Време и хороскопХороскоп

Хороскоп за 4 септември – нещата бавно се нареждат

Луната е в Телец, а Венера вече е директна по своята орбита. Лека-полека ще тръгнат да се оправят някои грапавини, издълбани във взаимоотношенията между хората в последните няколко месеца. Ще усетим лекота и чувство за удовлетворение.


ОВЕН

Пазете се от загуби

Чувствате вътрешно напрежение и недоволство. Това е главната причина в понеделник да сте агресивни и така да заемете губещи позиции в някои евентуални спорове. Деловата дейност днес е деликатна и трябва да я вършите доста прецизно. В противен случай ще си създадете ситуации на загуби от финансов характер.


ТЕЛЕЦ

Не бързайте

Окрилени сте от няколко идеи, които искате да реализирате през месеца. Днешният ден се свързва с прекалена самонадеяност и това е главната причина да направите грешни избори, да започнете нещо не дотам благоприятно за вас самите. Овладейте нервите. Имате цял месец за действия, не избързвайте да е точно днес.


БЛИЗНАЦИ

Иска се спокойствие

Във външни фактори се крият причините за днешното ви забавяне. Не се сърдете, ако не всичко върви така, както сте си го намислили в самото начало. Освободете се от излишното напрежение и се опитайте да вкарате мислите си в ред. Новият месец вече стартира и днешният ден ще ви помогне да изградите плановете за него.


РАК

Поглеждайте се отстрани

Движите се устойчиво по линията на своите предварителни планове и това е главната причина за успехите ви. Има опасност обаче да си повярвате повече, отколкото е здравословно за вас. Прекалената самонадеяност може да ви изиграе лоша шега. Опитайте да се поглеждате отстрани по пътя към върха, за да не паднете ненадейно.


ЛЪВ

Внимавайте повече

Първият от есенните месеци вече започна. Всички се връщат от отпуск и на работното място е време за изява и атака. Бъдете внимателни, ако днес стартирате нещо ново. Възможно е да направите прибързани крачки и мислейки си, че вървите към успеха, да се озовете в трап, от който няма излизане…


ДЕВА

Всичко ще се оправи

Редица са причините, които ви карат да се чувствате некомфортно днес. При някои са финансови неуредици, при други са спречквания в семейството, при трети – просто любовни несполуки. Съвземете се и стартирайте тази седмица бодри и в по-добро настроение. Всичко ще се оправи и вие трябва да вярвате в това.


ВЕЗНИ

Не се карайте с всички

Напрегнат и изпълнен с противоречия, днешният понеделник ще ви накара да загубите равновесие и да предизвикате поредица от конфликтни ситуации. За предпочитане е да се сдържате, защото влизането в конфликти ще ви постави в ситуация на изолация от всички хора наоколо. А точно сега не е добре да сте сами.


СКОРПИОН

Не бъдете дребнави

Днес късметът ви действа главно в деловата сфера и сферата на частния бизнес. Разчитайте на себе си, а не на партньорите. Възможно е някои от тях да ви разочароват с нехайното си поведение. В любовта разправиите са от чисто битов характер. Станали сте прекалено дребнави и забелязвате само лошите черти на половинката.


СТРЕЛЕЦ

Колегите ще ви помогнат

Новата работна седмица стартира за вас напрегнато. Ясно е, че искате да подредите плановете си за септември още днес, но се съобразете със силите си. Забързани сте, желаете да изгреете на всеки фронт. Няма как да се получи. Делегирайте задължения и на колегите си. Те ще ви помогнат на драго сърце.


КОЗИРОГ

Чакайте по-добро време

В понеделник сте недоволни, несговорчиви и абсолютно решени да действате безкомпромисно. Нещата ще се обърнат не във ваша полза, ако продължавате по този начин. Овладейте емоциите. Не предприемайте промени, не тръгвайте по нови пътища, а изчакайте да дойде по-спокойно време, за да разпънете платната.


ВОДОЛЕЙ

Нов късмет

Разполагате с шансове да превърнете днешния ден изцяло в своя полза. Вие самите няма да сте много инициативни, но това едва ли ще попречи да се изявите. Ситуациите, в които попадате, изискват да поемете риск, да подемете действие или да промените посоката на действие. Новата седмица ви носи и нов късмет.


РИБИ

Правете планове за септември

Стартирате новата работна седмица напрегнато. Имате нужда да установите вътрешна хармония. Трябва да сте наясно със своите желания не само за седмицата, а и за месеца напред. Изяснете хаоса в главите си. Задълбочете се в своите цели и направете плановете си за септември. Сега е времето.


Хороскоп за родените на 04.09. – Честит рожден ден! Не заставайте срещу хода на времето, противопоставяйки се на всички промени, които се случват във вашето ежедневие. Напротив, приемете ги и ги използвайте в своя полза. Бъдете гъвкави – това е основната предпоставка за успеха ви през следващата една година.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *