Хороскоп

Какво вещаят звездите за 24 август, четвъртък

Луната преминава от Скорпион в Стрелец и ще внесе оживление в следобеда и вечерта. Събитията ще се забързат, очакванията ни ще се увеличат. Обърнете внимание на хората, които срещате днес. На начина, по който те се държат с вас. На информацията, която получавате от тях. Бъдете в добри взаимоотношения и за в бъдеще.


ОВЕН

Общувате с размах

 

В четвъртък се чувствате в кожата си. Размахът ви е в сферата на общуването и днес контактувате с много хора накуп. Няма да се уморите, защото по този начин получавате различна информация, обменяте опит и идеи. По-щастливи не сте били. Обърнете внимание на хората, които навлизат точно днес в живота ви.


ТЕЛЕЦ

Търсете късмета си

 

Въпреки емоцията, която бушува във вас през целия ден, не бива да й се подчинявате. Овладейте я, защото ви чака силно ангажиран ден. При бизнесмените е отключен късметът за осъществяване на нови контакти не само днес, а и през цялата идна седмица. Не стойте на едно място, а търсете шанса и късмета си. Те са покрай вас.


БЛИЗНАЦИ

Приемете

 

Повече от доволни сте от обстоятелствата, в които попадате днес. Имате късмет и той се изразява главно в сферата на материалното и финансовите успехи. Мнозина от вас днес получават допълнителни приходи, а други – предложение за нова, по-добре платена работа. Приемете, но договора си подпишете след 15 септември.


РАК

Щастието е с вас

 

И вие сте сред щастливците от Зодиака днес. Денят се отличава със силна енергия и мощ, които ще се разкрият в следобедните часове. Сега сте в състояние да промените живота си, да обърнете нова страница и да започнете начисто, стига да го желаете. Щастието е кацнало на рамото ви.


ЛЪВ

Гонете мечтите си

 

Очаква ви труден ден, през който е добре да обърнете повече внимание на начините, по които се стремите към целите си. Понякога не давате всичко от себе си, за да ги изпълните. Оставяте ги на самотек, пък ако е писано, те ще станат реалност. Грешите с подобно мислене. Още от днес се заемете с мечтите си. Гонете ги докрай.


ДЕВА

Време за бизнес

 

Време е да приключите периода, през който бяхте прекалено емоционални. Овладейте се, защото в четвъртък ви очакват нови възможности за вашия бизнес, нови срещи и шансове да се разгърнете. Всичко това обаче става единствено чрез общуване, и то в спокоен и хармоничен тон. Същото се отнася и за личните взаимоотношения.


ВЕЗНИ

Нов период

 

Вие стартирахте един доста благоприятен период, който ще продължи в следващия един месец. Намирате се в етап, когато създавате и каквото посеете, такова ще си пожънете след време. Чувствате вътрешна увереност. На работното място ви чака предложение, което е добре да приемете, защото ще ви даде по-голяма сигурност.


СКОРПИОН

Шанс

 

В четвъртък се чувствате добре. Имате хъс за работа и можете да свършите голяма част от ангажиментите, които сте си намислили за седмицата. Едно неочаквано обаждане е причина да се почувствате щастливи. Ще ви вдъхне надежда едно нетрадиционно обещание. Възможността за промяна е съвсем реална, не я подминавайте.


СТРЕЛЕЦ

Денят е обещаващ

 

Чувствате се отлично. Днес Луната навлиза във вашия знак и активира нов период, който е добре да заживеете с усмивка и очаквания за нещо хубаво. Денят е обещаващ и носи възможности да разширите кръгозора си, както и да помислите за нова дейност. Не подминавайте една среща по бизнес.


КОЗИРОГ

Време за любов

 

В четвъртък ви очакват новости и промени, за които вие сте подготвени. Въпреки всичко, не бива да сте прекалено активни в този ден. Темпото леко се забавя, за да имате време да обърнете внимание на самите себе си, на своя личен живот и половинката. Хармонизирайте взаимоотношенията си.


ВОДОЛЕЙ

Успешен старт

 

Очаква ви успешен и ползотворен ден. Всъщност, отговорностите ви се повишават и темпото на работа се забързва. Все още Луната е нарастваща и можете да набележите целите, които да изпълнявате в следващите седмици. Не се притеснявайте от работа – каквото стартирате сега, ще ви носи ползи в бъдеще.


РИБИ

Късмет

 

Въпреки трудностите, които носи този ден, вие ще се справите. Проблемите не са толкова големи, че да се стига до драми. Разполагате с късмет. На работното място не отлагайте нищо за утре. В личните взаимоотношения сега настъпва период на пълно обновление в най-добрия смисъл на думата. Ще го усетите още този уикенд.


Хороскоп за родените на 24.08. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се страхувайте да се палите по идеи, които ви се струват налудничави. Позволете си да мечтаете и ще видите, че превръщайки мечтите си в реалност, вие всъщност живеете своя желан живот.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *