Хороскоп

Хороскоп за 21 август

Луната е във Везни, а квадратурата й с Плутон прави днешния ден предизвикателен. Приемете затрудненията като възможности да се докажете и да подобрите своя потенциал. В личните взаимоотношения избирайте мекия принцип на разрешаване на противоречията.


ОВЕН

С дипломация напред

Днес сте дипломатични и се опитвате да разрешите всички недоразумения около себе си със силата на думите. В служебен план можете да проведете важни разговори или да се занимавате с деловодство. Личният живот ще бъде доста по-хармоничен, ако решавате противоречията с усмивка, ако сте толерантни и изслушате докрай партньора си.


ТЕЛЕЦ

Прегряване от работа

Заемете се сериозно със задачите си, насрочени за този ден. Те не са малко и някои от тях могат да бъдат неприятни. Служебното ви време е изпълнено до последната минутка, дори е възможно да работите до късно. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Ако почувствате отпадналост, причината не е само претоварване.


БЛИЗНАЦИ

Темпото се засилва

Нещата около вас претърпяват развитие и именно това е причината те да се случват толкова забързано. Темпото се засилва. Въпреки всичко, не бягайте от малките моменти на спокойствие, в които можете да се усамотите и да поемете глътка въздух. Днес такива моменти се очакват в личния живот.


РАК

Кратка почивка

Днес разсъждавате трезво и това ви помага стабилизирате положението си. Денят се свързва с моментен застой, който е логичен след многото задачи през уикенда. Сега можете да заздравите постигнатото или просто да се отпуснете и да подишате на спокойствие. Акцентирайте върху отношенията с близките и семейството.


ЛЪВ

Добър знак

Този ден се определя като приятен, но и доста ползотворен. При една част от вас седмицата е напрегната и противоречива. Понеделник ще ви представи тази тенденция, но със сигурност ще ви изненада и с обстоятелства, които ви вдъхват кураж за бъдещето. Денят вещае срещи с приятели и комуникации, които са позитивни.


ДЕВА

Нужда от почивка

На този етап е по-добре да стабилизирате постигнатото, отколкото да се залавяте с нови дела. Обърнете се назад и вижте дали не сте пропуснали нещо в работата си.. Емоционалната нестабилност не се дължи на някакви странични фактори, а се корени единствено във вашата психика. Ако почувствате нужда от почивка – вземете си я.


ВЕЗНИ

Етап на развитие

Подгответе се за промени, които идват в живота ви независимо дали искате, или не. Влизате в етап на развитие. За да повишите шансовете за успехи, погледнете в перспектива. Сега посявате зърната, които ще жънете по-нататък. Бъдете разсъдливи и отговорни при поставянето на едно ново начало. Луната гостува в знака ви.


СКОРПИОН

Стабилност

Не е време Скорпионите да приемат нови начинания или да се впускат в спешни и неотложни задачи. За тях е по-добре да действат на заден план. Денят носи успехи в контактите с близките, но не и в деловите отношения. Личният живот протича в пъти по-добре от професионалния, а това отдавна не се е случвало при този знак.


СТРЕЛЕЦ

Далеч от интригите

Доста ангажименти и обществена ангажираност са залегнали в основата на днешния ден. От вашата активност и отзивчивост зависят и успехите, въпреки че мнозина от вас не са настроени да атакуват точно сега. Бъдете предпазливи и стойте далеч от хора, които са известни с любовта си към интригите и злословенето зад гърба на другите.


КОЗИРОГ

Хаотични събития

В никакъв случай не може да се каже, че денят ще бъде спокоен за вас, въпреки че протича на етапи. Сравнен с предишните два почивни дни, може би се оказва по-подреден и плануван, но в професионален мащаб събитията се случват хаотично и от вашата концентрация зависи дали ще ги насочвате в правилния път.


ВОДОЛЕЙ

Новости

При вас стартира разместване на пластовете, а този процес ще донесе много нови възможности и шансове оттук насетне. Отнесете се с отговорност към заданията, които ви се предлагат. При всички положения, от днес настъпват нови периоди – и в работата, и в личния живот, и в интимния ви свят. При самотните е вероятно влюбване.


РИБИ

Парични постъпления

На работното място днес ще извършвате рутинните си задачи, без да поемате извънредни ангажименти. Денят не блести с особено развитие, а и няма гаранция дали ще се справите, както се очаква от вас. Обърнете внимание върху финансите си. При мнозина се очакват постъпления, които не бива да харчите наведнъж.


Хороскоп за родените на 21.08. – Честит рожден ден! През следващата една година вашата задача е да хармонизирате взаимоотношенията и връзките си в живота. Преодолявайте всяка една трудност и всеки проблем чрез мекия принцип, а не с острота. Приемете другите, за да приемат и те вас.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *