Хороскоп

Какво вещаят звездите за четвъртък, 13 юли

Днешният ден ни помага да постигнем много, ако не надценяваме силите си. Важно е да предприемаме точно толкова, колкото можем да свършим за времето, с което разполагаме. Да имаме ясна преценка за своите лични възможности и качества. Сполуката е с всеки, който е здраво стъпил на земята и върви напред с малки и премерени крачки.


ОВЕН

Нервен ден

 

Сферата на взаимоотношенията и личните връзки е критичната точка в хороскопа ви за четвъртък. Едва ли ще успявате да се изказвате така, както хората очакват от вас. Ще срещнете спънки при общуването дори с най-близките си. Имате нужда от спокойствие, но и телефонът ви няма да спре да звъни. Избягвайте пререканията.


ТЕЛЕЦ

Напътствия

 

В четвъртък имате нужда да получите подкрепа за действията си. Или поне знак дали вървите в правилна посока, или пак сте объркали пътя. Съдбата при всички положения ще ви даде напътствие. Добре е днес да видите как се движите с личния и семейния бюджет и какви са разчетите ви до края на месеца.


БЛИЗНАЦИ

С малки стъпки

 

От днес вие започвате нов период, но това не бива да ви прави прекалено самоуверени или доверчиви. Известно забавяне в плановете е причина да сте нервни и често да влизате в конфликти с хората наоколо. На мнение сте, че някой нарочно възпира начинанията ви. Грешите. Просто периодът е такъв.


РАК

Обявете пас

 

В четвъртък съветът ми е да се оставите на течението и да наблюдавате действията на колегите си отстрани. Не участвайте пряко във вземането на решения, защото рискувате да наклоните везните в грешна посока и после вие да сте виновни за провала. Ето защо, обявете пас и всичко ще се нареди благополучно.


ЛЪВ

Не бързайте

 

Днес до голяма степен зависите от обстоятелствата, които са около вас. От хората, с които общувате и живеете. Това ви прави нервни, нетърпеливи и често попадате в конфликтни ситуации. Бягате пред вятъра и искате да постигнете целите си преждевременно, без да е дошло време за реализация. Дишайте спокойно.


ДЕВА

Бавно пробуждане

 

Днес ще почувствате емоционална нестабилност. Това е главната причина да допускате чести грешки и да наранявате хората около себе си с избухване или с не особено мили думи. Оставете се на течението. Днешният ден е ден на осъзнаване и пробуждане, но последното ще дойде постепенно, а не на мига.


ВЕЗНИ

Не се отказвайте

 

Разполагате с шансове за успех, но не бива да го търсите веднага и на момента. Бъдете постоянни в мислите и желанията си. Последователността в действията ще ви поднесе кошница от добри резултати. Не се отказвайте от делата си, само защото не виждате плодовете на труда си веднага.


СКОРПИОН

Опипвате почвата

 

Днес сте мудни, със забавени реакции. Сякаш ви липсва мотивация да се борите с трудностите. Това е един от периодите, в които връщате крачка назад, за да опипате почвата. Отстрани изглеждате плахи и нерешителни, но това не бива да ви притеснява. Възможно е да се готвите за своя нов скок.


СТРЕЛЕЦ

Прекалено общителни

 

В четвъртък си вземате поука от това, че винаги подхождате с прекалено голямо доверие към хората около себе си. Разказвате им целия си живот и след това си патите. Вие сте Стрелци – приказливи, любопитни и общителни, но само и само да общувате, понякога сте склонни да правите компромис със себе си.


КОЗИРОГ

Кадърът се забавя

 

Денят носи забавяне и мудност, които ще ви помогнат да си набавите нужното време за личните си нужди. Напоследък и около летните почивки и отпуски имахте да наваксвате много от служебните си задачи. Сега е моментът, в който кадърът забавя движението и можете да се отпуснете. Не търсете кусурите на хората наоколо.


ВОДОЛЕЙ

Препятствия

 

В четвъртък е повече от сигурно, че ще срещнете известни трудности и препятствия. Вероятно те ще ви откажат от някои идеи, които имахте относно развитието си на работното място. Не бива да позволявате на малките спънки по пътя да ви отказват от набелязаните цели. Съдбата просто тества вашата издръжливост.


РИБИ

По-дълъг уикенд

 

Липсва ви желание за работа. Всъщност, нямате желание да станете от леглото и искате да прекарате деня мързелувайки. Имате нужда от почивка. Помислете дали да не си вземете утрешния ден като почивен и да си подарите един дълъг уикенд на място, което обичате. Особено, ако сте планирали отпуската за по-късен етап от лятото.


Хороскоп за родените на 13.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година ви предстоят много възможности и шансове, но вие все ще се колебаете дали да предприемете най-вярната крачка. Това ще е и причината да изпускате реални предложения с изгоден характер. Не мислете, а действайте.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *