Хороскоп

Хороскоп за почивните дни /22-24 септември/

Днешният ден е позитивен – радвайте се на мига, през уикенда изяснете междуличностни проблеми

 В първия от трите почивни дни Луната е в Стрелец и образува хармоничен аспект с Венера. Пътувайте, радвайте се на живота, вземете онова, което можете, от мига, който изживявате. В събота Луната преминава в Козирог и е в тригон с Меркурий. Този аспект ще ни помогне да мислим и да се изразяваме правилно, като всички ни разбират директно. Можете да изясните междуличностен проблем, ако имате такъв във взаимоотношенията. В неделя Луната и Плутон са в съвпад. Овладейте се и не стаявайте лоши чувства към хората около себе си. Прекарайте деня в положителни мисли и нагласи.


ОВЕН

Починете си хубаво

 

22 септември. Мотивацията ви днес е свързана с постигането на определени цели, свързани с този почивен ден – като например да пътувате, да прекарате повече време със семейството си и да посетите кино или театър. Разпускането е важно за пълноценното ви здраве.

23 септември. В събота ще се почувствате спокойни. Стабилността, която усещате, е предизвикана и от отношението на хората около вас. Можете да оставите деня за пълен релакс, защото все пак ви остава още един почивен утре.

24 септември. В неделя се опитайте да избягате конфликт с близките си. Често пъти ще бъдете капризни повече от нормалното. В очакване сте на новата работна седмица и това също ви прави напрегнати.


ТЕЛЕЦ

Време за близките

 

22 септември. Ще бъдете фокусирани върху неизбежни финансови проблеми, с което можете да вгорчите не само своя почивен ден, но и този на вашите близки. Използвайте момента за релакс и общуване със семейството. Подобрете взаимоотношенията си.

23 септември. Съботата ще ви накара да обърнете повече внимание на връзките и общуването с близките си хора. Можете да споделите повече време с приятелите и семейството, защото знаете, че ви очаква още един почивен ден утре.

24 септември. Ако през последните два дни вниманието ви беше насочено към близките и семейството, то в неделя ще се наложи да се фокусирате върху себе си. Денят е подходящ за поставяне на лични цели и да работите по тяхната реализация. Погрижете се за тялото си. Спортувайте.


 БЛИЗНАЦИ

Благоприятна среща

 

22 септември. В първия от трите почивни дни вие ще бъдете особено приказливи. Възможно е да обсъдите и някои професионални проекти, нищо че не е ден за работа. В приятелските среди може да се очертае интересна среща, от която да се зароди благоприятно сътрудничество.

23 септември Насочете енергията си към откриване на липсите в своите знания и кътчетата, които стоят незапълнени. Септември е, а времето е благоприятно за започване на курс за квалификация и преквалификация.

24 септември. В неделя обърнете внимание на проблемите на своето семейство и близки хора. Те искат да ви кажат нещо, желаят да ви споделят нещо, което ги вълнува и касае изключително много. Изслушайте ги.


 РАК

Изслушайте близките си

 

22 септември. Днес сте енергични и активни. Трудно ви е да приемете, че някой от вашите близки иска да си остане вкъщи и да си почива, при положение че вие вече сте направили планове за пътуване и искате да вземете цялото семейство с вас.

23 септември. В събота прекарайте повече време със своите близки и със семейството си. Изслушайте проблемите, които те имат. Сега е подходящ момент за вашето сближаване, ако в забързаното и наситено с пътувания лято не сте имали време да си кажете това-онова.

24 септември. В неделя ще се чувствате далеч по-настъпателни и агресивни и ако сте оставили този ден за хармонизиране на взаимоотношенията си, ще направите грешка. Днес не питайте, не се интересувайте от обстоятелства, които ви правят досадни в очите на околните. Премълчавайте си.


ЛЪВ

Помислете за здравето си

 

22 септември. В петък, първия от трите почивни дни, вие се чувствате великолепно. Настроението ви може да бъде приповдигнато и да говорите на висок глас със силен ентусиазъм. Така се чувствате, така се и изразявате. Сега имате идеи и бързате да ги реализирате.

23 септември. В събота, въпреки че е време за почивка, вие няма да спрете да мислите за професионалната си реализация. Ще търсите хора, с които да се срещнете и с които да обсъдите свой частен проект. Търсите развитие и наистина ще го откриете.

24 септември. В неделя фокусът пада върху вашето лично здраве, което в края на лятото и началото на есенния сезон може да се разклати от различни фактори. Поинтересувайте се за чайове, билки и добавки, които можете да приемате още от днес за здраве.


ДЕВА

Мислете за развитието си

 

22 септември. Три почивни дни – какво по-подходящо време от сегашното, за да почистите дома, да приберете летните дрехи и да извадите есенните? Така е, но дали това ваше решение ще се хареса на близките ви, които в момента искат разнообразие и развлечения?

23 септември. В събота сте особено приказливи. Събирате мнения за идеите си, споделяте ги с приятелите и семейството. Като цяло, този хубав ден ви носи позитивни емоции и благоприятни преживявания.

24 септември. В неделя си поставете по-дългосрочни цели, които са свързани с вашето личностно развитие и развитието на професионалния ви живот. Да, денят е почивен, но ще се срещнете с човек, който може да ви запали по една служебна идея или предложение за личен бизнес.


ВЕЗНИ

Спокойствие в неделя

 

22 септември. Днешният ден ви носи много срещи и възможност да общувате, както и да разширите средата си на общуване чрез нови запознанства и контакти. Хората, които навлязат сега в живота ви, са полезни, така че не се притеснявайте да се сближите с тях.

23 септември. В събота ще търсите баланс във взаимоотношенията между вас и близките ви. В отлично настроение сте и лесно ще намерите решение на междуличностен проблем, ако сте имали такъв.

24 септември. В неделя настроението ви рязко се изменя. Ако в предишните дни общуването ви носеше радост и удовлетворение, то сега е обратното. Затова в неделя останете повече време насаме със себе си, избягвайте големите компании и изберете спокойствието.


СКОРПИОН

Изгответе бюджета

 

22 септември. Почивният петък ви мотивира да обърнете повече внимание върху личните си финанси и възможности, да изготвите бюджета за следващите дни, дори и за октомври. Днес е подходящ ден за закупуване на домакински уреди и вещи за вкъщи.

23 септември. В събота ще се стремите да споделяте повече време за общуване с приятелите и близките си. Приказливи сте, това не може да се отрече, дори на моменти ще се превръщате в център на вниманието.

24 септември. В неделя опитайте да не сте заобиколени от толкова много хора, за да ви остане време да помислите за себе си и да проектирате своето близко бъдеще. Не е изключено някой да ви потърси за съвет.


СТРЕЛЕЦ

Готови за приключения

 

22 септември. По всякакъв начин днес ще се стремите да изразите вашата независимост и желание за свобода. Въпреки че есента чука на вратата, вие сте готови за нови приключения и авантюри. Не пускайте лятото да се изплъзне измежду ръцете ви и оползотворете този дълъг уикенд.

23 септември. В събота не се лишавайте от възможността да се запознаете с нови хора, понесени от порива си към авантюри и новости. Това е един доста позитивен ден за вас.

24 септември. В неделя ще пожелаете около вас да бъде тишина. Искате да потърсите начини за справяне със стреса и свръхемоциите, които ви се натрупаха напоследък. Послушайте музика, поспете повече.


КОЗИРОГ

Приемете обстоятелствата

 

22 септември. Днес свикнете с мисълта, че не всичко, което сте запланували, ще се получи така, както е във вашето виждане. Обстоятелствата ще се сменят постоянно, но точно в това се крие чарът на този хубав почивен ден…

23 септември. В събота ще почувствате прилив на сили, емоции и вдъхновение. Точно това е денят, в който за вас стартира нов едномесечен период. Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне до месец.

24 септември. В неделя за вас е важно да изясните някои малки междуличностни проблеми, които ви пречат в общуването с хората наоколо. Научете се да приемате чуждото мнение. Така по-лесно ще изграждате нови връзки и ще бъдете в хармония с досегашните.


ВОДОЛЕЙ

Без определени планове

 

22 септември. В петък вие се чувствате вдъхновени. Пред вас се изправят хоризонти и нови възможности, които искате да прегърнете. Нямате конкретни планове за прекарването на почивните дни, но пък за сметка на това ще се радвате на изненади.

23 септември. В съботния ден не се колебайте и предложете на семейството и близките да осъществите пътуване на близко разстояние. Можете да посетите приятели или роднини, които живеят в друг град и да им погостувате за деня.

24 септември. Неделният ден ви носи разочарования, защото не сте в състояние да удовлетворите собствените си амбиции. Искате едно, говорите друго, а правите трето. В очите на другите излизате повърхностни и незаинтересовани, тъй като спрягате собствените си проблеми, а чуждите оставяте някак на заден план.


РИБИ

Чувствате се добре

 

22 септември. Събуждате се в добро настроение, а това че денят е почивен, ви радва още повече. Мислите да го прекарате в динамика, срещи и приятни контакти. Вашите приятели вече са се прибрали от летните почивки и можете да се видите с тях на спокойствие.

23 септември. В събота се чувствате в отлично настроение. Независимо дали сте предпочели да прекарате уикенда извън града, или в него, вие ще си намерите интересни занимания, които да ви носят приятни преживявания.

24 септември. В неделя насочете енергията си върху дома и семейството. Този ден е подходящ за релаксация в домашна обстановка и заемане с домашни задачи. Вие може да се чувствате по-близо до семейството си и да насърчавате хармонията в дома.


Хороскоп за родените на 22 септември – Честит рожден ден!

Каквото и да ви се случва през следващата една година, го приемете като урок, който трябва да научите. Като време, което трябва да изживеете. Няма как да заживеете в нов свят, ако не се разделите с неща, с които сте свикнали в стария, нали?

 

Хороскоп за родените на 23 септември – Честит рожден ден!

Въпреки трудностите, които ви чакат през идната една година, вие ще разполагате с късмет и винаги ще се измъквате от затруднените ситуации. Очаква ви добро развитие в любовта, но се пазете от попадане в задкулисни игри на работното място.

 

Хороскоп за родените на 24 септември – Честит рожден ден!

В следващата една година тема във вашето ежедневие ще бъде нуждата от промяна и поемане в нова посока, като първо ще се роди осмислянето защо е от значение да направите промяна и едва след това ще настъпи същинската промяна в посоката на живота ви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *