Хороскоп

Вашият хороскоп за петък, събота и неделя

Днес е време за жътва на положен труд, уикендът е напрегнат – избягвайте конфликти

 

От вчера, 5 октомври, Меркурий навлезе във Везни, където може да разгърне своето по-провокативно поведение, да провокира хората с по-бунтарска нагласа да излязат наяве и да изкажат своето мнение на всеослушание. Днес настъпва фаза последна четвърт в кардиналните знаци Рак – Везни, а Луната и ретроградният Юпитер са в хармоничен аспект. Време е за жътва и прибиране на плодовете на труд, който е вече положен някъде във времето. Чието начало се корени някъде в края на пролетта и началото на лятото на тази година. Помислете какво ще жънете и какво всъщност имате да си прибирате като дивидент. През уикенда Луната активира доста напрежение между Марс и Плутон, а Венера се изправя на нокти срещу Сатурн. Опитайте да премълчавате. Поне бъдете по-търпеливи и мълчаливи с близките си, вместо да си създадете сериозни предпоставки за конфликти. Сега можете да избегнете агресията, защото тя е безсмислена.


ОВЕН

Овладейте нервността

 

6 октомври. В петък се чувствате доста енергични и решителни. Използвайте тази енергия, за да се справите със задачи и проекти, които изискват активност и воля. Важно е да се пазите от излишна агресия и да сте внимателни с хората, с които общувате. Новите предизвикателства приемете с отворени обятия.

7 октомври. Очакват ви възможности и събития, които ще ви заинтригуват. Този ден е подходящ за изследване на нещо ново в живота ви. Обогатете се със знания и умения. Опитайте се да не вземате важни решения в личен план.

8 октомври. В неделя ще възникнат повече отговорности от обичайното в почивен ден за вас. Ще се налага да тъчете на няколко стана, а всичко това ще ви изнерви допълнително. Избягвайте споровете и кавгите със семейството си. Преглътнете това, че някой ще се опита да наложи мнението си над вашето.


ТЕЛЕЦ

Нужда от разнообразие

 

6 октомври. Очаква ви ден, пълен с предизвикателства и възможности в областта на междуличностните взаимоотношения. Сега се налага да балансирате между приятели и неприятели, като последните не бива да разбират, че са нежелана партия от ваша гледна точка. Вечерта прекарайте със семейството си.

7 октомври. В събота ще се почувствате ограбени заради принудата да общувате с хора, които са без особено значение в живота ви. Дайте си сметка какво точно искате от своето ежедневие. Днес можете да прекъснете връзка с онези, които наистина ви товарят, без да ви дават нищо полезно в замяна.

8 октомври. След като вече взехте решения за своя личен живот и приятелствата си, сега можете да се почувствате облекчени. Ще ви дойде вдъхновение и ще пожелаете да се занимавате с нещо ново в почивния си ден. Имате нужда от разнообразие. Направете нещо, което не сте правили до този момент. Провокирайте се.


БЛИЗНАЦИ

Чувствате вдъхновение

 

6 октомври. Днес излъчвате енергия и ентусиазъм. Усещате се като доста комуникативни и общителни. Всяка информация, която чуете, ще ви се струва интересна. Напишете на лист идеите, които днес ви идват наум. Запазете тези листчета и си ги прочитайте от време на време.

7 октомври. Каквито и планове да сте си правили за съботния ден, голяма част от тях ще бъдат разрушени, разместени или променени от нещо все по-важно от обичайното. Денят е доста забързан, но пък на вас това ще ви се хареса. Разнообразието внася глътка свеж въздух в живота ви.

8 октомври. В неделя ще се ангажирате с кауза, която да гоните в следващите няколко седмици. Ще влеете цялата си енергия, за да постигнете идеята си. Чувствате се запалени от искра, която може да се превърне в горящ огън, а и в поредния ви житейски успех. Вдъхновението е налице.


 РАК

Социални срещи

 

6 октомври. В петък ще ви пронижат различни емоции, които определено ще ви извадят извън зоната на комфорт. Събития, които са започнали в средата на пролетта и или началото на лятото, са напът да развият своята кулминация сега. И не всички от тях са особено приятни за вас.

7 октомври. В събота се наспете добре. Чака ви сериозно натоварен ден откъм социални срещи и обществена ангажираност. Дори и да си мислите, че няма да има какво да правите цял ден, се лъжете. Още на обяд план-програмата ви ще бъде запълнена до последния час от денонощието.

8 октомври. В неделя ще ви се наложи да поспрете за миг. Имате нужда от малко почивка, отдих и релаксация. Сега е подходящо време да останете насаме със себе си и да се заемете с бюджета си до края на месеца. Ще ви се наложи да направите една покупка за вкъщи.


ЛЪВ

Подобрявате взаимоотношенията

 

6 октомври. Днес излъчвате сила и увереност. Петък ще ви помогне да постигнете част от вашите цели и амбиции въпреки нервността, която е акумулирал той. Чувствате се силни и можещи. Вечерта отделете повече време за семейството си. Бягайте от шумните компании.

7 октомври. В събота лесно ще можете да балансирате емоциите си и да разрешите междуличностни конфликти, които сте създали по-рано през седмицата в семейството и дома си. Научете се да се извинявате. Това ще ви е от голяма полза точно сега.

8 октомври. В неделя ще ви се иска да си почивате повече, но няма да имате такава физическа възможност. Оказва се, че са се насъбрали доста къщни ангажименти, които вие все отлагахте „за утре“ и „за утре“ всеки ден. Е, днес трябва да ги свършите.


ДЕВА

Нужда от почивка

 

6 октомври. В петък сте доста организирани. Денят е подходящ за вършене на работа и разрешаване на проблеми, които изискват вглеждане в детайлите. Вие сте особено добри в това направление, така че ще се справите брилянтно. Очаквайте резултати от вече свършена работа.

7 октомври. Лесно ще разрешите конфликти и недоразумения, които са се създали между вас и хората от най-близкото ви обкръжение. Днес ще успеете да балансирате емоциите си. Денят е почивен и натоварването в служебния свят не бива да влияе върху почивката ви.

8 октомври. Неделя е денят, когато е най-добре да се вгледате в себе си, в сигналите на тялото и съзнанието си. Може би напоследък сте се пренатоварили от ангажименти и проблеми. Може би имате нужда от почивка. Вземете и нужните витамини за есента. Подгответе тялото си.


ВЕЗНИ

Корекции в обкръжението

 

6 октомври. Петък ви дава възможност да поставите ново начало в сферата на личния и социалния си живот. Да намерите нови познанства и приятелства, да смените средата си на живот, така че да се чувствате удобно и комфортно. Обкръжението е много важно за вас. Сега можете да направите корекции в това направление.

7 октомври. В събота вашата нервност може да се окаже главната причина за проблемите и конфликтите ви с близките. Опитайте да разберете нуждите на другите, без да упорствате, че само те трябва да разбират вашите. Говорете спокойно и без агресия, за да си спестите проблемите.

8 октомври. Ясно е, че в личния ви живот сега назряха проблеми, предизвикани от лошото ви поведение. Опитайте да се абстрахирате от тях. Неделя е ден за креативност. Помислете какво можете да промените в живота си, така че да го балансирате и да го направите една идея по-спокоен и благодатен.


СКОРПИОН

Отмора сред природата

 

6 октомври. Интуицията ви в петък няма да ви излъже относно намерение на ваш колега. Предложението му звучи изключително привлекателно и добронамерено, но всъщност крие опасности, рискове и подводни камъни. Не приемайте. Вечерта излезте с приятели и им споделете ситуацията, за да чуете и тяхното мнение.

7 октомври. В събота, без да искате, ще засегнете проблеми и теми, които са конфликтни за вас и вашите близки. Възможно е за отрицателно време емоцията да надделее и да се създаде условие за безсмислен скандал. Предотвратете го.

8 октомври. В неделя излезте сред природата. Имате нужда да подишате чист въздух и да сте на място, където енергията е чиста и положителна. Избягвайте всякакви молове, затворени комплекси и магазини от такъв тип.


СТРЕЛЕЦ

Творческа неделя

 

6 октомври. В петък вие ще бъдете оптимистите на зодиака. Каквото и да се случва, вие ще го приемате откъм добрата му страна. На моменти изглеждате престорено добронамерени, но това не е така. В момента вие сте си просто такива. Използвайте тази енергия, за да преследвате своите мечти и цели.

7 октомври. В събота обърнете повече внимание на своите близки и семейството си. Домът ви също има нужда от повече грижа. Някои от вас ще започнат ремонт вкъщи, който е козметичен и ще приключи до дни.

8 октомври. В неделя се радвайте на всичко, което се случва около вас. Денят е чудесен за хората, които се занимават с изкуство, защото на ума им ще дойдат свежи и оригинални идеи, които могат да превърнат в произведения на изкуството. Днес сте креативни, дейни и се радвате на силна енергия – и физическа, и ментална.


КОЗИРОГ

Планирайте бюджета

 

6 октомври. Днес вие сте амбициозни и решителни. Действате със замах. Този ден ще ви помогне да израстете в службата благодарение на добрите си дела, които свършихте в последните четири-пет месеца. Сега те дават своите плодове и вие се радвате на постиженията на труда си.

7 октомври. В събота за ваше добро ще бъде, ако се съгласявате малко повече, без да противоречите на близките и половинката си. Това е по-добрият вариант, защото другият е да изкажете противоречиво мнение и да създадете ситуация на конфликт. Не си струва.

8 октомври. В неделя планирайте бюджета си за месец октомври. През този ден е добре да седнете и да анализирате приходите и разходите си. Заделете и някой лев във фонд „спестявания“. Това винаги ви действа успокоително и насърчително.


ВОДОЛЕЙ

Можете да промените света

 

6 октомври. Днес ще се почувствате вдъхновени. Ако вашите колеги се страхуват да рискуват и да проявяват креативност, то вие ще сте в пълна противоположност на тях. Този ден е подходящ за изява на вашата креативност и оригиналност. Използвайте тази енергия, за да работите по проекти, които ви вълнуват, или по хобито си.

7 октомври. Ще изпитате желание да се срещнете с приятел, на когото можете да споделите всичко. Това ваше желание е свързано със случките през вчерашния ден. Запалени сте от искрата на нови идеи и бързате да ги споделите, за да чуете и отсрещно мнение. Каквото и да е то, не губете ентусиазма си и превърнете желанията си в реалност.

8 октомври. В неделя можете да прекарате повече време с книга в ръка. Имате нужда да подобрите знанията си, да получите повече идеи и да навлезете още по-навътре в тях. Сега сте запалени. Сега можете да промените света.


РИБИ

Слушайте интуицията

 

6 октомври. Опитайте да слушате своята интуиция днес. През целия ден ще получавате символи и знаци от съдбата, които не са случайни. Замислете се, анализирайте ги в дълбочина. Днешният ден е активен в службата, но иска от вас и да мислите. Да си оставите време за ретроспекция. Защо някои неща ви се случват?…

7 октомври. Съботата е подходяща за изясняване на конфликти и недоразумения с близките, половинката и приятелския кръг. Простете на хората, които са ви наранили, ако ви се извинят. Фактът, че съжаляват, е достатъчен повод да повярвате в тяхната искреност и лоялност.

8 октомври. В неделя ще имате много задачи, които да свършите в кратък срок. Насъбрали са се, защото през цялата седмица отлагахте вършенето им и сега вече е назрял последният момент за това. Ще се справите, но ще ви е малко по-натоварено. А денят е почивен и нагласата ви беше за спокойствие.


Хороскоп за родените на 6 октомври – Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете милосърдни към хората около вас, което ви прави добротворци. Но все пак, внимавайте някой да не се възползва често от добротата ви, без да е изпаднал в нужда.

Хороскоп за родените на 7 октомври – Честит рожден ден!

Не се страхувайте през следващата една година да се отдадете на промени в живота си, включително и да пътувате много, особено ако е зад граница.

Хороскоп за родените на 8 октомври – Честит рожден ден!

Силата ви през следващата една година ще бъде решителността и желанието ви да рискувате въпреки страха от провал. И да се провалите, ще пробвате пак. Важно е да не се отказвате, за да можете догодина по това време да сте по-успешни и с по-добро благосъстояние.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *