Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 4-6 август

В петък се пазете от интриги, неделята е подходяща за любов и приятни преживявания

 

Днес, петък, Луната е в Риби и е в опозиция с Марс. Предпазвайте се от интриги и не вярвайте на информация, която звучи нереалистично и лъжливо. Опитайте да овладеете нервите си и изживейте един по-спокоен ден. В събота Луната преминава в Овен, а тригонът й със Слънцето прави деня доста активен, успешен и благоприятен за всякакви дейности, свързани със спорт, движение, разходка. В планината се пазете от травми. Не бързайте. В неделя Луната отново е в Овен, но този път сключва хармонични аспекти с Венера. Любов, носталгия, приятни преживявания и страсти, които се палят от нищото (в положителния смисъл на думата) са характерните черти на този ден.


ОВЕН

Ставате по-мнителни

 

4 август. Днес много хора ще се опитат да ви кажат нещо, но всъщност техният стремеж е да ви заблудят и объркат. Правят го, защото има истини, които искат да скрият, прикрият и завоалират пред вас.

5 август. Заемете се със семейния бюджет за месец август в събота. Направете сметка за възможностите да почивате и отделете точно толкова средства, колкото са ви нужни за една почивка.

6 август. В неделя сте доста недоверчиви. Имате основание, като вземем предвид поведението на вашите приятели в петък. Сега разбирате за техните стремежи да ви измамят и ставате далеч по-мнителни от друг път.


ТЕЛЕЦ

Намислете си желания

 

4 август. Не се ядосвайте на някои хора в обществото, които не са точно на вашето мнение. Не всички можете да мислите по един и същ начин и да вземате единодушно решения. Приемете, че и другите имат гледна точка.

5 август. В събота се чувствате великолепно. Пред вас с един незабравим и доста активен ден. Имате малко задачи за вършене, така че го запълнете и с любими занимания, носещи ви удоволствие.

6 август. В неделя започвате изцяло нов период. Нов емоционален месец, който ще ви донесе шансове и възможности. Намислете си поне едно желание, което да сбъднете в следващите тридесет дни.


БЛИЗНАЦИ

Неделна разходка

 

4 август. Днес чувствате вътрешно удовлетворение от всичко, което ви се случва. Усещате душевно спокойствие, независимо от новините, които получавате. Пазите сериозно самообладание и нищо не може да ви разклати.

5 август. Обадете се на приятели и прекарайте съботата с тях. Имате нужда да обсъдите някои теми, за които не можете да говорите с вашите близки и семейството. Намерете си начин как да отпуснете насъбралото се напрежение.

6 август. В неделя не е изключено да ви се отвори път, без да сте го планирали. Приятели ще ви предложат да се разходите на близко разстояние, за да посетите интересна местност. Не отказвайте и не си търсете оправдания, за да не отидете. Заслужава си.


РАК

Неплануван отпуск

 

4 август. В петък сте доста активни и ще свършите много работа. Даже ще работите по задачи, които не са ваши, а на ваши отсъстващи от работа колеги. Такъв е периодът – когато става въпрос за отпуск, помогнете сърдечно, защото и на вас ще се наложи.

5 август. В събота почивката е задължителна, независимо колко къщна работа ви се е насъбрала. Всичко може да почака да заредите батериите. Избягайте от шума и останете насаме със себе си поне за няколко часа.

6 август. В неделя искате да презаредите батериите. Вземете си непланиран отпуск. Обадете се в службата и съобщете, че ще отсъствате за няколко дни и организирайте пътуване – на море, планина или просто на село – отделете се от шума на града.


ЛЪВ

Прекрасна събота

 

4 август. Амбициите ви днес не са никак малки. Ще успеете да излезете пред погледите на хората, нищо че уж не се стремите към това. Днес ще заемете центъра на вниманието, но бъдете по-обрани в думите, за да не предизвикате нечия неприязън.

5 август. В събота се наспете добре. Очаква ви доста благоприятен и изпълнен с позитивни емоции ден. Днес можете да го планирате заедно със семейството си. Изпълнете искрено желание на свои близки.

6 август. В неделя пътувайте. Не оставайте на едно място. Посетете забележителност, отидете на плаж или гостувайте на ваши близки. Сега е времето да се разнообразите. Това ще дойде добре и за семейството ви.


ДЕВА

Направете съботата различна

 

4 август. Ще се зарадвате на един доста стремителен и успешен петъчен августовски ден. Ако сте на работа, то ще успеете да свършите всичко, което сте набелязали за деня. Ако сте в отпуск, чакат ви незабравими мигове с любимите хора. Усмихвайте се.

5 август. В събота имате нужда от почивка. Останете до по-късен час в леглото, наспете се. Закусвайте по пижама и правете неща, които традиционно не правите заради липса на време, бързане. Предизвикайте се. Нека днес е по-различно.

6 август. Добрите взаимоотношения в семейството са от голямо значение за вас. Днес ще имате възможност да ги подобрите, ако сте ги развалили в последно време. Не се страхувайте да казвате думичката „извинявай”.


ВЕЗНИ

Изгладете взаимоотношенията

 

4 август. В деловата област днес ще имате особени успехи. Организирайте се още сутринта и предначертайте тогава деня си. Дръжте здраво плановете си и не позволявайте на никого да ви налага какво да правите. Днес вие диктувате правилата.

5 август. Леко пререкание с половинката в събота сутрин може да се превърне в повод да сте доста намусени и сърдити цял ден. Ще се убедите, че няма смисъл да си правите на инат, но вече денят ще е пропилян…

6 август. Не разваляйте неделята в поредното инатене, а поговорете с половинката и семейството си. Признайте някои свои грешки и прекарайте този ден, вършейки нещо заедно.


СКОРПИОН

Работете в екип

 

4 август. Ще се убедите, че е по-добре и за вас, и за фирмата ви да си сътрудничите с колегите, а не да се конкурирате във всяко едно направление. Днес работата в екип ще ви донесе доста успехи. Свършете я по-рано и се приберете вкъщи.

5 август. Ще ви бъде трудно да разчупите съзнанието си и да откажете на близките си, които искат да ви поставят в една нова житейска ситуация. Нужно е да се предизвикате и да излезете от границата си на комфорт.

6 август. В неделния ден помислете за себе си, за здравето си, за тялото си. Можете да поспортувате малко по-активно или да се подложите на така желаната диета. Ако я стартирате сега, ще я спазвате дълго време, а намаляващата Луна ще ви помогне да видите резултати по-бързо от очакваното.


СТРЕЛЕЦ

Правете си изводи

 

4 август. Не е изключено да ви се случат някои неща, които да преобърнат представите ви за междуличностни взаимоотношения. Днес си правете изводи от всяка една дума, която чуете. Може би неслучайно точно сега през главите ви минават разни странни мисли.

5 август. През съботния ден бъдете със семейството си. Който и да ви моли за компания, откажете. Бъдете със своите близки в тесен кръг. Имате нужда да прекарвате време с тях и сега е този момент.

6 август. В неделя сте емоционално нестабилни. Всичко ви дразни, всеки ви изважда извън контрол. Споровете в семейството са нещо нормално, но в този ден са по-често срещани от обикновеното.


КОЗИРОГ

Давате съвет

 

4 август. В желанието си да правите впечатление с поведението си може да засегнете някого, без да го искате. Не вадете дивиденти от чуждото нещастие, а съчувствайте и подайте ръка за помощ. Това определено е по-добрият подход.

5 август. В събота ваш приятел ще се нуждае от съвет. Подкрепете го, изслушайте го и дайте съвета си. Не споделяйте на никого за това, той иска да остане между вас.

6 август. В неделя няма да ви липсва жизнен тонус. Доброто настроение е в съзвучие с хубавото време навън. Излезте на разходка, посетете забележителност и се радвайте на прекрасния почивен ден.


ВОДОЛЕЙ

Пътувайте в неделя

 

4 август. Всичко днес ще се случва бавно, мудно, провлачено и изнервящо. Не насилвайте обстоятелствата. Сега е време за планиране. Ако сте в отпуск, още по-добре. На работа ли сте, избягвайте да се претоварвате.

5 август. Вашите близки са планирали пътуване, което трябва да приемете с интерес и възторг. Все пак, те знаят вкусовете ви, а и денят, прекаран в усмивки и тяхната компания, определено ще ви зареди с енергия.

6 август. В неделя сте доста жизнени. Не ви се стои на едно място и ще организирате или пътуване на по-далечно разстояние, или пълно почистване на дома си. Първото, разбира се, е по-интересно и е възможно да предпочетете него…


РИБИ

Все добри новини

 

4 август. За вас е добре да промените нещо около себе си. Да започнете нещо ново, да тръгнете по нова пътека. Сега стартира вашият нов лунарен месец, което е от голямо значение за вас. Насладете му се.

5 август. Няма да можете да си отпочинете добре в събота, но пък за сметка на това физическото натоварване ще е свързано с много на брой и качествени емоции. Вашите близки ще ви изненадат с невероятна новина.

6 август. В неделя не се изненадвайте, ако ваш близък, поискал пари назаем, ви ги върне предсрочно. Това е приход, който не сте планирали за това време. Идва ви прекрасно и можете да си купите нещо, за което се оглеждахте от доста време.


Хороскоп за родените на 4 август – Честит рожден ден!

Пред вас стои доста благоприятна година, която ще е наситена и с късмет, и с пътувания, и с шансове да научите нещо ново в живота си. Възползвайте се и бъдете разумни.

 

Хороскоп за родените на 5 август – Честит рожден ден!

Невинаги през следващата една година нещата ще се редят според вашите желания, но ще има и моменти, в които вие ще диктувате правилата. Внимавайте, защото това е голяма отговорност, зад която трябва да застанете.

 

Хороскоп за родените на 6 август – Честит рожден ден!

Опитайте през следващата една година да постигате целите си чрез диалог и благ тон, вместо чрез агресия. Ще се убедите, че така всичко ще се случва далеч по-лесно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *