Хороскоп

Хороскоп за 19 юни

Луната е в Лъв и сключва хармоничен аспект със Сатурн. Днешният ден предоставя възможности и шансове чрез натрупания до момента опит и придобитите знания да разрешим проблем, който ни мъчи от доста време. Не се притеснявайте да попитате и хора, които знаят повече от вас. Те ще ви дадат правилния съвет.

 

ОВЕН

Не се главозамайвайте

 

Движението на Луната в Лъв предизвиква доста благоприятни усещания при вас. Това е и причината днешният ден да е позитивен, успешен и подемен. Можете да стартирате нещо ново, да се обадите на стар приятел и да се срещнете с него. Денят е прекрасен за всякакви начинания.

 

ТЕЛЕЦ

Свършете важното

 

Тонусът ви днес е нисък. Не сте в състояние да постигнете големи резултати, ако се нагърбите с много ангажименти наведнъж. Опитайте да свършите по-важната част от работата в сутрешните часове и се заемете с малко на брой, но важни към днешна дата задачи. Вечерта ви чака хармония.

 

БЛИЗНАЦИ

Работете здраво

 

Понеделник за вас е активен ден. Имате възможност да постигнете голяма част от краткосрочните си цели или от тези, които са набелязани за седмицата. Всъщност, цялата седмица е благоприятна за вас. Планирайте и изпълнявайте. Ще се учудите колко лесно ви се получава всичко.

 

РАК

Приходи

 

Днес ще обърнете по-голямо внимание на бюджета си. Напоследък имахте притеснения, че разходите ви са по-големи от това, което можете да си позволите. Добрата новина е, че ви чакат и допълнителни приходи, чрез които ще запълните дупките. Денят е благоприятен и позитивен. Насладете му се.

 

ЛЪВ

Добри резултати

 

Луната се движи в знака ви. Зарежда тялото ви с енергия и тонус. Днес се събудете рано и стартирайте важните си задачи за деня. Не позволявайте на никакви трудности да ви откажат от целите, които сте си набелязали. Чувствате вътрешно напрежение около обяд. Лесно ще го овладеете, а добрите резултати ще ви радват през целия ден.

 

ДЕВА

Търсите вдъхновител

 

Понеделник за вас е предстартов ден, който не позволява активна работа или предприемане на големи начинания. По-скоро ви предстои миг на спокойствие и уединение. Нуждаете се някой да ви поощри или покаже дали се движите във вярната посока. Търсите ментор и вдъхновител.

 

ВЕЗНИ

Щастливи и доволни

 

За вас понеделник е един от активните, продуктивни и наситени с позитивни емоции дни. Ще се събудите в добро настроение, тонус и енергия. Имате планове за действие и ще ги осъществите до ранния следобед. Вечерта хармонията във взаимоотношенията ще ви направи щастливи, доволни и радостни.

 

СКОРПИОН

Благоприятен ден

 

Стартирате активна работна седмица. В понеделник е добре да се стремите към действия, които ще ви донесат резултати. Ще попаднете на важна информация, даваща ви светлина върху идеи и намерения, които искате да реализирате до края на юни. Денят е благоприятен и позитивен.

 

СТРЕЛЕЦ

Благоприятно време

 

Луната гостува в Лъв и очертава време, благоприятно за вас и вашите намерения. Ще успеете да се приспособите към настроенията на хората около себе си, да общувате и говорите свободно. При мнозина днес се отваря възможност за пътуване, което ще осъществите съвсем скоро – в края на юни или началото на юли.

 

КОЗИРОГ

Провокативен ден

 

Очертава се доста напрегнат ден за вас. Ще ви се налага внезапно да вземате прибързани решения, за които се страхувате дали са правилни, или не. Колебанията са често срещано явление във вашето ежедневие. Изнервени сте. Точно сега не е добър момент да започвате каквото и да било. Бъдете готови за провокации.

 

ВОДОЛЕЙ

Подем

 

В понеделник ще успеете да запазите хармонията във взаимоотношенията с хората около себе си. В мир сте със заобикалящия ви свят и това е причината да се чувствате сигурни и стабилни. В деловия ви живот предстои подем. Мнозина от вас, които се занимават с частен бизнес, ще започнат ново начало до седмица-две.

 

РИБИ

Направете график

 

Това е поредният понеделник, който е изпъстрен с много задачи и дела, които трябва да бъдат свършени в срок. Не планирайте нищо допълнително, без да сте свършили всички ангажименти, които вече са насрочени за днес. Преодолейте хаоса в действията си, като подредите деня под формата на предварителен график.

 

Хороскоп за родените на 19.06. – Честит рожден ден!

В следващата една година не се притеснявайте да започнете нещо ново в живота си, да се радвате на подем и да направите нещо за себе си, което да промени вашето ежедневие. Сега е подходящият момент за това.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *