Хороскоп

Хороскоп за периода 30 юни-2 юли: С приключването на месец юни е време и да затворим стара страница в живота си

В петък Луната преминава от Скорпион в Стрелец, а опозицията й с Уран ни подсказва, че с края на месец юни е време да затворим и една стара страница в живота си. В противен случай нещо все ще ни дърпа назад и все няма да сме готови за новото време, което така или иначе идва. В събота отделете мъничко време и за по-възрастните си роднини. Ако не можете да се видите с тях, поне проведете телефонен разговор, за да ги чуете как се чувстват. В неделя Луната напредва в Скорпион и сключва хармонични аспекти с Марс и Венера, като това прави деня изключително позитивен и благоприятен, наситен с щастливи преживявания.


ОВЕН

Нужда от разпускане

 

30 юни. Ще ви се наложи да потърсите подкрепата на хора, които са по-знаещи и можещи от вас, но могат да ви помогнат в случая, в който сте попаднали днес. Не пропускайте вечерта да излезете с приятели и да се забавлявате подобаващо. Имате нужда от разпускане.

1 юли. Независимо дали посрещате първоюлското слънце на морето, или в града, днес ще ви се наложи да проведете важен разговор с близък роднина, който се нуждае от помощ. Само вие можете да му я предоставите.

2 юли. В неделния щастлив ден не ви остава нищо друго, освен да простите, в случай че някой вчера ви е наранил или е потъпкал достойнството ви. Няма смисъл да се измъчвате. Всъщност, днес не трябва да се измъчвате с нищо.


ТЕЛЕЦ

Чувствате се отлично

 

30 юни. Ще ви се наложи да отговаряте за чужди грешки – обстоятелство, което никак не ви е по вкуса и винаги ненавиждате, когато се случи така. Не се ядосвайте. От вашето емоционално равновесие зависи днешният ден да е щастлив.

1 юли. В събота мнозина от вас са избрали да посрещнат първоюлския изгрев край морето, но останалите, които са в града, ще се занимават с домашни дела и задължения. Нещо вкъщи се оказва, че се нуждае от ремонт.

2 юли. Ще осъзнаете, че днешната неделя е щастлив и ползотворен ден, независимо дали пътувате, или сте си вкъщи. Вашата концентрация е на ниво. Чувствате се отлично и предайте това настроение на хората около себе си.


БЛИЗНАЦИ

Срещате половинката си

 

30 юни. Опитайте да омиротворите своите колеги и да засилите хармонията и помежду си. Сред тях към днешна дата има много недоволство, но нито вие можете да направите нещо, нито ви е работа да заставате срещу шефовете си, за да ги защитите. Просто гледайте с блага дума да въведете хармония.

1 юли. Независимо дали посрещате първоюлския изгрев вкъщи, или на морето, направете го с близките си хора. Споделете тази събота със своето семейство, отидете на гости на по-възрастни роднини или поне се чуйте с тях в приятен разговор по телефона.

2 юли. Добри са новините за необвързаните представители в неделя. Те имат шанса да срещнат подходяща половинка, с която да прекарат не само лятото, а и доста по-дълго време.


РАК

Сбъдвате желание

 

30 юни. Краят на месеца идва с доста по-високо натоварване от очакваното. Оказва се, че има дела, които не сте успели да свършите още от началото на юни и сега се налага да затворите папката. Да, но това ще ви коства страшно много усилия. Ще останете до късно на работа.

1 юли. В събота посрещнете първоюлския изгрев щастливи и доволни. Независимо в колко часа сте си легнали снощи, събудете се рано и се порадвайте на първоюлската прана. Тя ще ви зареди с енергия за целия ден.

2 юли. В неделя ви чакат придобивки и добри новини, които ще ви накарат да се почувствате значими и важни за някого. Вашият късмет е подчертан. Намислете си желание. Ще се сбъдне.


ЛЪВ

Невинаги сте прави

 

30 юни. Желанието ви днес е на всяка цена да се чуе вашето мнение, но дори то да бъде чуто, това няма да ви удовлетвори напълно. По-важното в случая е да се изпълни онова, което сте си намислили и за което се борите. Готови сте повалите на земята всички свои опоненти.

1 юли. В събота посрещнете първоюлския изгрев с оптимизъм и добро настроение, вместо да се вглъбявате в своите собствени претенции и да се оплаквате, че все някой ви пречи да постигате целите си. Днешният ден е щастлив за вас.

2 юли. Ще преодолеете по-лесно здравословните си проблеми, ако приемете обстоятелствата, в които живеете, отколкото ако все се опитвате да променяте нещо и да го правите според своите възгледи. И те невинаги са правилни.


ДЕВА

Нужда от почивка

 

30 юни. Вие трудно проумявате едно важно нещо. А то е, че само с работа не може, трябва и да се отдъхва от време на време. Точно сега е настъпил един такъв момент за вас. Опитайте днес да се освободите по-рано от работа и си починете по възможно най-добрия за вас начин. Иначе прегряването ви е в кърпа вързано.

1 юли. Днес се радвайте от рано на слънцето в първоюлския ден. Светлината и слънчевите лъчи ще ви заредят с енергия, която към момента ви е толкова много нужна.

2 юли. Неделният ден ще премине забързано, но щастливо за вас. Ваши роднини ще ви зарадват с добри новини, които можете да споделите с тях. Отпуснете се. Помислете си за отпуск, който да си вземете през юли или август.


ВЕЗНИ

Живеете щастливо

 

30 юни. Очаква ви един успешен и благоприятен ден, който ви намира в добра кондиция и желание да помогнете на колегите и приятелите си. Не липсва и приемственост от страна на другите хора. Днес се радвате на чистота и хармония във взаимоотношенията си.

1 юли. Не се лишавайте от пътуване в първоюлския ден. Дали то ще е на ваше любимо място, до близко село или пък около морския бряг – няма значение. Важното е да сте на път и да се заредите с енергия по този начин.

2 юли. Днес се чувствате щастливи и доволни от всичко, което ви се случва. Вие вече осъзнахте, че ако подхождате с благодарност към онова, което получавате, то тогава и количеството на съдбовните подаръци е по-голямо. Това е философията на щастливия живот.


СКОРПИОН

Мислете позитивно

 

30 юни. Възможно е да ви ядосат финансови грижи, които имате към края на месеца. Не се притеснявайте чак толкова, винаги когато се задават извънредни разходи, съдбата намира начин да ви преостави и извънредни приходи.

1 юли. Посрещнете първоюлския изгрев с добро настроение и положителни очаквания. Сега не е времето да недоволствате заради парични проблеми. Ще се оправят.

2 юли. В неделния изключително позитивен ден не влошавайте настроението на близките си. Усещате, че те са настроени позитивно и имат благоприятни очаквания не само за деня, а и за месеца. Попийте поне малко от това.


СТРЕЛЕЦ

Ново начало

 

30 юни. Не се сърдете, ако днес колегите ви ядосат в сутрешните часове. Отминете с усмивка. Трябва да знаете, че в следобеда нещо ще се промени, нещо ще ви обнадежди. Започва един изцяло нов период за вас.

1 юли. Радва ви настъпването на новия месец, но и усещате, че навлизате в един изцяло нов период. Така е, разкриват се шансове за ново начало, което ще обхване поне месец напред във времето.

2 юли. Щастливи сте от факта, че около вас има хора, на които можете да се доверите и да разчитате. Днес няма да има нужда някой да ви помага, но е друго, когато знаете, че имате и такава опция.


КОЗИРОГ

Без сили и енергия

 

30 юни. Трудно ви е да вземате решения днес. Чувствате се омърлушени, без сили и енергия, а имате много задачи, които трябва да се свършат в края на месеца. Стегнете се и ги завършете, дори това да ви коства оставане до по-късно на работа.

1 юли. В събота опитайте да преодолеете своята ленивост и посрещнете първоюлския изгрев. Разходете се на чист въздух и се радвайте на слънчевите лъчи, които днес ви зареждат със сили и енергия.

2 юли. В неделя се чувствате натоварени да присъствате на събития и събирания, вместо да си почивате вкъщи. В крайна сметка ще се окаже, че е доста по-добре за вас да сте сред хора, отколкото да оставате сами. Ще избягате от депресията.


ВОДОЛЕЙ

Позитивен петък

 

30 юни. В петъчния ден се радвате от сърце на всичко, което ви прави щастливи и доволни. Това е ден, зареден с положителна енергия и възможности за добре свършена работа в службата. Вечерта споделете с приятели на по чашка.

1 юли. В събота вие ще бъдете организаторите на събитията. Не е изключено да съберете любимите си хора, за да посрещнете рано сутринта първоюлския изгрев – една нестандартна, но зареждаща с енергия идея.

2 юли. В неделя сте готови да обърнете повече внимание на семейството и близките си, но често заради силната си нервност влизате в конфликти. Приемете и тяхното мнение. Те също мислят правилно. Така ще си спестите огорченията.


РИБИ

Планирайте новия месец

 

30 юни. За вас днешният ден носи промени и полъх на ново начало. Дори и малко да е то, ще ви даде положителен тон в живота. А и ще се отрази на вашия джоб. Не е изключено ненадейно да получите изненадващо предложение за по-добре платена работа.

1 юли. В събота, въпреки че ще бъдете доста ангажирани с професионална заетост, намерете време да се разходите и да се порадвате на първоюлското слънце. Започва един от любимите ви месеци в годината.

2 юли. В неделя се опитайте да подредите мислите и чувствата си, да планирате дните до края на месеца и да се изясните сами за себе си какво очаквате да ви се случи. Денят е позитивен и зареден с енергия.


Хороскоп за родените на 30 юни – Честит рожден ден!

Въпреки трудностите, които ви чакат през идната една година, вие ще разполагате с късмет и винаги ще се измъквате от затруднените ситуации. Очаква ви добро развитие в любовта, но се пазете от попадане в задкулисни игри на работното място.

 

Хороскоп за родените на 1 юли – Честит рожден ден!

Пресмятайте по два пъти възможностите си през идната една година, ако ви се налага да инвестирате пари или да изтегляте заем. Дали наистина се нуждаете от него? Не забравяйте да бъдете консервативни и предпазливи. Пестеливостта ще ви помогне да изживеете тази година без проблеми.

 

Хороскоп за родените на 2 юли – Честит рожден ден!

Вашият късмет през следващата година ще ви срещне с хора, от които можете да научите много и които могат да ви дадат много. Не се притеснявайте да попитате, когато не знаете нещо. Придобиването на всяко ново знание ще ви облагородява и помага в професионалната реализация.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *