Хороскоп

Какво вещаят звездите за вторник, 11 юли

Луната преминава от Овен в Телец, а предупреждението на днешния ден е добре да пресмятаме възможностите си, за да не се захванем с нещо, на което времето не е съвсем дошло. Денят е зареден с позитивна енергия, особено в следобеда и вечерните часове. Разходете се с приятна компания на чист въздух.


ОВЕН

Спортувайте

 

Във вторник преди обяд не прекалявайте с това да ангажирате вниманието на хората със себе си. Работете си тихо и въздържано. Следобед помислете за здравето си по един нов начин. Подобрете житейския си режим, начина си на хранене и на движение. Можете да си закупите карта за фитнес или спорт.


ТЕЛЕЦ

Нещо обнадеждаващо

 

Стартирате деня лениво и без големи очаквания. Тъкмо това е причината вторник да ви изненада с малко повече възможности и шансове. Те са залегнали в следобедните часове, когато ще научите нова информация и новини, касаещи възможности за бъдещо развитие. Всеки един от вас ще се натъкне на нещо обнадеждаващо днес.


БЛИЗНАЦИ

Уединение

 

Не възлагайте особено големи надежди за развитие на днешния ден. Оставете го за размисли, спокойствие и уединение. В сутрешните часове не подемайте никакви инициативи. Няма да ги довършите. Следобед поработете малко повече върху вътрешната си хармония. Прочетете книга, която отваря вашето подсъзнание.


РАК

Муден предиобед

 

Във вторник преди обяд се ядосвате, че всичко протича мудно и успехът не ви съпътства така, както го желаете. Отпуснете се. В следобеда картинката е съвсем друга. Пригответе се тогава за важни срещи. Обърнете повече внимание на нещата, които ви правят щастливи и доволни. Имате нужда от емоционално развитие.


ЛЪВ

Не гледайте чуждото

 

Във вторник преди обяд сте вдъхновени от различни чужди постижения, които искате да вземете като пример в своя живот. Не копирайте нечий друг живот, а погледнете своя собствен. В следобедните часове ви чакат възможности в служебен план. Мнозина от вас ще бъдат зарадвани от перспектива за нова или допълнителна работа.


ДЕВА

Бързате прекалено

 

Труден ще бъде днешният ден за вас, защото не желаете да си дадете нужната почивка и се нагърбвате с много неща наведнъж. Предстои да се сдобиете с важна информация относно деловите си ангажименти, но точно сега едва ли ще я използвате по най-добрия начин. Не избързвайте с промени. Лято е, не е момент за важни действия.


ВЕЗНИ

Бъдете реалисти

 

В сутрешните часове довършете някои вече започнати задачи в службата. Приключете разговори, напишете имейли, затворете теми. Следобед не се нагърбвайте с много задачи. Поемете толкова, колкото можете да свършите за ден-два. Оставете амбициите за друг път. Сега бъдете реалисти. Нямате нужда от блясък.


СКОРПИОН

Започнете със спорт

 

Във вторник преди обяд се оставете на течението. Довършете някои вече започнати задачи и не предприемайте никакви нови ангажименти. Ако започвате работа по-късно, непременно посетете спортно занимание сутринта – фитнес, йога… Това ще ви ободри и ще зареди деня ви с енергия и добро настроение.


СТРЕЛЕЦ

Спестете си проблеми

 

Във вторник ще сте прибързани, емоционални и е твърде вероятно да извършите редица безсмислени действия, от които ще си патите след време. Бъдете сдържани и премисляйте ситуациите. Ще се радвате на подкрепата на колегите си, но в отношенията си с висшестоящ човек от обществото ще си имате проблеми.


КОЗИРОГ

Нова дейност

 

Стартирайте деня спокойно и с някои малки задачки, които вече сте започнали и сега трябва да довършите. По-големите перспективи във вторник идват след обедната почивка, когато ще получите писмо или обаждане от човек, който ще ви предложи съвместна работа в бъдеще. Нямате причина да откажете, а и успехът ще е на ваша страна.


ВОДОЛЕЙ

Спрете да се жертвате

 

Във вторник преди обяд сте прекалено добродушни и често откликвате на чуждата болка с повече съжаление, отколкото е нужно. Готови сте да помогнете и на хора, които не го заслужават. Внимавайте. В следобеда се отдайте на своите лични дейности. Не се жертвайте в името на чуждото благо.


РИБИ

Откажете сделка

 

Иска ви се да се включите в една сделка преди обяд. Ще бъдете губещата страна, защото нямате подкрепата на звездите в подобно начинание точно сега. В следобеда сте в добро настроение. Обърнете повече внимание върху хармонията във взаимоотношенията си. Сега любовта е ваш верен спътник.


Хороскоп за родените на 11.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година работете толкова, колкото да прехранвате себе си и семейството си. Не предприемайте непосилни дела и рискови начинания. Доходите ви ще стигат, ако целите ви са реални. Очаква ви любов и мир във взаимоотношенията.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *