Хороскоп

Вашият хороскоп за четвъртък, 27 юли

Луната е в Скорпион и е в напрегната конфигурация с Меркурий, Венера и Уран. Пречките, които срещаме днес, проблемите, които трябва да разрешим, ще ни дадат добри уроци за бъдещето. Днес ще се учим от всичко онова, което възприемаме като стрес, излизане извън зоната на комфорт, напрежение.


ОВЕН

Затихване

 

Навлизате в един по-тих период, в който не бива да поемате непосилни ангажименти или да се залавяте с дела, чийто срок за изпълнение не сте в състояние да изпълните. Почивайте си. Не че имате физическа нужда от почивка, но моментът ви позволява да се освободите от напрежение и отговорности.


ТЕЛЕЦ

Отговорности

 

Настроени сте делово и по този начин сами предизвиквате късмета и успеха си. В четвъртък търсите компромиса навсякъде, търсите възможност да стигнете до сърцата на другите. В бизнеса отговорностите ще нараснат. Не забравяйте с повишението на ангажираността си да уговорите и увеличението на финансовите възнаграждения.


БЛИЗНАЦИ

Темпото се забързва

 

Ако последните дни ви дариха със спокойствие и лежерно вършехте делата си, необезпокоявани от извънредни ситуации, то от сега нататък темпото се забързва. Внезапно се налага да свършите нещо спешно, плановете ви ще се объркват, времето ще ви притисне. Отново се завръща лудницата в ежедневието ви. Бъдете готови.


РАК

Хубавото ви връхлита

 

След като вчера звездите ви насърчиха за нещо хубаво, което предстои в живота ви, днес се чувствате прекрасно. Окрилени сте от нови идеи и очаквания. Темпото около вас също се забързва и можете да очаквате първите положителни промени. Завършете всичко, което стартирахте в последните две седмици. От утре – ново начало.


ЛЪВ

Разпуснете вечерта

 

Много е важно как формирате мисленето си през този ден. Избягвайте да поемате извънредни ангажименти, а по-скоро обърнете внимание на ежедневната си работа. В личен план сте разочаровани от поведението на близките си – сякаш без причина. Вечерта прекарайте в приятна компания, но внимавайте с алкохола и хапването.


ДЕВА

Не отлагайте

 

Разполагате с шанса да постигнете добри резултати, ако сте общителни и достатъчно толерантни към другите. Често отлагате проблемите за по-нататък във времето, но в този момент ще трябва да се сблъскате с тях и да ги разрешите веднъж завинаги. Всяка трудност днес ще ви даде поука и урок за бъдещето ви.


ВЕЗНИ

Смело напред

 

Чувствате стабилността, която желаехте да сътворите през тази седмица. В отлична форма сте и все повечето слънчеви лъчи ви се отразяват добре на тонуса. Сега продължавате напред. Четвъртък няма да е сред най-спокойните дни от тази седмица, но за сметка на това ще е успешен и благоприятен. Действайте, не се чудете.


СКОРПИОН

Нещо за себе си

 

Луната е във вашия знак и ви дарява със сили, възможности и шансове. Започва нов лунен месец за вас и можете да поставите едно начало съвсем непринудено. Променете нещо във външния си вид. Купете си нова дреха, поглезете се с масаж. Ще се почувствате отлично, заредени със самочувствие и увереност.


СТРЕЛЕЦ

Завършете нещо

 

Очаква ви затишие. Не е най-добрата идея да се залавяте с нещо ново, защото едва ли ще го завършите в срок до утре. Може би ще похабите доста нерви в изпълнението му и ще трябва да работите извънредно през уикенда. Обърнете се назад и завършете вече стартирани дела. Прибирайте се по-рано вкъщи тази вечер.


КОЗИРОГ

Търси се интрига

 

Навлизате в прекрасен период, но едно нещо ще ви смути. Вероятно ще се превърнете в център на вниманието, без да се стремите към това. Всички погледи на хората се насочват към вас. Някой се ровичка в живота ви, търси пикантерия и интрига. Не допускайте новите си приятели прекалено близо до себе си в ден като днешния.


ВОДОЛЕЙ

Нуждаете се от уроци

 

В четвъртък си създайте добра организация за вършене на всяко едно дело през деня. Не позволявайте на форсмажорни обстоятелства да предотвратят инициативността, с която подемате задачите си. Всяка една трудност има за цел да ви научи на нещо. Да ви даде урок, от който в момента се нуждаете.


РИБИ

Раздвижване и промени

 

В четвъртък имате шанс да се заловите с нещо малко, което да ви донесе големи и неочаквани успехи занапред. Луната ви дарява с шансове за раздвижване и промени. Вдъхновени сте и от любимия ви сезон – летния. Издържате на жегите, а и слънцето ви зарежда с енергия и тонус.


Хороскоп за родените на 27.07. – Честит рожден ден!

Очаквайте неочакваното през следващата една година. Ще имате възможност да погледнете надълбоко в себе си и да осъзнаете някои предразсъдъци, които ви пречат. Ще можете да промените живота си, стига да имате нужната смелост за това. Сега му е времето.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *