Uncategorized

Хороскоп за 14 септември: Девите да приемат протегната ръка, ново начало за Водолеите

Луната е в Дева и е в хармоничен аспект с Юпитер. Денят дарява жизнерадостни чувства, късмет и успех в начинанията, стига да не преувеличаваме и не надскачаме възможностите си.


ОВЕН

Изпълнен план

 

Въпреки напрежението, което чувствате, вие сте наясно със себе си и знаете точно какво да правите в четвъртък. Планът ви ще бъде изпълнен на сто процента. Това е и причината за успехите ви. През деня избягвайте да влизате в пререкания. Приемете обстоятелствата, и без това не можете да ги промените.


ТЕЛЕЦ

Липса на знания

 

Следва забързан ден, в който колкото повече се вглеждате в детайлите и изкусурявате малките подробности, толкова повече ще се бавите и дразните. Усещате, че ви липсват достатъчно знания и умения в сферата, в която работите. Може би сте напът да осъзнаете, че имате нужда от нов курс, който да подобри квалификацията ви.


БЛИЗНАЦИ

Обмислете

 

И в четвъртък настроението ви е на добро ниво. Имате нужда да споделите положителните емоции с хората около себе си. На работното място се готвите за промени, за които все още не сте готови. Помислете добре по предложенията, получени в последните дни. Част от тях приемете в следващата седмица.


РАК

Добра идея

 

Мислите ви са насочени към новаторство. Осъзнавате нуждата си да градите нещо ново или просто да измените посоката, в която вървяхте до този момент. За съжаление, днешният ден не позволява да го сторите, но все пак в съзнанието ви се е зародила идеята и в един по-късен етап ще го постигнете. Успехът е с вас.


ЛЪВ

Търсите контакт

 

Днес се превръщате в обединители на всички около себе си. Не се притеснявате да споделите нечие мнение, да попитате хората какво мислят за вашите действия. Търсенето на контакта с другите е важен момент в днешния ден, защото точно чрез средата, в която живеете, днес ще осъзнаете доста истини за самите себе си.


ДЕВА

Приемете помощ

 

Напрегнатият четвъртък ще завърши с една доста благоприятна вечер, в която разговорите и срещите с приятели ви помагат да осъзнаете дълбока истина за самите себе си. През целия ден ще научавате различен вид информация. Тя ще ви е нужна за бъдещето. Някой ще ви подаде ръка. Приемете помощта.


ВЕЗНИ

Действате напук

 

Предстои ви емоционален ден. Мислете, преди да дадете отговора си на различни въпроси. Обмисляйте всяка своя постъпка или дума. Не се инатете. Възможно е да правите напук, наопаки, само и само да докажете пред себе си, че можете да действате така. Това ще ви изиграе лоша шега.


СКОРПИОН

Променете подхода

 

Не всичко се случва така, както вие сте си го представяли. Вместо да осъзнаете, че понякога обстоятелствата имат собствен ход, с който трябва да се съобразите, вие се затваряте в себе си и се мислите за жертви. Променете подхода, за да не си причините лоши последици. Мисленето ви трябва да бъде променено незабавно.


СТРЕЛЕЦ

Излезте с приятели

 

В прекрасно настроение сте. Денят ви намира ведри и готови за работа. Въпреки че през по-голямата си част четвъртък е натоварен, напрегнат и нервен, вие успявате да удържите на провокациите. Вечерта ви чака заслужена почивка, като можете да я споделите с приятели на по чашка и сладки раздумки.


КОЗИРОГ

Не бъдете дребнави

 

Опитайте да подобрите настроението си, като не обръщате внимание на дребните злободневни неща, които се случват със или без ваше участие. Концентрирайте се върху по-големите си планове. Вие не сте дребнави хора и точно в това е ключът към вашия спокоен и успешен живот.


ВОДОЛЕЙ

Пред ново начало

 

Четвъртък ще бъде благоприятен за вас. Поставени сте пред начало, пред период на промени, които стартират още от утре. Става въпрос за нещо мъничко, което рефлектира върху ежедневието. Първо ще ви е безкрайно трудно да свикнете с новостите, но след това ще ви олекне и ще се почувствате облагородени.


РИБИ

Във вас е ключът

 

Четвъртък не е сред активните ви дни от тази седмица. Изисква от вас да си намерите причина да се усмихвате. Никой не е длъжен да ви забавлява или да ви кара да се чувствате добре. Вие трябва да сте в основата на това свое усещане. Ако не си подарите усмивка сами на себе си, няма кой друг да ви направи щастливи.


Хороскоп за родените на 14.09. – Честит рожден ден!

Очаква ви хубава година. Тя е изпълнена със срещи и приятелства, които идват, за да подобрят и настроението, и начина ви на живот. Променете средата си, тръгнете по нов път. Късметът е с вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *