Хороскоп

Какво вещаят звездите за сряда, 27 септември

Луната преминава от Водолей в Риби, а съвпадът й със Сатурн иска от нас да проявяваме повече отговорност в ежедневните си ангажименти. Поемайте малко на брой задачи, с които можете да се справите в рамките на уговорения срок. Избягвайте стреса и не се отказвайте, ако видите малки трудности по пътя си. Ще постигнете целите си, ако ги гоните докрай.


ОВЕН

Наслаждавайте се

 

Предстои ви емоционално зареден ден. При вас положителните и отрицателните емоции влияят по еднакъв начин на психиката, като ви правят разсеяни, с приповдигнато настроение и мътят здравия разум. Насладете се на хубавото, което ви предстои. Наслаждавайте се на всяка нотка от живота си, без тя да ви пречи.


ТЕЛЕЦ

Важен разговор

 

Сряда ще бъде важна в професионално отношение за вас. При мнозина се очаква разговор с ръководството, от който зависи по-нататъшното ви заплащане или поне доходите ви до края на 2023 година. При воденето на преговори бъдете внимателни какво искате и какви ангажименти ще поемете в замяна. Не се надценявайте.


БЛИЗНАЦИ

Оферта по телефона

 

В прекрасно настроение сте. Луната днес ви праща огромно количество положителна енергия. От друга страна, тя е в съвпад със Сатурн. Денят обещава да бъде доста благоприятен. Обърнете внимание на идеите си. Едно телефонно обаждане може да даде тон на нов професионален проект. Ще спечелите.


РАК

Без депресия

 

Прекалявате с вглъбяването в личните си проблеми и превръщането им в център на живота ви. Време е да започнете да мислите по-позитивно и по този начин да привлечете хубавото към себе си. Днес не изпадайте в депресия, ако парите ви до края на месеца са намалели драстично. Не забравяйте, че и разходите ви в началото на есента бяха големи.


ЛЪВ

Решавате проблеми

 

В сряда сте настроени делово. Още сутринта на закуска сте решени да поговорите за някои от семейните си проблеми. Не сте подбрали лош момент за това. Ще ги разрешите. А в работната среда също активно се занимавате с отстраняване на излишни нередности. Днес искате да приключите с всичко онова, което ви дразни.


ДЕВА

Справяте се с всичко

 

Очаква ви доста натоварен ден. Още сутринта се ангажирате с няколко задачи, по които да действате паралелно. Добрата новина е, че сте достатъчно съсредоточени и ще успеете да се справите с всичко благополучно. Намирате сили дори за свежа разходка по залез слънце или посещение на фитнес клуба или клуба по танци и йога.


ВЕЗНИ

Замислете се

 

В сряда сте доста забързани и гледате да си свършите качествено цялата работа, с която сте се ангажирали. Обърнете обаче малко повече внимание на себе си и на своя личен свят. Погледнете своите интереси и осъзнайте дали сте доволни от онова, с което се занимавате. Дали не е дошло време за развитие и някаква по-мащабна промяна в живота ви?


СКОРПИОН

Добра новина

 

Денят ви зарежда с прекрасно настроение. Истината е, че не сте особено натоварени и можете да си подредите така ежедневието, че да ви остане достатъчно време за вас самите, за личния ви живот. Запълнете минутите с разходки, обърнете внимание на семейството, близките и приятелите си. Ще научите една добра новина.


СТРЕЛЕЦ

Говорете и общувайте

 

И вашата сряда предстои да бъде доста благоприятна. Сега имате общи идеи с колектива на работното място и точно те ви сплотяват всички да мислите в една посока. Не пренебрегвайте новите запознанства. Те също могат да се окажат доста полезни. Разговаряйте – общуването днес ви доставя огромно удоволствие.


КОЗИРОГ

Старайте се

 

Не оставайте с впечатление, че в последно време никой не следи за качеството на работата ви. Напротив. Днес ще бъдат оценявани действията ви и затова е добре да изкусурявате всяко едно от тях. Денят е благоприятен и урежда възможност за професионално развитие с по-добра месечна заплата. Замислете се.


ВОДОЛЕЙ

Свежи идеи

 

Луната грее през вашия знак и ви зарежда със сили, енергия и доза излишна емоционалност. Очаква ви труден ден, в който е добре да бъдете малко по-сдържани от обикновеното. Избягвайте да спорите за излишни неща с хората наоколо. Обърнете повече внимание на идеите, които сега се зареждат в главата ви.


РИБИ

Анализирайте

 

В сряда говорите много, но действате малко. Не се обвързвайте с обещания за бъдещето, защото едва ли ще бъдете склонни да ги изпълните. Денят е благоприятен за обстоен вътрешен анализ – на желанията и целите ви. Дали вършите това, което искате и дали сте се реализирали по начина, по който сте си го представяли…


Хороскоп за родените на 27.09. – Честит рожден ден!

От вашите действия и цели ще зависи дали през следващата една година ще се радвате на успех, или пък ще ви застигне посредственост. Не чакайте наготово, не очаквайте късмет и чудо, а се подгответе за доста работа и поемане на отговорности.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *