Хороскоп

Хороскоп за 17 юли

Новолунието в Рак днес ще ни научи да разпознаваме в по-голяма степен своите чувства. Можем да се откажем от постоянното си желание да контролираме, да упражняваме натиск върху мислите и чувствата на другите хора, а вместо това – просто да ги приемаме и обичаме такива, каквито са. Това е и ключът на истинското щастие и спокойния живот. Пиковият момент на новолунието е 21.33 часа днес.


ОВЕН

Простички взаимоотношения

Опитайте с повече свобода и без никакъв натиск да общувате с хората от своето семейство. Не налагайте своето мнение, въпреки че сте свикнали с това. Днешният ден дава една благост във взаимоотношенията, стига те да не са усложнени от ваши предразсъдъци. Не се намесвайте в чуждия живот.


ТЕЛЕЦ

Приемате другите

Днес ще се помъчите да приемете своите приятели такива, каквито са. Дори и да ви се иска да ги променяте, да ги критикувате или да им кажете своето мнение за техните решения, няма да го сторите. Това е, защото осъзнавате свободата на хората да правят това, което те искат, без да се съобразяват с вас.


БЛИЗНАЦИ

Духовното пред материалното

Ще промените начина си на възприятие относно своите собствени материални притежания. Днес така ще се стекат обстоятелствата, че съдбата да ви покаже, че по-важни са емоционалните връзки, духовните взаимоотношения, сравнено с материалните. Няма да можете да разчитате на човек, който ви обещава помощта си.


РАК

Подсъзнателни промени

Време е за промяна и трансформация. Днес е възможно да не сте в кондиция да вършите каквото и да е било. Разсеяни сте, вземате трудно решения и ако се наложи да решавате нещо, е по-възможно да решите грешно. Днес е ден, който трансформира вашето подсъзнание. Не се претоварвайте с нищо.


ЛЪВ

Самотата лекува

Ще се почувствате доста самотни и отхвърлени от хора, които винаги са били около вас, каквото и да се случва. Възможно е напоследък вашите действия да са ги отблъснали, тъй като бяхте нервни и груби. Е, самотата донякъде ще трансформира подсъзнанието, а след това ще сте далеч по-осъзнати от друг път.


ДЕВА

Спестявайте си критиките

Днешният ден ще ви помогне да осъзнаете нещо много важно, което пречи на взаимоотношенията ви. А то е, че колкото по-близки ставате с дадени хора, толкова по-критично започвате да мислите за тях. Понякога е по-добре да спестявате критиките и това, което мислите. Защото често пъти това огорчава другите.


ВЕЗНИ

Сложете прегради

Не е изключено съдбата да ви наложи преразглеждане на взаимоотношенията от професионален тип. Причината е, че заради вашата колебливост и желание всички да ви приемат и обичат, не поставяте нужните граници между вас и партньорите си – независимо дали са клиенти, доставчици или просто колеги и шефове.


СКОРПИОН

Край с напрежението

Днес е възможно да получите интересна новина, идваща отдалече – от хора, които живеят в чужбина, от друг град в България. Определено ще бъдете зарадвани приятно, а това, на свой ред, ще ви вдъхне оптимизъм и желание да се справите с един емоционален проблем, който ви уморява от дълго време. Край с напрежението.


СТРЕЛЕЦ

Не ровете излишно

Ще видите много проблеми между вас и вашия партньор, защото днес имате за цел да се ровите именно в онези детайли от връзката ви, която може да я съсипе и разбие. Всъщност, вие избирате дали да се стекат така обстоятелствата, или иначе. Видите ли, че прекалявате с ровенето – спрете се.


КОЗИРОГ

Вие правите разграниченията

Сега е моментът да осъзнаете, че понякога вие правите така, че хората да не ви възприемат по начина, по който искате. Чрез поведението си, чрез високите граници, които поставяте между вас и останалите. Не са малко миговете, в които правите прекалено контрастни разграничения между приятелите, колегите и познатите си.


ВОДОЛЕЙ

Имате много работа

Възможно е днес да сте твърде заети, защото ваши колеги са излезли в отпуск и вие се налага да отговаряте и за техните ангажименти. От друга страна обаче емоционално и физически се чувствате изтощени, а липсата на достатъчно спокоен сън през нощта ви прави нервни и раздразнителни.


РИБИ

Меланхолията е минало

Очаква ви ден, наситен с емоции. Повечето от тях ще са положителни, разбира се. Сега вие се променяте. Не го осъзнавате, защото промяната протича на подсъзнателно ниво, но в резултат на това хората около вас ще забележат, че вече се усмихвате повече и че меланхолията, която ви беше обсебила напоследък, е вече минало.


Хороскоп за родените на 17.07. – Честит рожден ден! През следващата една година не е изключено животът ви да претърпи изменения. Промените обаче при вас ще са на подсъзнателно ниво, а проявлението им – на физическо. Чака ви начало.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *