Хороскоп

Вашият хороскоп за 18 юли, вторник

Луната преминава от Рак в Лъв. Ненаучени уроци от миналото ще напомнят за себе си. Сега ги срещаме в различни ситуации и различно време, за да ни дадат повторен урок. Внимавайте какво говорите и какво обещавате.


ОВЕН

Липса на активност

 

В сутрешните часове сте нервни. Нещо се случва не по вашите правила и това може да ви влуди. Има и такива дни, в които по-добрият избор е да се оставите на течението и да гледате отстрани как се случват нещата. Повече активност ви чака в следобеда, но да се активирате точно в края на работния ден в този отпускарски сезон е немислимо.


ТЕЛЕЦ

Доста работа

 

Предстои да осъществите някои важни работи в сутрешните часове. Настройте се за съществени разговори, посредством които трябва да вземете по-дългосрочно решение за бъдещето си. Не ви липсват шансове за успех. Ако сте в отпуск, неминуемо телефонът ви ще звъни постоянно по служебни въпроси.


БЛИЗНАЦИ

Вземете си отпуск

 

Висящи проблеми вкъщи ще събудят силно притеснение у вас в сутрешните часове. Днес вие ще бъдете разконцентрирани и няма да сте в състояние да поемате каквито и да било ангажименти. Най-добре за вас ще е, ако сте в отпуск. Може би колегите ще свършат по-добре вашата работа.


РАК

Зареждане

 

Сега вие чувствате вдъхновение. Знаете, че се намирате в един изцяло нов период. Период на зареждане със сили и енергия. Днешният вторник ще ви помогне да подобрите бъдещите си доходи, ако сте по-прозорливи. Наложи ли ви се да вземете важно решение, уповавайте се на своя житейски опит.


ЛЪВ

Активност

 

Предстои ви доста активен ден. Още сутринта се налага да промените рязко плановете си, за да успеете да свършите всички належащи задачи до ранния следобед. Не започвайте нищо ново, без да сте довършили старото. Подкрепяни сте и днес ще бъдете доволни от всичко, което сте направили. Денят е прекрасен.


ДЕВА

Добри новини

 

Каквото и да започнете до обяд, едва ли ще ви спори по начина, по който вие желаете. Денят не започва активно за вас, а напротив – съвсем лежерно. Ще ви се наложи да се съобразите с желанията на свои колеги. В следобеда ви чакат добри новини, които ще повдигнат настроението ви.


ВЕЗНИ

Изберете спокойствието

 

Не всичко днес се случва така, както го искате. Това акумулира вътрешно напрежение, което може да ескалира във всеки един момент. Избягвайте да се залавяте с нови дела и ангажименти. Довършете старите си задачи и не влизайте в спорове. Денят ви може да е спокоен, ако вие си го направите такъв.


СКОРПИОН

Ще се развеселите

 

Ще се събудите без настроение, защото през нощта е възможно да не сте се наспали добре. В течение на времето обаче някой ще ви развесели и денят ще придобие съвсем друг вид и за вас, и за хората около вас. Не се притеснявайте да попитате за съвет човек, който има повече опит от вас по въпрос, който ви касае.


СТРЕЛЕЦ

Измамени сте

 

Ваши добри приятели са в основата на проблеми, които ви се създават в момента. Това, че им се предоверихте, е повод да си понесете последствията. Оказва се, че не всички са така добронамерени като вас. Ще трябва да изпиете горчивата чаша на урока, който учите в момента.


КОЗИРОГ

Не се претоварвайте

 

Усещате, че нямате сили и енергия. Сутрешните часове минават бавно и провлачено. Повече ентусиазъм очаквайте около обяд и в часовете след това. Въпреки всичко, днешният ден не е сред най-активните от тази седмица. Ако е възможно, заемете се с нещо леко и лежерно за вършене.


ВОДОЛЕЙ

Хубав ден

 

Ще се подобри настроението ви заради новина в личния живот, която ще ви вдъхне надежда. Нещо се оправя, нещо се нарежда точно така, както вие сте си го представяли. Усмихнете се. Това е един хубав и щастлив ден. Възможно е в службата да сте разсеяни, но пък ще ви е простено.


РИБИ

Хаос вкъщи

 

Напоследък бяхте доста заети в службата и не обърнахте никакво внимание на дома и семейството си. Хаосът и безредието вкъщи днес ще ви подразни силно, но ангажиментите на работа не стихват. По-добре не се ядосвайте, а подредете колкото можете. Не се престаравайте.


Хороскоп за родените на 18.07. – Честит рожден ден!

Дошло е време да подредите живота си по начина, по който винаги сте го желали. Тази година ще ви помогне да бъдете господари на това, което се случва с вас. Бъдете смели, енергични и дейни, за да постигнете целите си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *