Хороскоп

Хороскоп – петък и уикенд

Прогноза за периода 8 септември – 10 септември.


В събота можем да сбъдваме желания, неделя е по-напрегнат ден, нужно е да приемем обстоятелствата

 

В петък Луната преминава в Рак. В сутрешните часове е в хармоничен аспект със Сатурн, което е гаранция, че някои тежки задачи, които имахме да отметнем тази седмица, ще завършат с успех и благоприятен изход. Чудесната събота ни предлага множество изненади чрез хармоничните аспекти на Луната със Слънцето и ретроградния Юпитер. Не забравяйте да си пожелавате и да търсите начин да сбъдвате своите желания. В неделя бъдете внимателни. Луната преминава в Лъв, но преди това е в напрегнат аспект с Плутон. Не всичко можете да променяте, не всичко можете да измествате. Важното е да се научите да приемате. Само така ще живеете в съгласие с всички около себе си.


ОВЕН

Пазете се в неделя

 

8 септември. Ще ви изнерви поведението на колега в службата, който се справя доста добре днес, дори в пъти по-добре от вас самите. Не завиждайте. Всеки в определен момент има силни дни. Вечерта се приберете по-рано вкъщи.

9 септември. В събота опитайте да подобрите взаимоотношенията си вкъщи. Имате нужда да поговорите с близките си и да потърсите тяхното разбиране за някои свои проблеми. Денят е благоприятен.

10 септември. В неделя и да се противопоставяте на целия свят, едва ли ще извлечете кой знае какви ползи от това. По-добре се научете да приемате обстоятелствата наоколо. Пазете се от злополуки.


ТЕЛЕЦ

Заразявате с енергията си

 

8 септември. Настроението ви днес е еуфорично. То действа заразно и ще влеете положителната си енергия във всяко едно действие, което предприемате. Ще мотивирате хората около себе си и ще ги направите една идея по-щастливи, отколкото всъщност са.

9 септември. В събота мнозина от вас са преуморени и е нормално да се наспите до по-късните часове на сутринта. Дайте си нужната отмора, за да сте активни и дейни през деня. Не е изключено да ви се наложи да пътувате в следобеда. Поводът ще бъде приятен.

10 септември. В неделя обърнете повече внимание на здравето си. Снабдете се с необходимите хранителни добавки за есента, планирайте заздравяването на имунитета си за сезона. Спортувайте или се разходете на чист въздух.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с обещанията

 

8 септември. През целия ден ви тормози разрешаването на финансов проблем, който се е зародил в края на август и продължава до днес. Не подписвайте договори, защото знаете, че обвържете ли се с договор по време на ретроградния Меркурий, последствията могат да са по-лоши за вас.

9 септември В събота сте добродушни повече, отколкото е допустимо. Това е и причината да се обвържете с едно ненадейно обещание, което подхвърляте просто ей така. Но ще трябва да го изпълните, независимо дали можете, или не.

10 септември. В неделя шансовете са на страната на необвързаните представители, които имат възможността да срещнат подходящия човек, с когото да прекарат хармонично неопределено бъдещо време заедно.


РАК

Бъдете без очаквания

 

8 септември. Не е изключено да се почувствате самотни днес. Причината е, че очаквате хората да ви обръщат внимание, търсите да сте център на тяхното полезрение. Ала те ще са заети по-скоро със себе си, отколкото с вас. Някои от предварителните ви очаквания няма да се осъществят.

9 септември. В събота продължавате да се чувствате самотни и сте напът да се обадите на стари приятели, с които не сте се чували от месеци. Е, срещата с тях ще ви зареди с енергия и емоция, а може и да задълбочите приятелството си.

10 септември. В неделя сте настроени агресивно към семейството и често се държите арогантно с близките си, без те да са заслужили подобно отношение. Причината е комплексна, но най-вече се корени в яда ви, трупан към всички около вас в последните три-четири дни. Не се затваряйте в себе си и не позволявайте разваляне на взаимоотношенията.


ЛЪВ

Разтоварете напрежението

 

8 септември. В петък ще подобрите приходите си и дори ще привлечете нови клиенти, ако се занимавате с частен бизнес. Денят е благоприятен и ви носи щастливи новини в сферата на финансите. Вечерта се съберете с приятели. Краят на седмицата е добър повод, за да размените положителното си настроение.

9 септември. В събота притесненията на ваши по-възрастни роднини се превръщат в основно перо в хороскопа ви. Заливат ви с лоши мисли и в един момент вашето съзнание започва да мисли в негативна посока. Предотвратете го, като им обясните още в началото, че всичко ще бъде наред. Вярвайте и вие в добрия изход.

10 септември. Неделя е денят, в който мислите ви отново тръгват в позитивна посока и няма какво да ги развали. Пътувайте, отдайте деня на приятни срещи и разтоварете насъбралото се върху плещите ви напрежение от изминалите дни. Подгответе се за новата работна седмица.


ДЕВА

Приказливи и активни

 

8 септември. Днес сте приказливи, бърбориви. Ако не обсъждате клюки с колегите, то ще го правите с приятелите си в социалните мрежи или по телефона. Почти никаква работа няма да свършите. Вечерта поканете гости, за да продължите със сладките приказки.

9 септември. В събота ще бъдете дръзки и прекалено решителни. Няма да позволите да ви се противоречи, дори в случаите когато не сте прави. Готови сте да поемете отговорност за чужди действия, без да си давате сметка какво ще ви коства това за в бъдеще.

10 септември. В неделя сте бодри, решителни и лесно ще предприемете действия. Активни сте и седенето на едно място само ще ви натоварва. Пътувайте. Занимавайте се с изкуство, отделете време за хобито си.


ВЕЗНИ

Стартирате нещо ново

 

8 септември. В петък повечето от вас са меланхолични, трудно подвижни, нерешителни. За жалост обаче, ще загубите възможността и шанса си да предприемете изгодна служебна инициатива. Не бива да обвинявате никого за това. Вечерта е чудесна за семейна вечеря или събиране с приятели.

9 септември. В събота настроението ви рязко ще се подобри. Наспете се добре, но и организирайте деня си, така че да е достатъчно активен. Прогонете меланхолията чрез срещи с позитивни и зареждащи ви хора.

10 септември. В неделя сте настроени романтично. Имате нужда от спокойствие. Вършете дейности, които ви правят щастливи и ви зареждат с положително настроение. Ще бъдете вдъхновени да стартирате нещо ново и напълно непознато за вас през идващата нова работна седмица.


СКОРПИОН

Направете компромис

 

8 септември. Ще бъдете изнервени от различни обстоятелства днес, най-вече заради това, че ще зависите от своите колеги или партньори, с които трябва да работите в екип. Не се ядосвайте. Научете се да отстъпвате. Понякога това умение ще отваря врати пред вас.

9 септември. В събота не бъдете прекалено груби спрямо околните. Опитайте да омекотявате разногласията, вместо да нажежавате още повече обстановката. Налага се да направите компромис и да отстъпите крачка назад.

10 септември. Трудно ви е, когато отстъпвате, но през този уикенд често ви се налага да сте в такава позиция. Говорете с блага дума и се опитвайте да не обиждате своите близки чрез поведението или думите си. Вечерта си легнете по-рано от обичайното.


СТРЕЛЕЦ

Внимавайте в спора

 

8 септември. Активен ще бъде днешният петък за вас. Имате силите и енергията да завършите започнатите през седмицата задачи. Ще се насладите на много приятна вечер, заобиколени от хората, които обичате и с които се чувствате сигурни. Единствено не давайте излишни съвети, за да не прехвърчат искри между вас и другите.

9 септември. Ще преувеличите силите и възможностите си и днес ще предложите на свой приятел да му помогнете или в направата на ремонт, или в начинание, в което вие не сте най-добрите. Ето защо е важно първо да преценявате, след това да обещавате.

10 септември. В неделя не забравяйте, че вашите близки имат потребности. Така, както вашите приятели имаха вчера. Днес се отдайте на хората, които ви обичат и подкрепят, независимо от периодите, които преживявате. Това са вашето семейство, половинката, родителите ви.


КОЗИРОГ

Позитивна неделя

 

8 септември. Не е изключено да сте си слели празниците и днешният ден да ви намира на път или на място, което е различно от вашия дом. Бъдете малко по-пестеливи относно финансите. Можете да си прекарате добре деня и без да преувеличавате харченията си.

9 септември. Доброто настроение, с което се събуждате в събота, можете лесно да предадете и на хората около себе си. Ако сте на път по работа, приемете го от хубавата страна – ще спечелите допълнителни финанси. Ако сте в града, не давайте големи обещания за неизпълними неща на близките си.

10 септември. Чувствате се добре в компанията на своите близки, независимо дали сте вкъщи, или не. Вашата неделя обещава да бъде един незабравим и позитивен ден. Ден, изпълнен с усмивки и добро настроение.


ВОДОЛЕЙ

Нужда от спокойствие

 

8 септември. Желанието ви днес е да бъдете оставени на спокойствие. Сами ще ограничите срещите си с много хора. За добро или лошо, това ще ви лиши от възможността да осъществите ново запознанство с човек, който търси вашето присъствие. Възможно е и да иска да ви използва.

9 септември. В събота колкото по-малко говорите, толкова е по-сигурно да не изречете обещание, което в следващите дни трябва да спазите на сто процента. Е, ако искате да сте в услуга на някого, направете го. Но за каквото дадете думата си, следва да го изпълните.

10 септември. Неделния ден започвате с ведро и добро настроение, което ще продължи до вечерта. Заразявате всички около себе си с усмивка и мечтателност. Прекарайте деня така, както на вас ви се иска, за да не обвините някого, че е провалил намеренията ви.


РИБИ

Забързан петък

 

8 септември. Денят за вас ще бъде доста динамичен. Ден, в който спокойствието определено не е основна тема, но пък липсата му ще направи петъка още по-очарователен и вълнуващ. Пътувайте, отидете на гости или поканете някого вкъщи. Прекарайте си добре вечерта в компанията на хора, които ви карат да се усмихвате.

9 септември. Събота вещае любов и разбирателство по всички параграфи. Радвате се на щастлив и по-спокоен ден. Внимавайте да не го развалите с празни приказки или обещания, които няма да спазите.

10 септември. В неделя рязко губите тонус и енергия. Не се разболявате, успокойте се. Тялото ви обаче сигнализира, че е нужно да му осигурите спокойствие, сън, почивка. Може да прекарате деня в леглото и това за вас няма да е загубено време.


Хороскоп за родените на 8 септември – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате възможност да се отдадете както на семейството си, така и на своята работа, която ще ви носи добри доходи и признание. Ще успеете да хармонизирате и двата аспекта от живота си по съвършен начин така, че и вие да се чувствате щастливи.

Хороскоп за родените на 9 септември – Честит рожден ден!

Каквото и да ви се случва през следващата една година, го приемете като урок, който трябва да научите. Като време, което трябва да изживеете. Няма как да започнете да живеете в нов свят, ако не се разделите с неща, с които сте свикнали в стария, нали?

Хороскоп за родените на 10 септември – Честит рожден ден!

През следващата година ще използвате силата на своя разум и ще пожелаете сами да промените нещо от живота си. На работното място очаквайте подкрепа, а предприетият риск ще ви донесе приходи. В сферата на любовта също се очертава една доста благоприятна и обещаваща година.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *