Хороскоп

Хороскоп за периода 14-16 юли

Уикендът ще е изпълнен с положителни емоции, в неделя е добре да отделим време за близките

 

В петък Луната е в Близнаци, а квадратурата й със Сатурн може да направи днешния ден малко по-труден от очакваното. Подгответе се за допълнителни ангажименти, които ще искат внимание и време. Но ще се справим и ще бъдем горди от постигнатото. Хармоничното взаимодействие между Луната, Марс и Венера ще направи съботата ден, изпълнен с положителни емоции, ведро настроение и хубави преживявания. Насладете им се. В неделя Луната преминава в Рак и ще насочи вниманието ни към семейството, дома, по-възрастните роднини и близки, на които да отделим повече време.


ОВЕН

Прекрасна събота

 

14 юли. Днес ще потърсите някаква важна информация, но източникът, който ще ви я даде, определено се оказва недостоверен и не можете да му се доверите изцяло. Възможно е да останете измамени.

15 юли. Независимо дали сте в града, на почивка, или на екскурзия, вашата събота, а и на хората покрай вас, ще се окаже един доста позитивен и благоприятен ден. Насладете му се. Позволете си ден без мърморене.

16 юли. В неделя имате нужда да поговорите с някого за своите страхове. За всичко онова, което ви притеснява и потиска. Не си го признавате, но ако намерите някого, с когото да споделите, ще се почувствате далеч по-добре.


ТЕЛЕЦ

Свършете си работата

 

14 юли. Опитайте да разтоварите натрупания стрес не чрез агресия, а чрез повече продуктивни действия днес. И без това имате доста работа. Концентрирайте се и я свършете. След това ще сте доволни от себе си, а и ще се успокоите.

15 юли. Позитивната събота, която ще преживеете днес, ще помните дълго време. Събудете се без аларма и изпийте сутрешното си кафе, без да бързате.

16 юли. В неделя приятел ще се обърне към вас за съвет и подкрепа. Не обещавайте нищо, което не сте в състояние да изпълните. По-добре е да откажете, ако видите, че молбата не е по вашите сили.


БЛИЗНАЦИ

Не давайте заеми

 

14 юли. Ще усетите подкрепата на звездите днес, ако работите по своите собствени проекти и не се вълнувате от чуждата работа. Още по-малко да съветвате или критикувате колегите си, когато техните задачи не зависят от вашите.

15 юли. Фокусирайте се върху себе си, върху своите мечти и желания. Днес оформяте период от около месец занапред, така че е важно да се отнесете сериозно и позитивно към всичко, което желаете да ви се случи.

16 юли. В неделя не е изключено да ви поискат пари назаем. Възможно е да услужите, само и само хората да не си помислят, че нямате възможност. А в момента вие не разполагате с възможности, защото градите бюджета си за лятото. Няма нищо лошо в това да откажете.


РАК

Радвайте се на живота

 

14 юли. Денят днес е подходящ, за да уредите важни финансови въпроси. Такива, касаещи ваши бъдещи плащания или възможност да подпишете договор за кредит, с който да изплащате една по-голяма инвестиция.

15 юли. В събота обърнете повече внимание на дома си. Почистете го или прегледайте къде има нужда да се ремонтира. Ако ви предстои отпуск, отделете няколко дни, за да извършите нужния ремонт.

16 юли. В неделя се отпуснете. Ваши приятели ще ви оферират за пътуване или прекарване на деня заедно. Вие първоначално ще го приемете като каприз, но ако приемете, ще видите, че наистина си заслужава да зарежете всичко и да се радвате на живота.


ЛЪВ

Починете си в неделя

 

14 юли. Ще ви бъде трудно да жонглирате между работата и семейството си в този ден, но се налага да го направите. Днес ще бъде един по-нервен ден, защото трудно ще подредите приоритетите си, а и в двете сфери от живота ще трябва да огреете по някакъв начин…

15 юли. В събота се чувствате великолепно. Доброто настроение, което блика от вас, лесно ще предадете на вашите близки. Вечерта отидете на гости или излезте с приятели на по чашка разхлаждаща напитка.

16 юли. В неделя ще се събудите без сили и енергия, сякаш отминалата седмица ви е изцедила до краен предел. Опитайте да да си починете – и физически, и психически. Този ден отделете за това и за нищо друго.


ДЕВА

Време за ваканция

 

14 юли. В петък се радвате на сила и енергия, а влиянието, което имате над другите около себе си, ще ви направи авторитети в обществото. Но все пак внимавайте какво говорите. Днес ви слушат и думите ви се анализират.

15 юли. Не се лишавайте от пътуване в събота на близко или далечно разстояние. Мнозина от вас точно днес ще поставят началото на лятната си ваканция. Денят е идеален за тази цел.

16 юли. В неделя е възможно да си кажете нещо накриво с по-възрастен роднина и това определено ще ви натежи. Лошото е, че ще го изживеете само вие, докато отсрещната страна едва ли ще се натъжи особено.


ВЕЗНИ

Ще разрешите проблеми

 

14 юли. В петък ще ви изненада проблем, който ще трябва да разрешите на момента, без да търпи отлагане. Притеснението ви е голямо, но пък за сметка на това изходът от ситуацията е благоприятен. Не се страхувайте да кажете мнението си там, където трябва.

15 юли. Заради напрежението, което изпитахте вчера на гърба си, днешният ден може да се окаже доста емоционален за вас. Вашите близки ще пожелаят да ви изслушат, да ви подадат ръка да се справите, но вие някак си сте се затворили в себе си и отказвате комуникация.

16 юли. В неделя отново ще се съберете в ръце. Вашият позитивен поглед върху света и живота, който живеете, ще стане водещ. Ще бъдете в добро настроение. Вижте се с приятели, за да им разкажете нещо за себе си.


СКОРПИОН

Послушайте половинката

 

14 юли. Не вземайте решения самостоятелно. Решения, които засягат вашата половинка и семейството, защото ще бъдете остро обвинени в автономия и това може да развали отношенията ви за през целия уикенд.

15 юли. Събота е идеалният ден да покажете доброто си отношение към половинката. Това, че цените и уважавате нейното или неговото мнение. Днес раздавайте любов, излъчвайте любов и се радвайте на ответ от любимите хора.

16 юли. В неделя ще имате повече нужда да си отпочинете. Наваксайте на сън, поспете си до късно и въобще не се притеснявайте, ако вкъщи е безредица. Може би не днес е подходящият ден да я подреждате…


СТРЕЛЕЦ

Разходете се в планината

 

14 юли. Помислете добре преди всяка дума, която изричате днес. Нека това не е спирачка въобще да говорите и да общувате, но си имайте едно наум, че неволно можете да изкажете информация, която не трябва, или пък да нараните човек, който не заслужава.

15 юли. В събота бъдете активни. Това е доста благоприятен и щастлив ден за вас и вашето семейство. Но не го прекарвайте вкъщи пред телевизора, а излезте всички и се движете. Радвайте се на слънцето и времето. Разходете се в планината.

16 юли. В неделя е възможно да сте на прага на нервна криза. Причината е в желанието ви да налагате мнението си и да казвате вие какво да правят хората, с които живеете. Е, не е ли по-разумно да приемете и тяхното мнение?


КОЗИРОГ

Щастието грее за вас

 

14 юли. Незнайно защо, настроили сте се за проблеми на работното място, които така и няма да ви сполетят. Това е особено щастлив и ползотворен ден за вас, независимо дали сте на работа, или в отпуск. Ще свършите всичко, което сте си наумили.

15 юли. В събота се чувствате спокойни, уверени и излъчващи положителни лъчи навсякъде около себе си. Това е особено щастлив ден за вас и вашите близки. Насладете му се.

16 юли. В неделя опитайте да не забелязвате кусурите на хората, с които живеете. В противен случай ще превърнете този позитивен ден в неприятен. Защото не всички са готови да чуят критика от вас. А и няма нужда.


ВОДОЛЕЙ

Погрижете се за себе си

 

14 юли. Погрижете се за себе си в петък. Независимо дали сте на работа, или сте в отпуска, заслужавате да посетите фризьора, за да си направите нова прическа. Минете и през мола, за да си купите нещо ново за обличане. Ще се почувствате прекрасно.

15 юли. В събота срещите с приятели и хора, с които обичате да си прекарвате свободното време, започват още от сутринта. В отлично настроение сте, а и заемате центъра на компанията. Внимавайте с алкохола.

16 юли. В неделя ще се наложи да се подчините на чужда воля. Няма да вършите нещата така, както на вас ви се иска. Ще осъзнаете, че за да живеете хармонично с хората около себе си, понякога трябва да се съобразите и с техните желания и възможности. Но пък ще ви хареса.


РИБИ

Стари финансови проблеми

 

14 юли. В петък тези от вас, които са на работа и не си почиват в летните дни, ще имат един доста натоварен работен ден. Разговорите с шефовете обаче няма да преминат по начина, който сте си го представяли. По възможност – ограничете ги.

15 юли. В събота се опитайте да си отпочинете от натоварената работна седмица. Наспете се добре. Опитайте да си отделите време само за себе си. Време, в което няма да сте обезпокоявани от никого.

16 юли. В неделя е възможно да се възродят стари нерешени финансови проблеми, за които бяхте забравили в последно време. Ще ги разрешите, но не сега. В момента не можете да направите нищо.


Хороскоп за родените на 14 юли – Честит рожден ден!

Напористи настъпателни ще сте в следващата една година, а късметът ще бъде винаги с вас, накъдето и да се отправите. Годината е активна и ви предвещава кръстопът. Накъде ще поемете, е право на ваш избор, но и ваша отговорност.

 

Хороскоп за родените на 15 юли – Честит рожден ден!

Късмет и добри възможности ще имате през годината, която следва за вас от тук нататък, стига да не сте прекалено дребнави и да не търсите все кусурите в другите хора. Чака ви професионално издигане.

 

Хороскоп за родените на 16 юли – Честит рожден ден!

Щастлива и благоприятна година започва да тече за вас от днес. Тя ще ви помогне да разкриете неподозирани таланти в себе си. Богата е на любов и разбирателство. Необвързаните имат шанс да срещнат човек, който да им допадне още в първия момент.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *