Хороскоп

Вашият хороскоп за сряда, 4 октомври

Луната е в Близнаци, а тригонът й със Слънцето прави днешния ден активен и спорен. Няма да ни липсва енергия да се справим с повечето предизвикателства. Радвайте се на живота и не се дразнете за дреболии, на които не сте в състояние да повлияете.


ОВЕН

Денят е прекрасен

 

Ще разрешите доста от финансовите си проблеми. Мнозина от вас днес получават допълнителни приходи, а някои ще научат за повишението на заплатите си. Моментът е идеален, защото ви кара да се чувствате горди със себе си. Събудете се с усмивка и очакване за нещо хубаво. То ще ви се случи. В любовта ви чака хармония.


ТЕЛЕЦ

Нов стереотип

 

Очаква ви благоприятен ден, в който съдбата ви предпазва да не направите погрешни постъпки. Опитайте да се пречупите. Имате нужда да сторите нещо ново, което да отключи късмета ви за идните месеци. Преборете стария стереотип и наложете нови тенденции за бъдещето. Бъдете внимателни в личните си взаимоотношения.


БЛИЗНАЦИ

Не се предоверявайте

 

Предстои ви благоприятен ден, в който обаче не бива да се предоверявате, защото около вас дебнат недоброжелатели. Примамени сте от промени, които искате да наложите най-вече в личния си живот. Не е сега времето да правите решителна крачка в това направление. Един-единствен човек ще ви покаже верния път.


РАК

Трансформации

 

Очаква ви благоприятна сряда. Няма да липсват моменти на силни емоции и напрежение, но в повечето случаи вие самите си ги създавате. Избягвайте споровете и пререканията. Настъпват трансформации във вашия вътрешен свят. Нагаждате се към промените, които претърпяхте в последно време.


ЛЪВ

Замислете се

 

Не пренебрегвайте важността на този ден, защото той очертава тенденциите, които можете да следвате през следващите месеци. Приятелска ръка е в основата на промените, които ви се случват, или по-скоро – които искате да заобиколите, за да не ви се случат. Замислете се, ако кажете „не”, дали не губите повече.


ДЕВА

Нещата ще се оправят

 

Чувствате се безсилни, когато става дума да стабилизирате финансовия си бюджет. Опасявате се, че сте изправени пред криза. Не бива да се безпокоите напразно. Съвсем скоро ще ви подадат ръка и отново тръгне директно по своята орбита, нещата ще се стабилизират. Изчакайте още една-две седмици.


ВЕЗНИ

Среща

 

Очаква ви доста благоприятен ден. Не пропускайте шансовете да измените някои обстоятелства, които в последно време ви караха да се чувствате потиснати. Лесно можете да преодолеете негативните усещания в душата си, защото сега се появява човек в живота ви, който може да вдъхне изцяло нов трепет. Усещането си заслужава.


СКОРПИОН

Намирате изход

 

Ще усетите силата да променяте обстоятелства и да ги нагаждате така, както вие желаете. Днешният ден е доста благоприятен за вас. Носи ви възможности да разпуснете емоциите и да овладеете онези негативни черти от характера си, които все са ви пречили. Ако сте се чувствали в задънена улица, то сега намирате изхода.


СТРЕЛЕЦ

На прав път сте

 

Очаква ви динамичен ден, през който ще успеете да свършите страшно много работа. Дори вие сте изненадани от този факт. Получавате подкрепа от хора, от които не сте очаквали. Не мързелувайте. Вече е в миналото усещането ви, че се движите в погрешна посока. Сега сте повече от уверени, че вървите на прав път.


КОЗИРОГ

Излизате на светло

 

Очакват ви промени и новости, но вие трябва да контролирате кои точно да се случат във вашия ден, и кои не. Не приемайте всякакви предложения. Напоследък усещахте, че в службата сте стигнали до път без изход. От днес това ще се промени. Излизате на светло. Ще започнете да се радвате на все повече неща в ежедневието си.


ВОДОЛЕЙ

Нарушен баланс

 

Очаква ви благоприятен ден. Изпълнени сте с положителни очаквания, а намеренията ви са чрез доброто, което правите, да установите хармония около себе си. Невинаги ще ви се получава. Обърнете внимание на взаимоотношенията си вкъщи. Напоследък само вие правите компромиси и балансът е нарушен. Скоро и това ще се оправи.


РИБИ

Поводи за радост

 

Ще се опитате да угодите на много хора през този ден, но уви, ще се убедите, че угода няма да има. Опитайте да приемете чуждите гледни точки, без да налагате своята на всяка цена. Денят е динамичен и активен, а и зареден с изключително много положителна енергия. Зарадвайте се на нещо мъничко.


Хороскоп за родените на 04.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година имате възможност да промените средата си на живот. Привлечете нови хора в своето ежедневие. Захванете се с нещо ново. Превърнете хобито си в професия.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *