Хороскоп

Какво вещаят звездите за петък и почивните дни

Изгладете разногласия в отношенията си в събота, неделя ще е по-напрегнат ден

 

В петък Луната е в съвпад с Нептун. В комбинация с ретроградните Меркурий и Венера предупреждението към всички нас е да не вярваме на напразни обещания и да погледнем събитията в живота си реално, с трезви поглед. В събота Луната е в хармоничен аспект с ретроградната Венера. Имаме последен шанс да изгладим разногласия и да внесем хармония във взаимоотношенията си с близките хора, ако напоследък те не са вървели съвсем по вода. В неделя Луната и Плутон са в конфликт. Опитайте се да владеете нервите си, а енергията, която се генерира от този аспект, да влеете в нещо продуктивно, вместо в излишни спорове.


ОВЕН

Нов период

 

1 септември. Започвате месец септември с недоизяснени проблеми и ситуации на работното място. Вашата задача днес е да сте максимално честни и откровени, без да си измисляте и без да се представяте за такива, каквито всъщност не сте. Избягвайте употребата на алкохол.

2 септември. В събота се будите в добро настроение. Очаква ви зареден с позитивна енергия почивен ден. Планирайте срещи с приятели и дори пътуване на кратко разстояние. Започва нов период за вас.

3 септември. В неделя е важно да се наспите добре и да дадете на съзнанието си нужната почивка. Не мислете за работа и игнорирайте колегите, които дори в почивния ден ви се обаждат с клюки от офиса.


ТЕЛЕЦ

Посещение от близки

 

1 септември. Вие изживявате един доста забързан период и днес имате желание да свършите всички ангажименти, без да ги отлагате. Това ще направи петъка непоносимо напрегнат. А колко по-лесно би било да свършите най-неотложното и да се приберете вкъщи по-рано…

2 септември. Натоварването през последните работни дни ви се отрази и имате нужда от почивка. Най-добре ще се отпуснете, ако си останете вкъщи през тези неработни дни и отделите няколко часа само за себе си. Днес се наспете добре.

3 септември. В неделя ще продължите почивката си. Неочаквано позвъняване от далечен роднина с новината, че ви идва на гости, ще ви зарадва и ентусиазира. Измислете кое любимо място можете да посетите.


БЛИЗНАЦИ

Планирате пътуване

 

1 септември. По всякакъв начин се стремите да привлечете внимание на работното място. Желаете да прехвърлите част от своите задължения на колегите си, защото обмисляте пътуване през уикенда. Виждате, че не ви спори. Ако е възможно, отложете важните задачи за идната седмица.

2 септември. Подгответе се за един по-натоварен и емоционален уикенд. Такъв ще е заради многото контакти, които предстоят. Днес си уредете срещи с приятели или роднини, които не сте виждали от много време.

3 септември. Неделният ден ще ви умори, защото ви се иска да го прекарате сами, а се налага да осъществите няколко вече уговорени срещи. Е, уредете ги на такива места, които ви зареждат с енергия и ви релаксират, а не напрягат.


РАК

Неспокойна събота

 

1 септември. Впечатлени сте от блясъка на свои заможни приятели, защото виждате само хубавото в техния ден. Желаете да живеете живот, подобен на техния, без да си давате сметка, че за това трябва да заплатите висока цена. За да имат добро материално благосъстояние, те правят много жертви, които вие не виждате.

2 септември. Съботата е неспокойна. Будите се в лошо настроение и с определено чувство за малоценност. Липсва ви самочувствие, а това руши възможностите да изкарате хубаво предстоящите почивни дни. Вземете се в ръце.

3 септември. В неделя отново обръщате прекалено много внимание и мислите повече от позволеното за професионалното си развитие. Мнозина дори ще вземат грешно решение за промяна на работното си място, защото искат да го сменят за по-добре платено, но без да е особено проверено за останалите условия.


ЛЪВ

Не ви спори особено

 

1 септември. Служебният ден за вас е натоварен, но не особено спорен. Задачите се трупат една след друга, но не успявате да ги отхвърлите своевременно. Ще се подразните, че част от вашите колеги определено се справят по-добре от вас и в сегашните условия ви превъзхождат.

2 септември. В събота се събуждате с ентусиазъм и добро настроение. Поговорете с близките и семейството си за едно пътуване около почивните дни. Ще се отрази прекрасно на всички. Излезте от големия град.

3 септември. Неделя нека е вашият стационарен ден. Останете на мястото, където сте избрали – в града или извън него. Направете пикник със семейството си на най-близката поляна. Денят сред природата, без да сте минали много километри, ще ви се отрази прекрасно.


ДЕВА

Опитайте без напрежение

 

1 септември. Работите активно в сутрешните часове и се затормозявате да се захващате с нови неща, нищо че е първо число от месеца. Избягвайте да се натоварвате с излишни въпроси и проблеми, на които сега не можете да намерите решение. Вечерта излезте с приятели.

2 септември. В съботния ден няма да сте активни. Оставете си време за почивка и сън. Не ставайте рано. Не бързайте заникъде. Време ще имате, колкото си поискате. Освободете се от напрежението и се радвайте на мига.

3 септември. Без да искате, в неделя нещо постоянно ви чопли да спорите с хората около себе си. По възможност ограничете контактите, за да си спестите взаимните огорчения. Не го правите нарочно, но не можете и да го потиснете.


ВЕЗНИ

Неотложни ангажименти

 

1 септември. Ще се натоварите с много работа днес, но няма да ви спори особено и евентуално това ще ви ядоса. Ядосвате се, защото става дума за нещо спешно, което няма как да се отложи за идната седмица и трябва да се помъчите и да го свършите сега.

2 септември. В събота почивката е задължителна, въпреки че мнозина от вас ще се заемат с къщна работа, която отлагаха през последните две седмици. Ще се поизморите, но пък съзнанието ви ще се проясни.

3 септември. В неделния ден се освободете от всякакви ангажименти и подарете на себе си и на семейството си пътуване на близко или на по-далечно разстояние. Имате нужда от откъсване и промяна в традиционното ежедневие.


СКОРПИОН

Помислете за отпуск

 

1 септември. Няма да е за учудване, ако по-голямата част от вас си вземат допълнителен ден днес и планират едно пътуване за уикенда. В днешния петък професионалните задачи няма да са неотложни и ако сте в отпуск, почти нищо няма да пропуснете в службата. Помислете дали да не си тръгнете по-рано от работа.

2 септември. Ще прекарате доста активен уикенд, в който е добре да съчетаете и ходене сред природата. Днешният ден е чудесен за търсене на съмишленици за тази цел. Лесно ще ги намерите.

3 септември. Неделния ден също прекарайте в активности и спортове, чрез които ще дадете почивка на съзнанието си. Не се затваряйте между четири стени, а бъдете сред природата с позитивно мислещи хора.


СТРЕЛЕЦ

Внимавайте в спора

 

1 септември. Необмислените ви постъпки в петък са причина да загубите определена сума пари. Пари, които могат да се спестят и да покрият бъдещи семейни нужди. Добре е вечерта да останете и да вечеряте вкъщи, за да не попаднете в неочаквана ситуация на спор, по време на който да кажете необмислени неща.

2 септември. Приповдигнатото емоционално състояние, което ви държи още от вчера, ще продължи и днес, но в положителна посока. Обмислете пътуване със семейството си по повод по-дългия уикенд.

3 септември. Чувствате се отлично и можете да разчитате на подкрепата на близките и приятелите си. Излезте с тях на разходка, пътувайте или отидете на кино или театър. Ще ви се отрази прекрасно.


КОЗИРОГ

Без парични услуги

 

1 септември. Във вихъра на своето добродушие сте и ще помогнете на приятел с парична сума, без да си давате сметка, че съвсем скоро финанси ще трябват и на вас. Вечерта ще предпочетете компанията на приближено семейство за вечеря. Споделете проблемите си, за да ви олекне.

2 септември. Събуждате се в отлично настроение. Обичате съботата, защото знаете, че ви чакат два почивни дни. Свършете си това-онова вкъщи и в следобеда отидете на разходка със семейството си в града или извън него.

3 септември. Лежерното настроение от вчера продължава и в неделя. Ще се отдадете на пълна почивка с книга в ръка или с любими песни със слушалки в ушите. Не бива да бъдете обезпокоявани от никого.


ВОДОЛЕЙ

Мързелуване в неделя

 

1 септември. Не бива да предприемате каквито и да било действия от паричен характер, защото ще преживеете загуби или просто ще инвестирате пари, които съвсем скоро могат да ви потрябват за нещо. Ще останете до късно на работа, защото имате да свършите нещо спешно и неотложно.

2 септември. В събота си заслужава да се излежавате и да се отдадете на спокойствие, въпреки че още в сутрешните часове приятели ще ви се обадят за среща или пътуване, което няма да ви се иска да изпуснете. Е, почивните дни са и за това.

3 септември. Неделния ден оставете за себе си. Имате нужда от малко повече време за личните си интереси, за хобито си, за гледане на телевизия и мързелуване. Можете да си го позволите.


РИБИ

Лежерна събота

 

1 септември. Навлизате в период на нови възможности и е нормално в момента да сте в приповдигнато настроение. Мнозина от вас са на мнение, че могат да си свършат нещо служебно и в почивните дни. Но съветът е точно тогава да не се отдавате на работа.

2 септември. В събота ви обзема чувство за спокойствие и безвремие. Трудно ще организирате деня си по начина, който бяхте замислили отпреди. Просто нямате нагласата да го направите. Починете си. Не се насилвайте с нищо.

3 септември. Неделният ден е наситен с приятелски срещи. Можете да организирате семеен обяд, на който да съберете вкъщи цялата фамилия. Ще се чувствате страхотно, приготвяйки нещо вкусно за любимите хора.


Хороскоп за родените на 1 септември – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца няма да е лоша идея да поработите върху себе си. Да се попитате какво искате да вършите от тук нататък. Един курс за преквалификация или подобрение на настоящата ви квалификация не е никак лоша идея, защото ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Учете и ще се реализирате.

 

Хороскоп за родените на 2 септември – Честит рожден ден!

Очаква ви година, през която често ще потъвате надълбоко в себе си, ще правите своите изводи за живота си и това ще ви помага да се подобрявате всеки път, след като сте го правили. Годината носи обич, любов и хармония.

 

Хороскоп за родените на 3 септември – Честит рожден ден!

В годината, която е пред вас, вие ще се изявите като най-знаещите, най-можещите и търсещи хора. Ще искате да промените нещо в начина си на живот. Ще искате да запалите искрица и в живота на всички около вас. Идеи много – коя обаче ще реализирате, зависи от вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *