Хороскоп

Вашият хороскоп за вторник, 4 юли

Луната е в Козирог, в съвпад е с Плутон и в тригон с Уран. Не приемайте уроците, които трябва да научите днес, като трудни, а по-скоро като предизвикателни. Денят е зареден с енергия и възможност да свършите намислената за днес работа, но трябва да сте организирани. С половинката разговаряйте внимателно. Възможни са противоречия.


ОВЕН

Увеличавате доходите си

Използвайте този ден, за да хармонизирате отношенията около себе си. Днес говорите много, но и сте слушани, уважавани и това ви харесва. В работния ден намерете начин как да подобрите доходите си и така да повишите жизнения стандарт на семейството си през лятото. Ще сбъднете една своя мечта.


ТЕЛЕЦ

Не бързайте

Труден ще бъде днешният ден за вас, защото не желаете да си дадете нужната почивка и се нагърбвате с много неща наведнъж. Предстои да се сдобиете с важна информация относно деловите си ангажименти, но точно сега едва ли ще я използвате по предназначение. Не избързвайте с промените в живота си. Тях правете бавно и постепенно.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете подготвени

Във вторник ще сте прибързани, емоционални и е твърде вероятно да извършите редица безсмислени действия, от които ще си патите не след дълго. Бъдете малко по-сдържани и премисляйте ситуациите. Ще се радвате на подкрепа от колегите си, но в деловите взаимоотношения и по-скоро в отношенията си с висшестоящ човек ще си имате проблеми.


РАК

Вярвайте на интуицията си

Хороскопът ви за вторник вещае промени, които ще предприемете много предпазливо и интуитивно. На работното място денят предвещава успехи, ако не се предоверите на непознати хора или на колеги, с които до този момент не бяхте в добри взаимоотношения. Късметът е с вас в личен план. Там ви чака стабилизация.


ЛЪВ

Скоро всичко ще се оправи

Въпреки непредвидените ситуации, в които ще се озовавате днес, не бива да изпадате в песимистично настроение. Денят е много добър и ще ви помогне да преодолеете определени свои страхове. По-трудно ще постигате хармония във взаимоотношенията, но не се притеснявайте. Скоро всичко ще се оправи. Не харчете пари за излишни неща.


ДЕВА

Бъдете позитивни

Във вторник ще чувствате сила, амбиция и смелост да постигнете онова, за което се борите от дълго време насам. На работното място бъдете навреме сутринта и не закъснявайте. Действайте по същество и с приоритети. Денят е хубав и не бива да го пропилявате в излишни разправии и неприятни спречквания. Бъдете позитивни.


ВЕЗНИ

Съдбата е зад гърба ви

Основното разногласие днес ще бъде между желанията ви да постигнете моментална и бърза промяна на работното място или в бизнеса и невъзможността да го сторите поради ред фактори, които ви пречат и възпират. Добре че са тези обстоятелства, за да ви наложат запор, за да не направите поредна грешна стъпка. Съдбата ви закриля.


СКОРПИОН

Гледайте в една посока

Сутринта сте концентрирани и гледате в една посока, докато в часовете около обяд не разсеете погледа си с няколко цели, които да гоните паралелно. Това е голямата ви грешка във вторник и ако можете да я избегнете, направете го. В никакъв случай не се разединявайте, а бъдете концентрирани. Денят е много хубав и ведър. Използвайте го.


СТРЕЛЕЦ

Чакат да сгрешите

Въпреки враждебната среда, в която сте принудени да работите към този момент, вие не падате духом, а напротив – силно мотивирани сте да успеете и ще го сторите. Сутринта избягвайте да спорите и да давате мнението си за каквото и да е било. Колегите и ръководството чакат да сгрешите. Разочаровайте ги със старание и прецизност.


КОЗИРОГ

Пазете си кесията

Въпреки късмета, който ще ви споходи във вторник, бъдете внимателни, защото редом с благоприятните вибрации идват и предупреждения за неприятни срещи. Някой ще ви потърси за пари с надеждата, че щом сте благоразположени и в добро настроение, ще отпуснете кесията. Искрено ви съветвам да държите финансите си здраво днес.


ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с темата за парите

Промени и пътувания ще направят деня ви активен и доста обещаващ, стига да подхождате с нужната търпеливост и да действате поетапно, а не хаотично. Налага се да се вслушвате във вътрешния си глас, особено когато става дума за пари, независимо дали ви се обещават приходи, или вие трябва да дадете средства на някого.


РИБИ

По-висока заплата

И вашият ден предстои да бъде изпълнен с добри възможности и шансове да се изявите благоприятно. Очаква ви добра новина, свързана с повишение на доходите ви. Началото на новото шестмесечие ви носи и заплата с нов, по-голям размер. Доволни сте от себе си, но повишението е и заслужено. Все пак напоследък давате всичко от себе си.


Хороскоп за родените на 04 юли.

Честит рожден ден! През следващата една година бъдете внимателни да не нараните някого заради прекалено хапливия си език. Бъдете по-умерени в своите изказвания, а дойде ли време да давате мнение, също се опитвайте то да не е крайно.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *