Хороскоп

Хороскоп за 12 септември

Луната е в Лъв и образува квадратура с Юпитер, като подсилва желанието ни да научим нещо ново

Засилва се потенциалът ни за растеж и развитие. Отидете на кино, театър или посетете изложба, за да се насладите на хубавия ден.


ОВЕН

Имате енергия

 

Днес имате енергия да вършите много неща. Това е и причината да подхванете няколко дини под мишница, уж да не изпуснете благоприятния момент. Съветът ми е да не подемате нищо, а да довършите някои стари и изостанали неща. Да поработите върху поведението си и да коригирате някои лоши черти от своя характер.


ТЕЛЕЦ

Нищите проблеми

 

Вглъбени сте в себе си и търсите причина за проблемите, в които се забъркахте напоследък. Малко по малко ще започнете да развързвате кълбото от възли. Ще разрешавате проблем след проблем. Днес се опирате на семейството си и искате подкрепа и разбиране. Ще я получите и това ще ви направи спокойни и уверени.


БЛИЗНАЦИ

Търсете единомислие

 

Обградете се в среда, която ви разбира, подкрепя и насърчава. Откажете се от хора, които не са на вашата вълна. Които не вникват във философията ви на живот. Нямате нужда от ограничения, а от единомислие. Вие сами можете да налагате контрол върху действията си.


РАК

Доволни сте

 

Доволни сте от себе си и от свършеното в последните няколко дни. Погледнете ли назад, виждате довършени задачи. Малките успехи, които постигнахте, са ви достатъчни, за да подклаждат вашата мотивация. Днес и приходите ви изглежда, че порастват достойно. Очаквайте плащания.


ЛЪВ

Тромав ден

 

Истински се ядосвате, когато усетите, че не всичко протича така, както вие сте си го планирали предварително. Не се съобразявате с основната характеристика на вторника – неговата мудност и тромаво развитие. Обърнете повече внимание на вътрешната си хармония. Не налагайте мнението си на всяка цена.


ДЕВА

Не поставяйте начала

 

Не намесвайте личното си отношение към хора, с които имате вземане-даване днес. Не бива да намесвате чувства спрямо тях или да ги подчинявате на своята воля. Оставете всеки да прави това, което иска. Обърнете внимание на вътрешната си хармония. Не поставяйте нови начала.


ВЕЗНИ

Ново партньорство

 

Важно е да обърнете внимание на хората, с които общувате. Сега разбирате дали с тях можете да имате бъдеще заради общите си интереси, или е по-добре да страните. Ще срещнете благоприятна партия в деловия си живот. Може да се нарече едно ново професионално партньорство.


СКОРПИОН

Стремеж за угаждане

 

Правите всичко така, сякаш то трябва да се хареса на хората около вас. На работното място търсите одобрението и високата оценка на шефовете си. В личния живот действате според желанията на близките. В стремежа си да угодите на всички, вероятно ще загубите своя собствен облик.


СТРЕЛЕЦ

Не се оплаквайте

 

Днес ще излезете на светло или поне вие си въобразявате, че греете в по-ярка светлина. Привличате вниманието на всички около себе си, но често го правите не чрез благодатни действия, а чрез оплакване и капризи. Не е изключено по този начин да настроите средата, в която живеете, срещу себе си.


КОЗИРОГ

Задръжте темпото

 

Вторник не е сред най-подходящите дни за вземане на важни решения. Имате усещането, че късметът е на ваша страна и често ще разчитате само на него. Това е абсолютно погрешен подход, тъй като нито късметът ви подкрепя, нито сега е подходящият момент да се изявявате. Задръжте темпото.


ВОДОЛЕЙ

Върху облаците

 

Днес вие живеете върху облаците. Гледате света отвисоко и не разбирате защо поведението ви отстрани се възприема като абстрактно. Влюбени сте, търсите си обекти за вдъхновение. Каквото и да вършите днес, вършите го с желание и любов. Денят за вас е прекрасен, но за вашите близки – тежък.


РИБИ

Омръзва ви старото

 

Вторник е денят, в който вие желаете да поставите нови начала, да бъдете активни и да направите реални промени около себе си. Омръзнало ви е всичко старо, всичко, с което вече сте свикнали. Внимавайте, защото в стремежа си да поставите нови начала вероятно ще допуснете и доста грешки.


Хороскоп за родените на 12.09. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще живеете планирано, стегнато и без излишни и драстични промени. Това ще ви доставя удоволствие и ще ви кара да се чувствате сигурни.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *