Uncategorized

Вашият хороскоп за периода 28-30 юли

Петък е напрегнат ден, възможни са пречки в службата, ползотворен ден ще бъде неделята

 

В петък Луната преминава в Стрелец, а напрегнатите й аспекти с Марс и Сатурн е възможно да доведат до пречки в службата. Ако сте в отпуск, насладете се на хубавия ден и не противоречете на по-възрастните. Днес възрастовата йерархия е от голямо значение. В съботния лежерен ден няма да ви спори нищо от това, което сте подели. Ето защо, зарежете всичко и отидете на хладно – в парка, планината или на плаж. В неделя Луната преминава в Козирог, а благоприятните й аспекти с Меркурий и Венера са причина денят да е доста ползотворен, независимо как ще го изживеете. Радвайте се на всяка минутка щастие, подарено в този ден.


ОВЕН

Объркани планове

 

28 юли. Плановете ви да осъществите едно пътуване в ранния следобед на днешния петък могат да се объркат заради ненадейно възникнала трудност в службата. Не се ядосвайте, ще свършите всичко до края на деня, но ще се наложи да пътувате утре сутрин.

29 юли. За мнозина днес започва годишният отпуск. Време е за разпускане, което да започне с малко повечко сън. Каквото и да сте си намислили за днес, трудно ще го свършите. Почивайте. Не се залавяйте за нищо важно.

30 юли. В неделя ще ви зарадва доброто отношение на ваш приятел, който в момента съвсем сърдечно иска да ви помогне и да се отзове на ваша молба. Ще му се отблагодарите, както подобава.


ТЕЛЕЦ

Починете си в събота

 

28 юли. Ще се ядосате на хора, които не слушат вашите съвети и наставления. Приемете, че и те си имат мнение и няма нужда да им налагате вашето, освен ако не искате да влезете в спор с тях.

29 юли. В съботния ден няма да ви се прави нищо друго, освен да поспите повече и да си отпочинете от напрежението, което натрупахте през работната седмица. Денят няма да ви изненада с нищо извънредно.

30 юли. В неделя опитайте да съберете мислите си. Имате нужда от сериозна организация на своето ежедневие. Отделете повече време за неща, които обичате да правите през лятото. Планирайте почивка през септември.


БЛИЗНАЦИ

Добра новина

 

28 юли. Не е изключено днес да ви се наложи да се занимавате с публичната администрация във вашия град – нещо, което ще ви създаде сериозни главоболия, защото ще ви поискат документ, с който не разполагате. Не се ядосвайте.

29 юли. В събота се оставете на течението. Това е ден, когато не ви е до нищо и до никого. Починете си. Ако се заемете с някаква работа, тя няма да ви спори особено.

30 юли. В неделя ще получите добра новина, засягаща личния ви живот. Щастливи и доволни от този факт, ще пожелаете да я споделите на много хора, но ви съветвам да си замълчите. Не всеки е способен да се радва на чуждото щастие.


РАК

Приятни неделни мигове

 

28 юли. В петък ви се иска да си отпочинете от натоварената работна седмица, но непредвидени проблеми на работното място ще ви създадат допълнителни ангажименти, с които трябва да се справите в рамките на деня. Погрижете се за здравето си.

29 юли. Ще ви се иска да поспите до по-късни часове в събота сутрин. Няма нищо лошо в това. Отпуснете се, и без това днешният ден не блести с особена активност. Каквото и да захванете, едва ли ще свършите брилянтно.

30 юли. В неделя ще бъдете зарадвани от добри новини в семейната сфера. Отидете със семейството си на място, което е любимо на всички ви. Починете си добре в този ден.


ЛЪВ

Чувствате се прекрасно

 

28 юли. Вашият петък ще бъде не толкова напрегнат, колкото е на хората около вас. Дори в някои моменти ще ви се струва, че те прекаляват с капризите и недоволството си. Днес се чувствате прекрасно, понесени на полъха на розовите облаци.

29 юли. В съботния ден се отпуснете. Нищо няма да ви вълнува повече от това вие да сте добре и вие да се чувствате удобно. Не сте с нагласата да угаждате на когото и да било и донякъде сте прави.

30 юли. В неделя потърсете начин как да подобрите своята активност. Разходете се сред парка, в планината или отидете на плаж, но не да се печете под слънцето, а да поплувате по-продължително време. Тялото ви има нужда от движение.


ДЕВА

Мързелива събота

 

28 юли. В петък ви е налегнало носталгично настроение, което няма как да не се отрази и върху характера на деня. Ако сте на работа, ще вършите по-бавно своите задачи и ще изостанете. В отпуск ли сте, ще търсите хора, с които да говорите и да им излеете някои свои болки.

29 юли. Съботният ден е мързелив. Едва ли има такова нещо, което да не може да почака. Отложете важните задачи, и без това няма да ви спорят особено.

30 юли. В неделя ще се заредите с енергия и жизнен тонус. Пред вас е един прекрасен ден. Пътувайте или организирайте разходка. Посетете близък град и вижте забележителностите в него.


ВЕЗНИ

Енергия в неделя

 

28 юли. Днес е характерно за вас, че ще се занимавате по-скоро с проблемите и задачите на своите колеги, отколкото със своите. Това обаче ще ви даде възможност да си вземете поука от грешки, които не вие сте направили, а някой друг.

29 юли. В събота вашите близки са ви подготвили интензивна програма по подреждане на дома. Дори някои ще започнат ремонт. На вас обаче хич не ви е до това. Ако можете, починете си. Това не е активен ден.

30 юли. В неделя ще добиете сили и енергия и ще се справите далеч по-бързо и продуктивно с къщната си работа, ако трябва да вършите такава. Отделете повече време за семейството си. Вашите близки искат да поговорят с вас.


СКОРПИОН

Нещо позитивно в неделя

 

28 юли. Отдавате голямо значение на финансовите си проблеми, без да си вземате поука защо се е стигнало до тях. Всъщност, летният сезон винаги предполага повече разходи, най-малкото заради почивките. Сега трудно ще спестите допълнителни средства.

29 юли. В събота ви е налегнала апатия. Без да искате, ще се отделите от вниманието на хората около себе си. Не ви се говори с никого. Желанието ви е никой да не ви обръща внимание. Има и такива дни.

30 юли. В неделя настроението ви рязко ще се промени. Пред вас се изправя възможност да се зарадвате на нещо позитивно в живота си. Оценете всичко хубаво, което се случва наоколо.


СТРЕЛЕЦ

Време за промени

 

28 юли. Време е за промяна при вас. Дали тя ще засегне начина ви на обличане, нова прическа, или пък в най-добрия случай – промяна в начина на мислене, зависи от вас и вашите нагласи. Но нещо трябва да се промени и вие го усещате.

29 юли. В събота сте ентусиазирани да свършите много неща от личен характер, ала денят не ви радва с активност. Примирете се. Няма да ви спори много-много.

30 юли. В неделя сте озарени от добро настроение. Ще осъзнаете необходимостта от промяна в професионален план, тъй като имате сериозна нужда от по-добро заплащане за труда си. Не е далеч моментът, в който ще започнете да действате по това направление.


КОЗИРОГ

Давате „заето“

 

28 юли. Днес залагате на спокойствието, което така или иначе няма да получите колкото ви се иска. Все някой ще ви се намеси, все някой ще ви попречи – или чрез молба, или чрез телефонно обаждане. Не обръщайте внимание. Свършете услугата и продължете напред.

29 юли. В съботния ден давате „заето“. Всеки, който иска да ви достигне по един или друг начин, ще бъде игнориран от вашето уединение. Има моменти, в които наистина искате да останете насаме със себе си.

30 юли. В неделя отново се връщате на шахматната дъска – обновени, отпочинали и готови за поредните лични и професионални подвизи. Вече имате нови планове за месец напред. Личи си, че започвате един изцяло нов период.


ВОДОЛЕЙ

На различна вълна

 

28 юли. Днес действате с голям ентусиазъм, но не всичко ще се нарежда по начина, по който вие искате нещата да се случват. С две думи – колкото и активност да проявявате, не съдбата зависи от вас, а вие от нея. Така е в този ден.

29 юли. И днес сте активни, позитивни, сговорчиви. Търсите с кого да си направите приказка, но не всички около вас са със същата нагласа. По-скоро ще попадате на хора, които са лениви и не им се говори много-много. Приемете го.

30 юли. В неделя ще се почувствате отхвърлени и засегнати заради това, че в последните няколко дни никой не ви обръщаше внимание. Вземете се в ръце и не пропускайте този позитивен ден, в който и другите са настроени приятелски към вас.


РИБИ

Кроите планове

 

28 юли. В петък ще обърнете голямо внимание на важните ангажименти в службата. На онези задачи, които могат да повлияят положително на вашия имидж. Днес хич не се занимавате с дреболии. Играете на едро. И затова печелите.

29 юли. В събота изглежда така, сякаш не ви вълнува нищо и сте апатични. Всъщност, сега вие премисляте много аспекти от живота си и какво точно да промените през идващия август, за да си стъпите по-здраво на краката.

30 юли. В неделя сте отворени, в отлично настроение. Денят може да премине с много приятни срещи, и то с хора, които да ви дадат важни напътствия за бъдещето. Не пропускайте тази възможност.


Хороскоп за родените на 28 юли – Честит рожден ден!

През следващата една година ще говорите повече, ще вършите по-малко. Често пъти обещанията, които давате, няма да бъдат изпълнени. Това е, защото сте се надценили.

 

Хороскоп за родените на 29 юли – Честит рожден ден!

Ще си починете през следващата една година. Липсата на активност е време не за апатия, а за даване повече време за размисли и анализ. Концентрирайте се върху нещо, което искате да се случи в бъдещето ви.

 

Хороскоп за родените на 30 юли – Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте да се повишат доходите ви, които веднага вложете в стабилни инвестиции. За да сте добре финансово, е много важно как харчите парите си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *