60 Плюс БорбаБГНе оставай сам

Възрастен мъж от Велико Търново се нуждае от помощ

С молба за помощ към „Подай ръка\ Заедно за по – добро бъдеще“ се обръща 60-годишна жена от Велико Търново

Венета живее със своя баща – 92-годишния дядо Никола, който е на легло и има нужда от постоянни грижи. Двамата са сами и нямат други близки, които да им помагат. Положението им се е влошило наскоро, тъй като единственият им доход е спрян – ТЕЛК пенсията на възрастния мъж.

Венета не може да работи, защото се налага да се грижи постоянно за баща си и надеждата им е, че след очакваното увеличение на процента на ТЕЛК на дядо Никола, тя ще има възможност да му стане личен асистент. Двамата спешно се нуждаят от лекарства, храна, спални комплекти и завивки /за единично легло/,  анцузи-М размер, блузи, хигиенни принадлежности, прах и гел за пране, проходилка и средства за битовите си разходи.

Никола има нужда от апарат за дишане, който не се покрива от здравната каса и струва около 1500 лв., а също така и от пелени за възрастни /80-100 кг./.

На 15 юли дядо Никола ще навърши 93 години, нека бъдем съпричастни с трудностите на едно семейство и да дарим усмивка на възрастния мъж.


Всеки, който желае може да подкрепи семейството, чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за кауза на Подай ръка – 8

PayPal:

[email protected]


Свържете се с екипа на „Подай ръка\ Заедно за по – добро бъдеще“ на тел. 0893/025-067, ако искате да подкрепите семейството лично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *