което да прекарате със семейството си, със своите най-близки и обичани хора. Този ден е зареден с енергия и много положителни вибрации. Насладете му се. Пътувайте, ако имате възможност.

18 юни. Новолунието в неделя ще ви помогне да преосмислите своето битие. Да направите планове за близкото бъдеще и да трансформирате някои свои страхове в силни качества и мощна енергия, която да ви оттласне нагоре. Идват промени.


СКОРПИОН

Вече ви се почива

 

16 юни. Плановете ви днес могат доста да се объркат, ако не се оставите на течението и не приемете, че съдбата в момента държи контрола над всички обстоятелства. Не се ядосвайте, а приемете този факт.

17 юни. Осъзнавате, че имате нужда от почивка. Все пак, юни е един от първите отпускарски месеци. Защо да не помислите за един дълъг уикенд на място, на което психически отмаряте най-добре?

18 юни. Новолунието в неделя ще ви направи несигурни, съмняващи се в честността и верността на другите около вас, а всъщност тази несигурност е вашият страх да не загубите тяхното внимание. Осъзнайте го.


СТРЕЛЕЦ

Внимавайте за грешки

 

16 юни. Внимавайте, ако ви се налага да пресмятате точно днес. Възможно е да се разсеете и да допуснете грешки, които впоследствие да струват имиджа ви или финансови санкции. Бъдете делови и не допускайте прекалено близо до себе си хора, които искат вашето внимание.

17 юни. През уикенда си оставете достатъчно време за себе си и за своето семейство. Възможно е да не ви се среща с никой друг. Нервността ви днес е неоправдана и е добре да я потушите в зародиш.

18 юни. Новолунието в срещуположния знак Близнаци може да ви направи несигурни и нервни, но за кратко време. Всъщност, сега някои обстоятелства в личния ви живот се променят и това може да ви вдъхва само кураж и добро настроение.


КОЗИРОГ

Променете навици

 

16 юни. Чувствате, че жизнените ви сили намаляват и днес по-трудно ще се справяте с ежедневните си задачи. Възможно е да потърсите помощ от колеги, но те ще ви направят мечешка услуга, защото след това ще разкажат на всички, че са ви подали ръка.

17 юни. Уикендът за вас ще бъде натоварен откъм лични задачи, но щастлив. В събота чувствате прилив на енергия и днес можете да се заемете с работа в дома си, която отлагахте в последните седмици.

18 юни. Новолунието изисква от вас да промените нещо в ежедневните си навици, за да се почувства тялото ви по-добре. Става въпрос за повече движение, по-здравословно хранене, лягане навреме, пиене на повече вода от обичайното.


ВОДОЛЕЙ

Приятни изненади

 

16 юни. Определено каквито и планове да сте си направили за днешния петък, те няма да се изпълнят на сто процента. Денят е наситен с изненадващи събития, които връхлитат бързо и променят характера на ежедневието. За щастие, приятни събития.

17 юни. В събота сте в отлично настроение. Чувствате прилив на вдъхновение и романтика. Можете да направите приятна изненада на любимия човек. Можете и да резервирате лятната си ваканция, ако все още не сте го направили.

19 юни. Новолунието ви дава шанс да преразгледате живота си и да положите усилия, за да промените аспектите, които не ви харесват. Сега имате възможност за начало, за крачка напред. Обърнете повече внимание на хобито си.


РИБИ

Малък ремонт

 

16 юни. Възможно е да проявявате ревност във взаимоотношенията си днес, без въобще да го осъзнавате. Но отстрани личи. На работното място се заемете по-скоро с ежедневните рутинни работи, отколкото да предприемате нови стъпки.

17 юни. Чувствате се прекрасно в събота. Днес сте си наумили да направите малък ремонт вкъщи и ще го извършите. Резултатът ще се хареса не само на вас, а и на хората от семейството ви. В крайна сметка – това е целта.

18 юни. Новолунието днес ще бъде повод да подемете разговори по важни теми в семейството и да изясните някои проблеми, които ви тежаха от дълго време. Резултатът след това ще е облекчение – и за вас, и за близките ви.


Хороскоп за родените на 16 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година малко от плановете ви ще се осъществят, защото съдбата ви е подготвила предизвикателства. Бъдете гъвкави и приемайте с усмивка всичко, което ви се случва.

 

Хороскоп за родените на 17 юни – Честит рожден ден!

За вас следващата една година носи сила, любов и хармония. Ще се превърнете в душата на компанията, независимо къде и с кого общувате.

 

Хороскоп за родените на 18 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви се наложи да затворите страници, за да освободите място за нови предизвикателства в живота си. Чака ви начало.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *