Хороскоп

В понеделник каквото сте си решили, ще го свършите

Луната е в във Водолей, а хармоничният й аспект със Слънцето ще направи днешния ден жизнен, ползотворен и успешен. Голяма част от делата, които сте си наумили да свършите днес, ще отметнете без проблем. В личните взаимоотношения избягвайте темите, които водят до пререкания.


ОВЕН

Успешни контакти

 Вие сте сред хората, които днес трябва да търсят своя успех в лицето на нови разговори и контакти. Тръгнете на лов за предложения. Денят е силен в професионален и финансов аспект. Въпреки затрудненията, които в момента чувствате, можете да решите проблеми, засягащи семейния бюджет.


ТЕЛЕЦ

Не правете промени

 Днешният ден е силен и в професионалния, и в личния живот. Чувствате прилив на енергия, ентусиазъм и оптимизъм. Пречистете мислите си, преживявате хубав период и е важно да продължите напред с нови идеи. Разбира се, все още е твърде рано да ги реализирате. Днес не правете промени.


БЛИЗНАЦИ

Не планирайте

 Свръхемоционални, днес вие трудно виждате пречките и бариерите пред себе си. Обърнете внимание на дребните проблеми, които трябва да решите още в самото начало, без да отлагате за по-нататък. Концентрирайте се в належащата си работа и не планирайте бъдещето си в месеци напред.


РАК

Без нови инициативи

 Бавно и постепенно нещата около вас се стабилизират и ви остава време да доведете докрай всичко започнато в изминалите няколко седмици. Понеделник се оказва неспокоен ден, защото изисква от вас да изправите грешки и докарате докрай недовършени дела, вместо да се заемете с нови. А сега всичко ново ви привлича…


ЛЪВ

Не бързайте

 Днешният ден носи напрежение, но и сигурна сполука на работното място. Мнозина са зарадвани от нови предложения, които бързат да превърнат в дела и факти. Не мислете емоционално, а рационално. Избързвайки, няма да постигнете кой знае какви успехи. Всичко оставете в ръцете на съдбата. Тя контролира нещата.


ДЕВА

Предложения

 Седмицата обещава успешни темпове и днешният ден потвърждава това с едно или няколко предложения, които не бива да пропускате или подминавате. С колегите може би не се разбирате добре, като причината е във вашата нервност и нетърпеливост. Стабилизира се финансовото ви състояние.


ВЕЗНИ

Делови успехи

 Денят се свързва с предварително заложени успехи. Те касаят деловата и най-вече материалната сфера. Денят е подходящ за преговори с партньорите, за вземане на решения и задвижване на лостовете. Все още се страхувате да бъдете активни, но до края на седмицата и това ще стане.


СКОРПИОН

По течението

 Трудности на работното място и в личния живот са комплексната причина днес да не се чувствате добре в своята кожа. Оставете се на течението, зарежете неотложните ангажименти. Ако работата ви е толкова спешна, нека някой друг я свърши. В момента не сте в състояние да поемате отговорности.


СТРЕЛЕЦ

Бягайте от рутината

 Избягвайте да се занимавате с рутинните си задължения днес, защото те ще ви отегчат и ще изпият енергията, която можете да вложите в реализацията на новите си идеи. При вас импровизирането, иновацията и прилагането на нестандартно мислене ще са печеливши днес. Заложете на тях и ще спечелите в дните по-нататък.


КОЗИРОГ

Възможности

 Денят е силен в професионално отношение, защото ви предоставя възможности да докажете способностите си, да стабилизирате позициите и да направите постъпки за промени. Умората, която чувствате, е причината да се откажете от някои дела, които вършехте до този момент, и да ги замените с по-приятни такива.


ВОДОЛЕЙ

Любовни проблеми

 Денят предполага успехи в професионален, но не и в личен аспект. На работното място сте убедителни въпреки трудностите, пред които е изправена фирмата ви. Идеите ви звучат обосновано и се възприемат прекрасно. За съжаление, в любовта са възможни проблеми, които не са отсега, а назряват от дълго време.


РИБИ

Не прибързвайте

 Изложени сте на риск от вземане на прекалено прибързани решения, за които може и да съжалявате. Ще избегнете тази опасност, ако не давате окончателни отговори и се предпазвате от атаки и нападки. Не работете до късно. Чувствате умора, която може да се превърне в здравословен проблем.


Хороскоп за родените на 25.09. – Честит рожден ден!

През следващата една година е възможно да изглежда, че живеете живота си безотговорно и егоистично, но това ще бъде вашият начин на живот и вие не бива да се съобразявате с чуждото мнение. С това – кой какво мисли за действията ви.


Тодор ЕМИЛОВ-ТЕО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *