Хороскоп

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

В петък Луната се движи в Риби. Съвпадът й със Сатурн е причина през този ден да ни спори във важните работни дела. Можем да проведем преговори и да постигнем съгласи по „нажежени“ въпроси. Спокойната събота е идеален ден за почивка, правене на любими дела в свободното време и среща с приятели. В неделя Луната преминава в Овен. Изисква от нас да сме по-активни, дейни. Можем да започнем нещо ново, да дадем старт на определени дейности. В този ден сме стремителни и решителни, без да се нуждаем от съвети и наставления.


ОВЕН

Наваксайте на сън

7 юли. Щастливи сте, защото ще получите добра новина на работното място, която касае положението ви в йерархията на фирмата. Не разгласявайте на никого това, което ви се случва. Днес е по-добре да сте тихи и потайни, отколкото шумни.

8 юли. Починете си. Имате нужда от сън, за да възстановите силите си, а и в последните по-горещи нощи през седмицата така и не успяхте да се радвате на здрав сън. Сега можете да си наваксате.

9 юли. В неделя ще се зарадвате от доброто отношение на ваши близки, които искат да ви подадат ръка за един проект. Не се колебайте да приемете помощта. Започвате един изцяло нов период, който ще продължи около месец занапред=


ТЕЛЕЦ

Подкрепяни сте

7 юли. Възползвайте се от доброто отношение към вас на хора от по-висшестоящите слоеве в службата или пък на обществото, в което живеете. Днес сте търсени, популярни и много почитани. Дори можете да влияете върху мнението на другите.

8 юли. В съботния ден ви се иска да си починете добре, но няма да ви огрее изцяло идеята. Ще ви се наложи да помогнете на приятели, които в момента имат нужда от вас. Ще отиде целият ден в тази кауза, но пък и ще си изкарате прекрасно.

9 юли. В неделя ви се иска да ви оставят насаме със себе си. Не желаете никой да ви безпокои за каквото и да е било. Не се притеснявайте да си кажете, ако някой ви досажда или ви отнема от личното пространство.


БЛИЗНАЦИ

Изненадващи гости в неделя

7 юли. Днес имате голямата амбиция да убеждавате човек, който по никакъв начин не е склонен да се съгласи с вашата гледна точка. Не се ли получи при разговор от първия път, откажете се. А и не е нужно целият свят да подкрепя мнението ви.

8 юли. В събота отново мислите за работа, въпреки че през този ден е от особено голяма важност да си отпочинете и да ангажирате съзнанието си с мисли, които са свързани с нещо приятно.

9 юли. В неделя неочаквани гости вкъщи ще ви изненадат и въпреки че сте неподготвени за визитата им, ще си изкарате добре. Не се притеснявайте за почерпката, вие сте си достатъчно близки, за да им поднесете неща, с които разполагате.


РАК

По-спокойно

7 юли. Днес буквално препускате измежду ангажиментите и това може да се превърне в основната причина за вашите пропуски и грешки. Поспрете се, отделете на задачите си толкова време, колкото е нужно. Каквото не можете да свършите днес, отложете за понеделник.

8 юли. В събота ще сте особено щастливи, ако ви предстои пътуване. Самата мисъл, че тръгвате на колела за някъде, е достатъчна, за да подобри настроението ви. Затова и обмислете екскурзия.

9 юли. В неделя, искате или не, ще трябва да се свържете с работното си място, за да разрешите някои спешно възникнали въпроси или да се подготвите за утрешния понеделник, тъй като ви остана работа за довършване от петък..


ЛЪВ

Отложете пътуването

7 юли. Днес сте любопитни. Искате да бъдете в крак с всичко ново и са ви интересни неща, които дори не ви влизат в работата. Определено ще досадите на колегите и приятелите си, разпитвайки ги за техния личен живот и търсейки нещо пикантно там.

8 юли. В събота вашето желание е да си отпочинете от напрегната работна седмица. Поспете до късно и не се заемайте с непосилни дела за деня. Откажете, ако ви предложат да пътувате на далечно разстояние.

9 юли. В неделя сте в отлично настроение. Будите се с усмивка на лицето. Знаете, че имате доста неща за вършене вкъщи. Организирайте се и ги отметнете още до ранния следобед, а след това излезте с приятели на по чаша кафе.


ДЕВА

Изненадвате всички

7 юли. Вие сте хора с рационално мислене и когато имате нетрадиционни идеи, както е в днешния ден, останалите около вас се чудят, какво точно става. Е, успявате да изненадате останалите. Иначе, днешният ден е доста позитивен и благоприятен за вас.

8 юли. Опитайте да поставите себе си на първо място преди всички останали. Само така ще сте в хармония със заобикалящия ви свят. Денят е чудесен за правене на преоценки, анализи, както и за почивка. Имате нужда от такава.

9 юли. В неделя ще ви ядоса фактът, че близките ви не се съобразяват с вашите предварителни планове. А вие вече сте организирали до последния детайл този ден, като отново сте включили семейството си, без да питате искат, или не. Не ви е за първи път.


ВЕЗНИ

Погледнете здравето си

7 юли. В петък мисленето ви е предприемаческо и чрез него можете да постигнете част от своите хрумнали наскоро идеи. Периодът, в който се намирате, е продуктивен и подкрепя предприемането на определени рискове. Не се страхувайте да пробвате различни неща днес.

8 юли. В събота се опитайте да погледнете здравето си. Слушайте знаците на тялото си. То може би сигнализира, че е време да промените режима си на хранене, на работа и почивка. Помислете върху това.

9 юли. В неделя вашата сантименталност е подчертана. Можете да се впечатлите и от най-малкото. Най-малкото може както да ви развесели, така и да ви натъжи. Поговорете със семейството си за проблемите, които сега ви вълнуват.


СКОРПИОН

Прекарвате уикенда вкъщи

7 юли. Днес сте по-затворени в себе си от обикновено. Вашите колеги е възможно да потърсят контакт, но вие категорично ще откажете. Желанието ви е да се приберете възможно най-рано вкъщи и да си починете от натоварената работна седмица. Днес не ви е ден за поемане на рискове.

8 юли. В събота ще предпочетете почивката пред възможността да се видите с приятели. Шумът и ангажиментите са нещата, от които искате да избягате. Можете да почистите дома си, за да се почувствате още по-добре в него.

9 юли. В неделя сте в отлично настроение. Настроение, което е по-различно от вчерашното ви. Днес имате намерение да излезете, да се разведрите и разнообразите, а в следобеда дори е възможно да посетите някоя близка забележителност извън града със семейството.


СТРЕЛЕЦ

Спъват ви

7 юли. Ще ви костват много нерви да постигнете набелязаните цели днес. И това е не защото целите са ви големи, а защото няма да попадате на правилните хора, с които да вършите по-лесно работата си. Определено ще ви спъват бариери, човешки мързел и нечие неодобрение.

8 юли. В събота ще имате за цел да се видите с приятели, на които да разкажете за бъдещите си професионални намерения. Внимавайте, за да не предизвикате тяхната ненадейна завист и те да ви разубедят да действате. Малко ви трябва, за да ви напусне смелостта.

9 юли. Оказва се, че единствените хора, на които можете да разчитате, са вашето семейство. Затова и споделяйте само с тях. Днес ще се радвате на подкрепата на близките си и те ще ви ударят едно рамо от морална гледна точка, за да действате и продължите напред.


КОЗИРОГ

Не мислете толкова за работа

7 юли. Имате много работа, която трябва да свършите до броени дни. Тази мисъл пронизва всички часове на днешния петък и по-скоро влива смут и безпокойство, отколкото да ви прави по-продуктивни. Ще се справите, не го мислете.

8 юли. В събота няма да сте прекалено активни и дейни, независимо дали денят за вас е работен, или почивен. Не се претоварвайте. Седнете и направете разчет на бюджета си за месец юли, особено ако ви предстои почивка.

9 юли. В неделя щастието отново изгрява на вашата улица. Денят е зареден със силна енергия и възможност за много позитивни преживявания, свързани с вашите близки и приятели. Не се лишавайте от срещи с тях.


ВОДОЛЕЙ

Държите се лидерски

7 юли. Днес желаете нещата да се случват така, както вие сте казали, според вашите изисквания и предварителни планове. Изявявате се като ръководители и лидери, дори без да заемате такъв пост в службата. Вероятно ще подразните нечие силно его.

8 юли. В съботния ден се отдайте на по-активни дейности. Имате нужда да творите, да създавате, да поставяте начало на нещо. Няма да откриете съмишленици сред близките си, които да ви помогнат в каузите, затова действайте сами.

9 юли. В неделя ще обърнете повече внимание на дома си, подредбата, почистването в сутрешните часове. След това се насладете на щастливия следобед. Възможно е да ви върнат заем, който ви дължат.


РИБИ

Дейни сте

7 юли. За вас днешният ден чертае възможност да поставите ново начало или да отворите нова страница в определена житейска насока. Днес лесно можете да действате, да творите, да стартирате. Дейни сте и това си личи във всичките ви постъпки.

8 юли. В събота не прекалявайте с критиките си към своите близки. Това е ден, в който вие сте отново дейни и активни, но не всички около вас притежават тази енергия.

9 юли. Днес можете да погледнете личния си бюджет и да предвидите приходите и разходите, които са ви нужни през месец юли, особено ако ви предстои почивка. Денят е благоприятен, зареден с позитивна енергия.


Хороскоп за родените на 7 юли – Честит рожден ден! Честит рожден ден! Очаква ви година на хармония, любов и възможности. Ще проявите таланти, които ще бъдат забелязани от хора с висока обществена значимост, а това може да ви отвори неочаквани врати. Посейте любов, за да пожънете също любов в живота си.

Хороскоп за родените на 8 юли – Честит рожден ден! Действия, които сте положили в последните няколко години, сега напомнят за себе си и ще ви донесат нужните резултати. Очаквайте жътва в следващата година.

Хороскоп за родените на 9 юли – Честит рожден ден! Ще се стремите към красота, хармония и чистота в живота, връзките и взаимоотношенията си през следващата една година. Ще бъдете справедливи и горди с постиженията си. Чака ви хубава година.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *