Хороскоп

Хороскоп за 28 август: Каквото ще правите, правете го до 15 часа

Луната днес през по-голямата част от деня се движи в Козирог, но след 15.00 часа не сключва аспекти с останалите планети и това прави тази част от деня по-тромава и мудна. Каквото имате да свършите, свършете го преди този час.


ОВЕН

Оплаквате се

 Ще бързате да се заемете с много задачи, защото наближава краят на месеца и доста от делата така и си остават недовършени. Може би повече ще говорите колко много работа имате, вместо да се заемете сериозно и да я свършите. Вечерта се обадете на приятели и се вижте на по чашка.


ТЕЛЕЦ

Хубав ден

 Добрите новини, които ще получите в семейството тази сутрин, са причина за букета от цветни чувства и настроения, обзели ви през целия ден. Днес сте вдъхновени, чувствени и много внимателни спрямо взаимоотношенията, които сте изградили. Като цяло, чака ви един хубав ден.


БЛИЗНАЦИ

Погледнете себе си

 В желанието да се харесате на целия свят вероятно забравяте своите собствени потребности, които не са никак малко. Не сте в състояние да угодите на всички. Това е невъзможно и не би трябвало да ви е задача за днешния ден. Погледнете своите желания. Подредете ги и започнете да ги сбъдвате.


РАК

Следобеден релакс

 В семейството ще почувствате топлота и сърдечност. Днес вие сте в добро настроение. Можете да свършите насъбрала се деловодна дейност. За целта се заемете сутринта, а не в следобеда. Следобедните часове не блестят с особена активност. Напротив, тогава е време за почивка и релакс.


ЛЪВ

Коалирайте се

 Вместо да обвинявате колегите си за собствените си неудачи, потърсете начин да комуникирате с тях и да се коалирате така добре, че да заработите като екип. Само тогава ще имате успехи заедно. Днес, ако работите като единаци, не очаквайте признание. Вечерта оставете за половинката. Избягвайте шумните срещи.


ДЕВА

Лежерен ден

 Имате сериозни амбиции за днешния ден, но малко от тях ще успеете да свършите като цяло. Все още сезонът е наситен с отпуски, все още екипите, с които работите, са в намален състав. Действайте по собствените си задачи. Не се бъркайте в чуждата работа. В часовете след 15.00 ч. не поемайте ангажименти.


ВЕЗНИ

Леко ви е

 Будите се в отлично настроение и заразявате всички покрай вас с позитивна нагласа. Не ви се случва за първи път. Е, изглеждате леко повърхностни и не толкова задълбочени в това, което правите. За вас почти целият ден е неактивен, но вие така или иначе не си давате много зор…


СКОРПИОН

Темпото се забързва

 В понеделник сте решени да се заемете с много задачи. Усещате, че последната дата на август ви потиска по един или друг начин и докато настъпи тя имате съвсем малко време. Напрегнати сте. Внимавайте да не си оставите някоя важна задача за следобед. Случи ли се така, по-добре я вършете утре сутринта.


СТРЕЛЕЦ

Неочаквани обаждания

 Ще ви се обадят хора, с които не сте контактували от дълго време насам. Ще ви търсят за пари или някаква финансова изгода. Дали ще им угодите, или не, зависи единствено и само от вас. Вашият план да се сближите с тях, само и само да видите какво искат от вас, ще се окаже добра стратегия.


КОЗИРОГ

Животът е прекрасен

Спрете, поемете дъх и не се ядосвайте за глупости. Животът е прекрасен и вие трябва да му се насладите напълно. Това е мотото на днешния понеделник. Отделете повече време за вътрешния си мир в този ден. Можете да започнете нещо в сутрешните часове и да очаквате то да се развие успешно.


ВОДОЛЕЙ

Без напрежение

 Не си поставяйте много задачи за вършене днес. Времето ви ограничава, а и не сте сред най-организираните хора. Не че няма да се справите, но ще ви коства много усилия и нерви да се вместите в работните минути. Заемете се с най-неотложното, и то ако е възникнало в сутрешните часове.


РИБИ

Нервни сте

 Всеки шум ви дразни и не ви дава възможност да се съсредоточите над проблемите, които са надвиснали над главите ви. Истината е, че тези проблеми са единствено във вашето съзнание и като цяло никой не е виновен за тях. Не избухвайте. В сутрешните часове ще ви е доста по-възможно да свършите работата си.


Хороскоп за родените на 28.08 – Честит рожден ден!

През следващата една година търсете хармонията първо в себе си и така ще я откриете навсякъде покрай вас. Някои неща винаги се зараждат първо във вътрешния свят, за да се проявят във външния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *