Хороскоп

Понеделник, 2 октомври: да си мерим приказките…

Днес Луната се движи в Телец, а съвпадите й с Юпитер и Уран съветват за повече пестеливост и предвидливост относно разходите, които осъществяваме. Днес добре се справяме с всякаква аналитична работа. Нека бъдем по-толерантни в сферата на личния си живот и мерим своите приказки, за да не нараним най-близките.


ОВЕН

Истински и неповторими

 Това е един доста силен момент за вас, въпреки че чувствате известна възбуда в емоциите и често сменяте своите настроения. В понеделник решенията, които вземате, невинаги ще са правилни, но пък са продиктувани от първичните ви инстинкти и излизат право от сърцето. Днес сте истински и неповторими.


ТЕЛЕЦ

Овладейте емоциите

 Луната е в знака ви и това е повод да чувствате напрежение в известна степен. Опитате ли да го овладеете, денят ви ще протече в нормален ритъм и без излишни междуличностни усложнения. Пуснете ли страстите на свобода, чака ви костелив ден с доста явни скандали и неспокойни преживявания.


БЛИЗНАЦИ

По течението

 Стартирате благоприятна седмица, но нейният успешен характер ще се развие в дните след сряда. Засега е още рано да бъдете активни и да действате настъпателно. Оставете се на течението. Обърнете повече внимание на себе си, на своите лични интереси, потребности и нагласи. На хармонията във вашия вътрешен свят.


РАК

Извънредни задачи

 Стартирате новия работен месец с един силно ангажиращ ден. Налага се в понеделник да свършите повече работа, отколкото сте замислили предварително. Всъщност, предварителните планове са ви нужни, но трябва да знаете, че редом с тях денят е наситен с извънредни ситуации, които изискват вашите адекватни действия.


ЛЪВ

Помощ от приятел

 Мога да нарека понеделник щастлив ден, защото ще успеете да разрешите някои наболели въпроси, които касаят вече поети ангажименти, несвършени задачи или финансови неуредици. Разполагате с шанса всичко това да се стече във ваша полза. Извадете си поука от вече допуснати грешки. Приятел ще ви помогне в затруднена ситуация.


ДЕВА

Плановете се променят

 Движението на луната в Телец повдига въпроси за начина, по който се реализирате в сферата на общуването. Днес различни обстоятелства ще ви накарат да се замислите дали сте добри приятели, дали се отнасяте добре с близките и роднините си. Странно телефонно обаждане може да промени някои важни дългосрочни планове.


ВЕЗНИ

Вземете си поука

 Обърнете повече внимание на вътрешния си свят и духовното си равновесие, което в последните няколко дни беше сериозно нарушено от различни обстоятелства и хора. Днес раните ще заздравеят, а поуката от стореното непожелано добро от ваша страна ще бъде взета. Денят е силен и изисква мобилизация в емоционален план.


СКОРПИОН

Важни разговори

 Прекрасните възможности, които ви дарява днешният ден, можете да използвате пълноценно и рационално. Намирате се в активен период и октомври изисква от вас да положите повече усилия за своето професионално благополучие. Днес можете да осъществите важни разговори, свързани с бизнеса, работата или бъдещо обучение.


СТРЕЛЕЦ

Поставете си цели

 Стартирате напрегнато новата работна седмица, но това никак не означава, че понеделник ще е неблагоприятен ден за вас. Напротив. Набележете си определени цели, които да свършите. Можете да обърнете повече внимание на здравето си и да вкарате ред в начина си на хранене, или поне да направите опит за това.


КОЗИРОГ

Напрегнат месец

 В началото на новата работна седмица вие се чувствате прекрасно. Пред вас се разкриват шансове да се изявите или поне да изпъкнете като лидери. И въпреки че октомври ще бъде напрегнат за вас, той ви носи доста възможности да се докоснете до висините на професионалната си реализация. Възползвайте се.


ВОДОЛЕЙ

Ангажирайте другите

 Чувствате се несигурни и често правите грешката да прикривате тази своя неувереност чрез блага усмивка и добронамереност. Днес открийте начин да бъдете откровени с другите около себе си. Не се преструвайте, а им разкажете откровено за своите мисли, чувства и преживявания.


РИБИ

Докосвате сърцата

 Очаква ви благоприятен ден. Намирате се пред една силна откъм служебни ангажименти и реализация седмица. Опитайте се да свършите по-голямата част от набелязаните задачи днес и утре, когато дните са подходящи. В понеделник късмет имате в сферата на общуването. Намирате път до сърцата на всички.


Хороскоп за родените на 02.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година не изпускайте възможностите, които съдбата ще ви предложи. Много от тях ще ви помогнат да се развиете и да разширите кръгозора си. Бъдете внимателни с капиталовложенията. Не е напълно сигурно, че ще инвестирате парите си в нещо надеждно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *