Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 15-17 септември

В петък нека изчистим живота си от натоварващи мисли и хора, в неделя почивката е заслужена

 

В последния ден на ретроградната фаза на Меркурий настъпва новолуние в Дева. Използвайте момента, за да изчистите мислите си, съзнанието си от излишни наслагвания. Почистете взаимоотношенията си и се освободете от хора, които са вредни за вас и вашите близки. Активната събота ще ви помогне да сте физически дейни и да свършите доста задачи, които имате за това време от годината. В неделя почивката е заслужена. Това е ден, който не блести с много действия и активности, но пък е благоприятен, ако сте си наумили да помързелувате.


ОВЕН

Разпуснете в неделя

 

15 септември. Опитайте да промените отношението си към колегите, за да се промени нещо като цяло във връзката ви с тях. Не обвинявайте, че някой не си е свършил работата, а попитайте как можете да им помогнете и да сте им полезни.

16 септември. В събота активността ви е подчертана. Вашият чар ще ви свърши добра услуга и ще се харесате на всички наоколо. Това е един наистина запомнящ се ден, а в семейната сфера ви чака спокойствие и любов.

17 септември. В неделя се отпуснете. Време ви е за почивка и отмора. Този ден не се характеризира с голяма активност, но пък за сметка на това липсата на такава ви дава време и шанс за разпускане. Един ден, в който да не правите нищо.


ТЕЛЕЦ

Кипите от енергия

 

15 септември. Времето е подходящо за промяна или дори иницииране на едно ново начало в личния ви живот. Чувствате се добре, жизнерадостни сте. Днес блестите и нямате равни. Пожелайте си нещо хубаво.

16 септември. Активни сте днес. Можете да се включите в инициатива, която обединява усилията на много хора за постигането на определена кауза.

17 септември. Чувствате, че не всички около вас са добронамерени. Време е да разчистите сметките си с хора, чиито помисли спрямо вас са недобросъвестни. В този ден си починете хубаво, не се претоварвайте с нищо.


 БЛИЗНАЦИ

Нужда от отмора

 

15 септември. Ставате с нагласата, че днес ще сте особено активни и че ще осъществите голяма част от своите планове. Това обаче няма как да се случи в дни като този, когато сте сънливи и отпуснати. Не се претоварвайте.

16 септември. В събота се отдайте на къщна работа. Възможно е да направите разместване, почистване и дори малък домашен ремонт – нещо, което отлагахте от дълго време насам заради летните отпуски.

17 септември. В неделя се отпуснете. Това няма да е най-активният ден за тази седмица. Щадете силите си и по възможност – не се захващайте с нищо важно и ангажиращо. Имате нужда от отмора.


 РАК

Преодолейте меланхолията

 

15 септември. Благодарете на хората, без които вие не бихте имали и частица успех – нито личен, нито професионален. Признавайки техните заслуги за вашия живот, вие всъщност ще ги направите още по-близки до себе си, а връзката ви – още по-силна.

16 септември. В събота останете със семейството си и по възможност вкъщи. В този ден можете да свършите полезна къщна работа, защото както вие, така и близките ви се чувствате активни и дееспособни.

17 септември. В неделя ще бъдете настроени носталгично. Все ще въздишате по нещо минало, което не може да се върне и не може да се преживее отново… Дали си заслужава да сте така меланхолични, или е по-добре да погледнете в бъдещето и да видите и хубавите страни на това, че времето тече напред, а не назад?


ЛЪВ

Активна събота

 

15 септември. Направете разчет на приходите и разходите си към момента. Анализирайте и планирайте дали ви удовлетворяват и за следващите месеци през есента. В случай че сте недоволни, днес можете да вземете решение да промените работното си място.

16 септември. В събота не се колебайте да се обадите на приятели, с които можете да имате общи идеи. Това е доста активен ден и е добре да свършите всичко замислено за уикенда точно сега.

17 септември. Неделя се очертава да бъде за вас ден за почивка и отмора. Ако имате амбиции за него, няма да се осъществят. Малко или много, това е ден с ниска ефективност. Не очаквайте много от него.


ДЕВА

Промяна в мисленето

 

15 септември. Чувствате се прекрасно. Днес можете да поставите ново начало в живота си или поне да промените в известна степен своето мислене. Ако има обстоятелства, които са ви карали да се чувствате като в затвор, сега е моментът да ги преодолеете.

16 септември. В събота сте активни и дейни. Ще можете да свършите много на брой неща за малък отрязък от време. Почистете дома си. Включете се в общата кауза за почистване на пространството около нас.

17 септември. Неделният ден ще ви зарадва с ненадейни приходи. Някой ще ви върне пари, които сте забравили, че сте дали някога. Денят не е активен. Почивайте си повече.


ВЕЗНИ

Трансформации и промени

 

15 септември. Страхувате се от това, което ви очаква. Преживявате вътрешни трансформации. Има промени, които вие самите задействахте в живота си. Сега, след като вече виждате проявлението им, се плашите от новостите, до които те ви довеждат.

16 септември. В събота ще се стремите да блеснете не с едно свое качество. Искате да се изявите и изявата ви да бъде обезателно видяна. Това може и да подразни някои ваши близки.

17 септември. В неделя сте си оставили някои важни лични ангажименти, които така и няма да свършите навреме. Причината е в това, че не ви остават много сили. Желаете да си починете и да не правите нищо. Оставете се на течението.


СКОРПИОН

Гледайте позитивно

 

15 септември. Опитайте да промените начина си на мислене. Насочете своите мисли към положителните аспекти на живота си. Това ще ви е от полза да приемете и лошите страни на своите колеги, партньори и хората, с които имате постоянен контакт. Ще ви помогне и да привлечете повече нови контакти в живота си.

16 септември. В събота ви чакат добри новини относно вашето много близко бъдеще. Ще бъдете обнадеждени и ще получите резултати от действия, които предприехте в началото на месеца.

17 септември. Неделя е вашият ден, в който трябва да потърсите възможност за подобряване на доходите в семейството. Спрете да свивате разходи, а започнете да мислите за работа, която ще ви носи по-добри месечни приходи.


СТРЕЛЕЦ

Неделни контакти

 

15 септември. Бъдете спокойни и работете в синхрон с хората наоколо въпреки нежеланието си днес да виждате никого. Някак страните и се обособявате като единаци, но това е за съвсем кратко време. Скоро отново ще сте център на вниманието.

16 септември. Наспете се добре. Днес не бързайте заникъде. В съботния ден пред вас не стоят толкова задачи за вършене. Спокойствието е от голямо значение, за да не си създадете притеснения.

17 септември. В неделя се чувствате великолепно. Не ви липсват сили и енергия да се справите с ежеседмичните си неделни ангажименти. Позвънете на приятели и изпийте чаша кафе с тях. Имате какво да им разкажете за себе си.


КОЗИРОГ

Търсете разбирателство

 

15 септември. Не се дразнете на хората около себе си. Особено на онези, чийто характер и начин на мислене не можете да промените. Приемете ги. Днес вашата задача е да търсите мост между вас и обществото, което ви заобикаля. Ще вземете решение за едно бъдещо пътуване.

16 септември. Не е изключено да поработите в съботния ден. Не се притеснявайте да го сторите, защото това е един особено активен и плодотворен момент за вас. Все пак намерете и време за своите близки. Отидете със семейството си на сладкарница.

17 септември. Умората си казва своята дума. В неделя имате нужда от сериозна почивка. Наспете се добре и не поемайте ангажименти от каквото и да било естество. Изгледайте няколко приятни филма вкъщи.


ВОДОЛЕЙ

Успех в службата

 

15 септември. В петък ще обърнете голямо внимание на важните ангажименти в службата. На онези задачи, чието вършене може да повлияе положително на вашия имидж. Днес хич не се занимавате с дреболии. Играете на едро. И затова печелите.

16 септември. В събота не се лишавайте от пътуване, което да осъществите със семейството си. Когато сте на колела, се чувствате оживени и одухотворени. Събота е страхотен и незабравим ден.

17 септември. В неделя се чувствате прекрасно. Имате план да се видите с приятели, които не сте посещавали от дълго време. Сега има и с какво да им се похвалите – с успеха си на работното място. Е, говорите малко повече за работа, но пък сега това ви вълнува…


РИБИ

Забързан петък

 

15 септември. Ще се запалите от идея, която няма как бъде подмината. Днес не се отдавате толкова много на работата си, колкото на мислите около новата искра, която е пламнала в главите ви. Неслучайно сте по-разсеяни от друг път. Но пък си заслужава да пропилеете малко време и да повярвате, че и вашите идеи са ценни.

16 септември. В събота се чувствате прекрасно. Сияете и енергията ви е на високи равнища. Имате усещането, че можете да промените света. Отворени сте към нови запознанства, които можете да осъществите вечерта.

17 септември. В неделя се наспете добре. Помислете за любимите си дейности, които обичате да правите в почивните дни и правете точно това. Избягвайте да се товарите и с болките на хора, които постоянно ви се оплакват.


Хороскоп за родените на 15 септември – Честит рожден ден!

През следващата една година ще говорите повече, ще вършите по-малко. Често пъти обещанията, които давате, няма да бъдат изпълнени. Това е, защото сте се надценили.

Хороскоп за родените на 16 септември – Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте да се повишат доходите ви, които веднага вложете в стабилни инвестиции. За да сте добре финансово, е много важно как харчите парите си.

Хороскоп за родените на 17 септември – Честит рожден ден!

Очаква ви плодородна година, която ще ви помогне да засеете семенцата на нещо ново в живота си. Възползвайте се, сега поставяте мисловно начало.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *