Хороскоп

Хороскоп за 24 юли

Луната е във Везни, а днешният ден е тих, лежерен и спокоен. И да имате да свършите нещо, направете го набързо, без да изпитвате стрес и паника. Възможно е да добиете усещането, че времето е спряло. Оставете се на течението и се насладете на мига.

 

ОВЕН

Романтични сте

 

Започвате тази седмица замечтано. Трудно ви е да се концентрирате. Погледът ви е назад в миналото и с лека носталгия към вече отлетялото време. Настроени сте романтично и никой не може да промени това. Не е и нужно. Заемете се с леки, лежерни ангажименти, ако сте на работа.

 

ТЕЛЕЦ

Нямате бърза работа

 

Чувствате излишък от енергия, който не успявате да контролирате днес. Денят е лек, лежерен и много забавен спрямо вашите очаквания и нагласи. Вие желаете нещата да се случват бързо, на момента. Това сега е невъзможно. Поемете глътка въздух. Нямате бърза работа.

 

БЛИЗНАЦИ

Уважавайте другите

 

Не пренебрегвайте силата на семейните съвети и наставления, които често пъти ви предпазват от различни трудности и препятствия. Учете се от опита на по-възрастните роднини. Днес е добре да сте по-въздържани и да се отнасяте с уважение към хората, които имат повече знания от вас.

 

РАК

Не съчувствайте

 

В този тих и лежерен ден вие си търсите проблеми, които ви липсват. Без да искате, ще започнете да съчувствате на хората около себе си, съпреживявайки и вживявайки се в техните болки. Знаете, че това нездравословно ваше състояние може да ви коства сериозна депресия, от която сега не се нуждаете.

 

ЛЪВ

Приказва ви се

 

В понеделник сутрин вие сте настроени отпускарски. Ако не сте на работа, вероятно ще изживеете този ден без никакво натоварване. Ако сте на работа обаче, чакат ви няколко ангажимента, които трябва задължително да свършите. А на вас ще ви се приказва и ще си търсите с кого да убиете малко време.

 

ДЕВА

Мързеливо ви е

 

Този лежерен ден не ви среща с кой знае какви предизвикателства. Успокойте се и дишайте дълбоко. Има дни като този, в които инициативите могат да почакат за друг, по-подходящ момент. А вие се насладете на добрата си концентрация, на любовта и уважението на хората.

 

ВЕЗНИ

Отидете на фризьор

 

Вашият понеделник също ще бъде толкова лежерен, колкото и за всички останали наоколо. И да искате да свършите нещо спешно, няма да имате тази възможност. Защо не помислите да посетите фризьора или козметика си, за да направите нещо за себе си, както и за външния си вид?

 

СКОРПИОН

Забавете темпото

 

Ако искате да свършите нещо бързо днес, ще се изнервите. Денят не е подходящ за големи начинания. Отпуснете се. Има време за всичко. Насладете се на деня от философска гледна точка. Намирате се в предстартов, а не в стартов период. Забавете темпото. Пуснете се по течението и наблюдавайте отстрани.

 

СТРЕЛЕЦ

Не се надценявайте

 

На мнение сте, че е нужно да предприемете един безсмислен риск, за да докажете на ваши близки и приятели, че вие можете да го направите. Да, но решението ви ще е изцяло грешно и с трайни негативни последствия. За вас сега е по-добре да не надценявате себе си и усилията си.

 

КОЗИРОГ

На почит сте

 

Приятелите и колегите са на ваша страна и още сутринта ще се радвате на тяхната подкрепа и почит. На работното място с бързи темпове ще се развива една ваша идея и съвсем скоро можете да очаквате добри резултати. Вечерта не пропускайте да обърнете внимание на хобито си, което развива ваши допълнителни знания и умения.

 

ВОДОЛЕЙ

Отпуснете се

 

В този лежерен ден вие сте настроени отпускарски. И ако сте в отпуск, следва да си почивате активно, без да чувствате вина, че не правите нищо. В случай че сте на работа, също не пропускайте почивките. Точно днес няма да свършите цялата работа на света, така че – давайте го по-творчески и свободно.

 

РИБИ

Избирате лекото

 

Услади ви се да поспивате до по-късно през уикенда и днес едвам станахте за работа. Добре че нямате нищо спешно за вършене или работа, която да изисква да бъде свършена още в ранни зори. Такава днес не съществува. И колегите ви са настроени към по-леки ангажименти, както вас.

 

Хороскоп за родените на 24.07. – Честит рожден ден!

Ще се радвате на любов, хармония и подкрепа от близките си през следващите дванайсет месеца. Прекарвайте повече време вкъщи и със семейството си, това ще ви зарежда с енергия.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *