Време и хороскопХороскоп

Хороскоп за 7 септември – най-лудите идеи може да се окажат печеливши

Луната е в Близнаци и е в квадратура с Нептун. Обърнете внимание на новите си идеи, които колкото и налудничаво да ви изглеждат на пръв поглед, могат да се окажат доста плодотворни за вашето бъдеще. Не се страхувайте да използвате за свое удобство новите технологии в деня си.


ОВЕН

Разрешавате проблеми

Днес може успешно да приключите с юридически проблем, който си създадохте през август. Ще намерите подходящ адвокат, който да ви спаси от забърканата каша и да ви спести доста пари и неустойки. Днешният ден е доста ведър и ви помага чрез контактите си да разрешите доста проблеми, които напоследък сами си създадохте.


ТЕЛЕЦ

Спестете някой-друг лев

Помислете, как можете да заделите част от заплатата си за по-ложи дни, които могат да дойдат в късната есен. Не бъдете прекалено разхитителни и се лишете от разходи, които са свръх луксозни и може да минете без тях. Денят ще ви донесе допълнителни приходи и така ще се подпомогнете още повече.


БЛИЗНАЦИ

Креативни сте

След като успяхте да разрешите някои свои вътрешни противоречия, четвъртък ще се окаже един от щастливите и благоприятни дни от тази седмица. Озарени сте от нови идеи. Хрумват ви една след друга и често изглеждате налудничави отстрани. Не обръщайте внимание на коментарите от колегите. Сега сте продуктивни. Сега сте креативни.


РАК

Не мислете за пари

Четвъртък е доста противоречив ден. В съзнанието ви текат различни мисли – ту тревожни, ту щастливи. Не проявявате постоянство в нищо днес. Хващате едно нещо, зарязвате го и започвате друго. Днес е по-добре да не правите нищо важно, както и да не давате обещания.


ЛЪВ

Потърсете помощ

Очакванията към вас са да свършите много работа за отрицателно време. Вие обаче вече се задъхвате и не ви остава нищо друго, освен да забавите темпото. Не го ли сторите, ще си причините сериозна умора, която ще ви накара да правите грешка след грешка. Не се страхувайте да потърсите помощ за някои от задачите си.


ДЕВА

Повишение

Подгответе се за добри и дългоочаквани новини на работното място. Не се притеснявайте да поговорите с колегите си и да обсъдите общи планове за развитие. Очакват ви подобрения на доходите и съответно повишение в йерархията. Подгответе се за по-висок пост – нещо, което желаехте от много време.


ВЕЗНИ

Сплотявате колектива

В четвъртък ще намерите съмишленици дори там, където върлуват разногласия и кавги. Ще се окаже, че вие сте спойващия слой между различните характери в колектива. Хич не ви е лесна задачата, но пък в момента изпълнявате стратегическа роля. Обърнете повече внимание на семейството си и приключете работния ден в нормално време.


СКОРПИОН

Две напред, една назад

Не е изключено някой да ви обиди заради вашето по-назадничаво мислене, което не на всеки се харесва изцяло. Има хора, които не ви приемат такива, каквито не сте. Вие не реагирате на новостите, без да сте ги обмислили и без да сте избрали най-сигурния и проверен път за вървене. Ето това ви отличава от авантюристите.


СТРЕЛЕЦ

Попитайте и другите как са

Опитайте да намерите път към сърцата на другите. Често се интересувате само от себе си и в някои случаи това е добре. Но има и моменти, в които трябва да споделите чуждите мисли, чувства и емоции. Днес е един от тези дни. Иначе сте доста отворени и контактни, днес можете да говорите на различни теми и различни проблеми.


КОЗИРОГ

Време е за разговори

Ще си вземете поука заради лошото ви отношение към ваши колеги или близки, които нагрубихте или обидихте в последните дни. Можете да оправите кашата, като седнете и поговорите с тях и изложите възгледите си, както и причините защо сте се държали по този начин. Ще получите нужното разбиране.


ВОДОЛЕЙ

Откажете

В желанието си да спечелите повече и повече днес е възможно да се обвържете с договор, чието възнаграждение е доста добро, но има клаузи, които ви лишават от доста привилегии. Добре четете, когато полагате подписа си. Понякога е по-добре да загубите предложените пари, отколкото да работите с ограничени права.


РИБИ

Половинката ви ревнува

Желаете да бъдете винаги сред първенците във всяко нещо, което подемете. В четвъртък ще блеснете с новите си идеи и ще обедините всички около тях. Прекаленото отдаване на работния процес обаче ще доведе до проблеми с половинката. Сега не вие сте ревнивите, а тя – вашата половинка.


Хороскоп за родените на 07.09. – Честит рожден ден! През следващата една година е възможно да започнете частен бизнес, който дори и да не потръгне веднага, ще ви носи приходи в дългосрочен план. Не се отказвайте, видите ли, че нещо е трудно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *