Времето

В понеделник облачно и малко по-хладно, без валежи

През нощта ще има разкъсана облачност. На места ще превалява дъжд. Ще духа умерен вятър от изток. Минималните температури ще бъдат между 14 и 16 гр. За В. Търново минимална температура около 15 гр.

В понеделник времето ще бъде предимно облачно. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните темпeратури ще бъдат 26 и 28 гр. За В. Търново максимална температура около 27. Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна.

Над западните части на Стара планина ще преобладава облачно време с валежи от дъжд, придружени от гръмотевици. В централния дял ще преобладава облачно време, но валежи не се очакват. Ще духа умерен северен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 15 гр., а на 2000 м ще е около 11 гр.

На тази дата най-високата измерена максимална температура във Велико Търново е 33.5 гр. през 2012 г., най-ниската измерена минимална температура е 2.3 гр. през 1992 г.

Слънцето ще изгрее в 07 часа и 08 минути и ще залезе в 19 часа и 09 минути. Фаза на Луната: четири дни преди пълнолуние.

Дежурен синоптик: Валентина Радойска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *