Хороскоп

Какво вещаят звездите за сряда, 20 септември

Луната преминава от Скорпион в Стрелец, а хармоничните аспекти, които сключва със Слънцето и Плутон правят предиобеда време за мотивация, действие и успех.


ОВЕН

Целите са важни

 

Енергията на днешния ден е концентрирана във вашата лична работа и в умението ви да насочвате усилията си в създаване на нови творчески неща. Не спирайте устрема си напред и обърнете голямо внимание на целите си, които точно сега са от особено голямо значение за вас и вашето бъдеще.


ТЕЛЕЦ

Разрешавате проблем

 

На мнение сте, че през септември ви върви и това наистина е така. Повярвайте в късмета си. Той работи във ваша полза. Днес сутринта се обадете на деловите си партньори или на хората, с които работите. Можете лесно да разрешите едно противоречие, зародило се през отминалите дни.


БЛИЗНАЦИ

В очакване

 

Очаква ви доста ползотворен ден. Доброто ви настроение е подчертано в сряда. Очакват ви щастливи новини, които можете да споделите с колегите. В службата ще научите за един нов проект, който ще стартирате към края на месеца. Съберете сили и очаквания, защото този проект ще ви донесе желани промени.


РАК

Успехът е с вас

 

Днес движението на Луната подпомага вашия творчески потенциал. Мислите за промени, които можете да осъществите още сега. Идеите ви са доста благоприятни. Ако ви предстои да подписвате важни договори, направете го в сутрешните часове, когато енергията е най-благоприятна за това.


ЛЪВ

Попитайте за отпуск

 

Ако успеете да си откраднете и днешния ден като почивен, това ще ви зареди с още повече енергия и добро настроение. Не ставате с нагласата, че трябва да отидете на работа. Дори и да тръгнете, ще вършите служебните си ангажименти с нежелание и недоволство. Попитайте ръководителите си за отпуск.


ДЕВА

Не е време за почивка

 

В главата ви се раждат различни идеи, малко от тях са свързани с работата ви. По-скоро се отнасят до личния ви живот и свободното ви време. Дори и да ви минава обаче мисъл за отпуск, отидете на работа. Нужни сте там. Ще осъществите доста контакти, които ще се окажат ползотворни за бизнеса, за който работите.


ВЕЗНИ

Добри идеи

 

Време е да помислите по-сериозно за своето материално благосъстояние и ако се наложи, да потърсите възможност за разширяване на дейността, с която се занимавате. Това няма как да стане за ден-два или три, но зародилата се идея днес ще ви донесе добри резултати до месец. Чака ви любов и разбирателство в личен план.


СКОРПИОН

Правите планове

 

Пред вас е един доста активен ден, през който е важно да покажете разумна мисъл и уравновесеност в действията. Не прекалявайте с претенциите към живота. В сутрешните часове ще откриете мотивация за по-нататъшните си действия. Плановете, които правите сега, ще се сбъднат изцяло.


СТРЕЛЕЦ

Отложете за утре

 

Сряда не е вашият ден. Чувствате се несигурни в действията си. Събуждате се с желание да си останете вкъщи. Ако е възможно, направете го. Ако пък на работното място вашето присъствие е неизбежно, просто се заемете с по-леки дела в сутрешните часове. Важното отложете за утре.


КОЗИРОГ

Голяма отговорност

 

Подгответе се за ден, богат на динамика и напрежение. Сряда ви предоставя немалки възможности за реализация. В сутрешните часове се чувствате мотивирани и вдъхновени да се заемете с една нелека задача. Тя е свързана с очакванията и нагласите и на други хора, така че отговорността ви става все по-голяма, когато и други зависят от вас.


ВОДОЛЕЙ

Динамична сряда

 

И вашият ден няма да е толкова спокоен, колкото си го представяте сутринта. Ситуациите често сменят характера си и трябва да се нагаждате към обстоятелствата почти във всяка минута. Очаква ви динамична сряда. В сутрешните часове е възможно да получите важно професионално предложение.


РИБИ

Вдъхновение

 

Този ден ви носи вдъхновение. Мечти, радости и копнежи се преплитат в главите ви, за да създадат във вашето съзнание усещане за нещо хубаво. Ще се мотивирате да започнете емоционални промени в живота си. Да направите нещо, което да промени вашето битие към това то да бъде по-приятно, леко и удобно.


Хороскоп за родените на 20.09. – Честит рожден ден!

През следващата една година вършете точно толкова, с колкото усещате, че можете да се справите. Очаква ви време на вдъхновение и емоционални промени.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *