Хороскоп

Хороскоп 23 юни – 25 юни

Дните са заредени с позитивна енергия, неделята е подходяща за вземане на сериозни решения

 

В петък Луната преминава от Лъв в Дева, а опозицията й със Сатурн може да ни провокира, като ни накара да защитим мнението си пред явни авторитети, към които се отнасяме с уважение и респект. В събота Луната е в Дева и е в хармоничен аспект с Юпитер. Денят е зареден с позитивна енергия, а ако не спорим много-много, можем да го изкараме и без излишни нерви. В неделя Луната сключва тригон с Уран и Плутон в земната стихия на зодиака. Възможно е да вземем важни решения с разум и след дълъг размисъл. Това е почивен ден, който носи напрежение, но и реализация по сериозни въпроси.


ОВЕН

Кураж и вдъхновение

 

23 юни. Ще ви се наложи да разрешавате проблеми на работното място, които възникват от нищото и по никакъв начин не дават индикация, че ще ви засипят. Бъдете адаптивни и адекватни, за да се справите. Нервите няма да помогнат.

24 юни. В събота не се страхувайте да потърсите подкрепа от близки и роднини, които са готови да ви помогнат, независимо какво се случва в живота ви. Сега най-малкото имате нужда да поговорите с някого за проблемите си.

25 юни. В неделя ще добиете онази смелост, която ви е нужна, за да направите важни житейски промени, или поне да вземете решението за тях. Това е обнадеждаващ ден. Нещо ще ви вдъхне кураж и енергия. Чувствате и прилив на вдъхновение.


ТЕЛЕЦ

Късмет в събота

 

23 юни. Възможно е да пренебрегнат вашето мнение на работното място. Обстоятелство, което ще ви ядоса и накара да потърсите правотата си. Внимавайте обаче как го правите. Прекалено нервното ви отношение може да прекрати някои взаимоотношения, на които държите.

24 юни. В събота ви чака небивал късмет. Въпреки че все още сте афектирани от споровете през вчерашния ден, днес усмивката отново е на лицата ви. Очаква ви ведър и щастлив ден, на който трябва да се насладите изцяло.

25 юни. Голяма част от намеренията ви в неделя ще се осъществят с помощта на ваши приятели и близки роднини, но ще има и такива, които няма да успеете да постигнете. Ще се вгледате точно в тези свои неуспехи и това може да ви комплексира.


БЛИЗНАЦИ

Защитете позицията си

 

23 юни. Не се притеснявайте да се срещнете с хора, които представляват големи авторитети във вашето съзнание. Тази среща ще ви облагороди. Възможно е да се наложи да защитавате мнението си пред тях. Можете да го направите. Вие сте словоохотливи.

24 юни. Непредвидимите обстоятелства, в които попадате днес, правят и съботата доста непредвидима, но вие ще се справите с всичко без излишен стрес. Обърнете внимание и на дома си. Не е изключено да ви се наложи да ремонтирате нещо спешно.

25 юни. В неделя не се съгласявайте с чуждото мнение, само за да избегнете пререканията и напрежението. Водете се от вашата лична истина и усещане за правота. Няма нищо лошо в това да изложите гледната си точка, пък дори и да ви струва неприятни разговори.


РАК

Без ненужни нерви

 

23 юни. Ще ви се наложи в следобедните часове да проведете важен разговор с човек, който освен че не е на вашето мнение, няма ни най-малкото намерение да вникне в гледната ви точка. Само ще изхабите ненужни нерви и енергия.

24 юни. В събота ви чакат срещи и разговори с по-приятни хора. Хора, които могат да ви заредят с енергия, ентусиазъм и да запалят искрата за нещо ново, което да подемете в живота си. Не пропускайте възможността.

25 юни. В неделя ще бъдете потиснати и без настроение, защото ваш близък ви е казал дума накриво. По-добре е да простите и да продължите напред, отколкото да задълбавате излишно в ситуацията.


ЛЪВ

Егото ви е проблемът

 

23 юни. Днес ще се опитате да докажете правотата си по въпроси, които не са от вашата компетентност. Нищо ново под слънцето, но този път няма да успеете да обвините другите, че не разбират, защото хората, пред които говорите, са специалисти в тази област. Ще се изложите самите вие.

24 юни. В събота помислете за доходите си. Ако се налага, поработете извънредно, за да си стъпите на краката. В момента и спестяванията ви изтъняват, а това може би вече ви носи несигурност и напрежение.

25 юни. В неделя не сте склонни да слушате никакви съвети, въпреки че хората около вас добронамерено се опитват да ви покажат вярната посока. Вие обаче смятате, че желанието им е да ви заблудят. Е, потърпевшите отново ще сте само вие, но пък ще сте изпълнили мисията на своето его – с гордо вдигната глава да не слушате и да не се подчинявате никому.


ДЕВА

Хората ви харесват

 

23 юни. Днес успявате да си поставите граници и да изградите един достоен образ пред обществото – на стабилни и хармонични личности. Възможно е да срещнете човек, който да се поинтересува от вашите умения и възможности. Не се страхувайте да поговорите за сътрудничество.

24 юни. Ще подобрите разбирателството си с хората около вас и сякаш днес говорите това, което те искат да чуят. Вярно е, че им се намесвате в живота малко повече от позволеното, но те са свикнали и знаят, че не го правите с лоши чувства.

25 юни. В неделя ще ви се наложи да вземете важно решение, което касае действията ви един месец напред. Обмислете добре и не бъдете прибързани. Всичко е във вашите ръце.


ВЕЗНИ

Нужда от почивка

 

23 юни. Ще бъдете в правото си, когато спорите днес, но трудно ще отстоите мнението си. Проблемът е, че се срещате с авторитети, които ви респектират. Или пък общувате с прекалено авторитарни хора, които чрез агресия ви натрисат тяхната гледна точка.

24 юни. В събота имате нужда от почивка – почивка от всичко. От работа, общуване, бързане… Оставете се на течението и не позволявайте на никого да ви извади от зоната на блаженството да сте необезпокоявани.

25 юни. В неделя е времето на вашето себеосъзнаване. Ще осъзнаете много от своите плюсове в характера и живота си. Ще осъзнаете и голяма част от своите таланти и ще вземете решение от сега нататък да ги проявявате по-често в ежедневието си.


СКОРПИОН

Не спирайте да общувате

 

23 юни. Не бива да пренебрегвате личните си интереси днес, само защото някой ви е помолил или искате да жертвате тях в името на авторитет, към когото имате огромно уважение. Поставете себе си в центъра на вселената. Сега това е по-важно.

24 юни. През уикенда ви чакат доста срещи с хора, от които има какво да научите. Ето, днес ще се видите с човек, който ще ви разкаже за своя идея и съвсем приятелски ще ви подаде ръка вие също да станете част от тази идея.

25 юни. В неделя новина може да ви създаде известни неудобства и главоболия. Възможно е да се наложи да пренаредите съвсем близките си планове. Планове, касаещи едно пътуване през първите дати на идния месец.


СТРЕЛЕЦ

Време за промяна

 

23 юни. Без да искате, ще влезете в явен конфликт с човек, който е по-компетентен от вас в сферата, в която спорите. Бъдете по-делови и признайте незнанието си, преди да е станало прекалено късно и всички да разберат, че вие подклаждате конфликта.

24 юни. Не се лишавайте от възможността да си починете от работното напрежение, което ви беше обзело през последната седмица. На някои от вас обаче в събота ще се наложи да поработят сутринта. Направете го от вкъщи, ако можете.

25 юни. Ще осъзнаете силата на психическото натоварване, което си причинявате на сегашното работно място. Сега е времето да вземете важно решение – или да се преместите на друго, по-спокойно поприще, или да потърсите по-добро заплащане за труда си още през следващата седмица.


КОЗИРОГ

Отговорете подобаващо

 

23 юни. Вашите колеги винаги са се чудели как смогвате с работата си. Те не виждат, че сте концентрирани и не се разсейвате, докато не свършите задачите си. А след като ги свършите, го давате по-свободно. Тяхното мнение е, че вие нямате достатъчно работа и минавате по тънката лайсна. Това ще е и днешният упрек към вас. Отговорете подобаващо.

24 юни. В събота можете да си позволите едно пътуване на кратко разстояние. Излезте извън града. Порадвайте се на летните температури. Отидете на пикник с близките си. Отърсете се от проблемите в работата.

25 юни. Вашите близки вероятно ще ви помолят за помощ за нещо, което не могат да свършат сами. Не се колебайте да им подадете ръка и помогнете с каквото можете. Скоро и вие може да се озовете в тяхната позиция.


ВОДОЛЕЙ

Планирайте бюджета

 

23 юни. Днес се освободете от излишното напрежение, за да си спестите нежелани конфликтни ситуации с хора от вашия екип. Точно сега не е моментът да разрешавате междуличностни разногласия, защото може би ще си размените думи, които няма да се харесат на нито една от страните.

24 юни. В събота се нуждаете от почивка – както физическа, така и емоционална. Денят не е богат на жизнена енергия, затова и ще бъдете доста по-лениви от друг път.

25 юни. В неделя обърнете повече внимание на личния си бюджет и предвидете оставащите разходи до края на месеца. Разплатете месечните си битови сметки, ако не сте го направили. Отново си оставете достатъчно време за почивка.


РИБИ

Натоварена събота

 

23 юни. Ще започнете днешния ден забързано и с голямо напрежение, поради това, че имате много работа за вършене. След като се убедите, че не ви спори чак толкова много, ще решите да отложите някои от задачите си за понеделник. И няма да сгрешите.

24 юни. Съботата прекарайте в активност. Няма да имате време за почивка, защото още сутринта ще се заемете с някои изостанали къщни ангажименти, които ще уплътнят целия ви ден. Но пък ще се почувствате пълноценни.

25 юни. В неделя обърнете повече внимание на здравето си. Послушайте сигналите на своя организъм и ако имате оплаквания, които ви обезпокояват, потърсете компетентно мнение през следващата седмица.


Хороскоп за родените на 23 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година се радвайте на дребните неща в живота си. Оценете онова, което се вижда с просто око, но което все не забелязвате, че е в живота ви.

 

Хороскоп за родените на 24 юни – Честит рожден ден!

Ще получите доста неустоимо предложение в професионален аспект през следващата една година. Обмислете го бързо, за да не го изпуснете.

 

Хороскоп за родените на 25 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година се опитайте да приемате по-лесно промените, които се случват във вашия свят. Не се противопоставяйте, защото те са за ваше добро.


Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *