Uncategorized

Вашият хороскоп за периода 13-15 октомври

Слънчевото затъмнение в събота дава шанс за ново начало

 

Във фаталния петък 13-и Луната е във Везни, където ще се движи и утре. Днес е важно да преодолеем страха си от суеверията, свързани с датата, и да се заемем с важните си ангажименти, които не търпят отлагане. Утре ще станем свидетели на последното за тази година слънчево затъмнение. То се проявява в знака Везни, който е въздушен и отговаря за партньорските, брачните взаимодействия, естетиката, справедливостта и умението ни да мерим и разделяме на две. Затъмнението винаги се свързва с ново начало, така че при мнозина ще дойде шанс за ново начало именно в сферите, за които стана дума по-горе. В неделя Луната преминава в Скорпион, за да потопи емоциите от вчерашния ден. Възможно е в неделя да сме по-обрани, по-затворени и замислени. Е, след като сме срязали на две някои взаимоотношения, нормално е да ближем рани впоследствие. Но след като раните заздравеят, ще се убедим, че жертвата си е заслужавала…


ОВЕН

Трансформация

 

13 октомври. Въпреки че се славите като енергични и решителни, днешният ден ще изисква от вас по-пасивен подход към задачите ви. Използвайте този момент за отдих и вглеждане в детайлите. Изпипайте нещата, с които се занимавате. Не се залавяйте с нищо ново.

14 октомври. Възможно е да се почувствате засегнати от казана съвсем неволно дума на ваш приятел или близък, което ще трансформира изцяло вашите взаимоотношения оттук насетне. Не се ядосвайте излишно. Посейте семенцата на ново познанство.

15 октомври. Неделя е подходящ ден за почивка. Използвайте го за развлечения, разходки из природата или разговори със семейството и роднините си. Подгответе се за новата работна седмица, която няма да е лека за вас.


ТЕЛЕЦ

Време за почивка

 

13 октомври. Събуждате се с мисълта за днешния петък 13-и, с което внасяте усещане за фаталност през целия си ден. Не се поддавайте на негативни мисли и се съсредоточете върху позитивните такива. Денят е такъв, какъвто вие сами си го направите. Колегите ще ви зарадват с добра новина.

14 октомври. Обърнете повече внимание на здравето си. В дни като този, когато въздействат различни енергии върху нас, е възможно да се почувствате неразположени. Главоболието е признак, че ви е нужна малко почивка от проблемите, с които ежедневно се занимавате.

15 октомври. Направете нещо, което ви носи усещане за радост и щастие. Можете да се насладите на време с приятели или да прекарате повече часове със семейството си. Хубаво би било, ако имате хоби и се отдадете на него.


БЛИЗНАЦИ

Благоприятен период

 

13 октомври. Днешният петък 13-и ви носи усещане за безвремие и радост. Този ден е подходящ за всякакви дейности, които са свързани с креативност и идейност. Използвайте въображението си и създайте неща, които ви правят щастливи. Почувствайте свободата да общувате с хората около себе си без резерви.

14 октомври. Денят е благоприятен. Може да обърнете повече внимание на своите лични интереси, на всичко онова, което ви вълнува в личен план. Посветете време на близките си и се наслаждавайте на добрите си взаимоотношения.

15 октомври. Неделя е чудесен ден за пътувания. Можете да изследвате нови места, на които не сте били до този момент. Създайте си приключения. Разнообразието ще ви впечатли и вдъхнови, а и ще ви зареди с емоция за новата работна седмица.


РАК

Мислете позитивно

 

13 октомври. Денят може да ви предизвика да се справите с незабавен проблем, което ще отдадете на фаталната дата. Не си втълпявайте негативни мисли и страхове, които могат да се превърнат в пречка за справяне с проблемите. Потърсете помощ и съвет от близки приятели или колеги. Вечерта се приберете по-рано вкъщи.

14 октомври. В събота обърнете повече внимание на дома си. Посветете време на уюта в него и подредете вещите си по начин, който ви носи наслада и приятни емоции. Занимавайте се с неща, които са ви приятни и любими. Не се претоварвайте с физическа дейност. Кръвното ви налягане може да е повишено.

15 октомври. В неделя не се лишавайте от почивка. Сега имате нужда от такава. Вашите намерения да свършите колкото се може повече къщна работа, са напразни. Днес не можете да вършите много, защото физически не сте готови да го сторите.


ЛЪВ

Дарявате спокойствие

 

13 октомври. В този ден с фатална дата вие ще вдъхнете спокойствие на хората около себе си. Излъчвате увереност и стабилност в общността, в която се намирате. Ще си създадете условия да бъдете подкрепяни и обичани – нещо, към което се стремите всеки ден от живота си. Радвайте се на постиженията си.

14 октомври. В събота е добре да се проявите като по-мили и отзивчиви спрямо своите най-близки хора. Вашата съпричастност и разбирането ви ще засилят връзката помежду ви. Намерете време да изслушате проблемите им и евентуално да дадете своите съвети за справяне с тях.

15 октомври. В неделя се погрижете за уюта на своя дом. Почистването и подреждането не са сред любимите ви занимания, но днес е добре да вкарате ред в хаоса, който цареше заради повечето почивни дни през септември.


ДЕВА

Не приемайте предложения

 

13 октомври. Ще ви зарадва предложение от финансов характер на работното място, което звучи доста примамливо, но и също така крие в себе си доста подводни камъни, за които вие ще разберете едва след като вече сте се съгласили и работите по него. По-добре откажете тактично.

14 октомври. Днес трябва да обърнете внимание на домашния бюджет. Прегледайте своите финанси и харчете с умереност. Може да се окаже необходимо да направите някои планове и промени във връзка с инвестициите си.

15 октомври. В неделя отделете време за семейството и най-близките си хора. Сега можете да заздравите връзките помежду си, ако в последните месеци е възникнал спор или недоразумение между вас. В случай че замисляте промени в служебния си живот, попитайте ги за съвет – какво мислят и как биха постъпили на ваше място.


ВЕЗНИ

Отворени към промени

 

13 октомври. Не позволявайте суеверията да контролират живота ви и да не ви позволят днес да направите крачките към едно ново професионално начало, което може да ви отведе към по-добро и светло бъдеще. Пред вас се открива възможност да започнете личен успешен бизнес.

14 октомври. Бъдете отворени към промените в живота ви. Мислете позитивно. Смелостта и доброто ви настроение ще ви помогнат да постигнете целите си. Не се притеснявайте да промените онези аспекти от живота си, които не ви дават удовлетворение към момента.

15 октомври. Днес е добре да сте по-пестеливи с разходите си, за да си спестите бъдещи проблеми. Прегледайте финансите си и определете къде можете да правите икономии. Този подход към управление на парите ви ще ви помогне да се чувствате по-сигурни и стабилни в бъдеще.


СКОРПИОН

Почивката е задължителна

 

13 октомври. Има дни, в които вие слизате надълбоко в подсъзнанието си и анализирате случки от своето съвсем близко минало. Това ви прави разсеяни, незаинтересовани от случващото се около вас, но пък е много полезно време, защото си давате сметка за някои важни грешки. Днес не се заемайте с нищо важно и спешно.

14 октомври. Почивката в събота е задължителна. Сънят и отдихът ви ще подобрят здравето и настроението ви. Отделете време за медитация и релаксация. Това е важно за възстановяването на енергията ви.

15 октомври. Днес не бива да отказвате на предложение на приятели да се срещнете на кафе. Социалните ви връзки са важни и една такава среща може да бъде вдъхновяваща и приятна. Направете нещо спонтанно. Излезте от сивото си ежедневие.


СТРЕЛЕЦ

Осигурете си развлечения

 

13 октомври. Днес е важно да изясните един междуличностен конфликт на работното място. Не избягвайте трудните разговори и се опитайте да намерите общ език със съответните хора. Доброто общуване е ключът към разрешаване на проблемите и подобряване на работната обстановка.

14 октомври. Помислете за развлечения през този ден. Отидете на събитие от социален характер или посетете кино или театър. Развлеченията ще ви помогнат да срещнете хора, с които да прекарате приятно време заедно.

15 октомври. Днес е важно да отпочинете добре. Наспете се и не се натоварвайте с излишно напрежение. Посветете време на себе си и на неща, които ви успокояват, като например четене, медитация или разходка в парка, стига времето да го позволява. Легнете си рано.


КОЗИРОГ

Довършвате важна работа

 

13 октомври. Не се ядосвайте за дреболии на работното място. Обърнете внимание на постиженията, които можете да имате благодарение на труда си. Замислете се дали усилията, които полагате, отговарят на възнагражденията, които получавате. Днес ще градите своята добра професионална репутация.

14 октомври. Денят е почивен, но е възможно да ви се наложи да работите, за да довършите една изостанала във времето задача. Приемете това като възможност да приключите нещо важно, след което ще ви олекне и ще се успокоите.

15 октомври. Напоследък бяхте силно унесени в работа и позабравихте своя социален живот. Днес е добре да обърнете внимание тъкмо на него. Срещата с приятели, с които не сте се виждали от началото на септември, ще ви ободри и ще заздрави връзките помежду ви.


ВОДОЛЕЙ

Важно решение

 

13 октомври. Не обвинявайте късмета си, ако не всичко върви по вашите предварителни планове. Бъдете гъвкави и открийте възможности дори в непредвидените ситуации. Извлечете благоприятната за себе си полза да покажете, че и в тези случаи притежавате сили и умения да се справите с предизвикателствата.

14 октомври. Пътувайте. Посетете интересно място извън града, свързано с културата и историята на региона, който посещавате. Имате нужда да смените обстановката за ден. Това ще се отрази върху настроението ви.

15 октомври. Ще вземете важно решение, което засяга професионалния ви живот в отрязък от съвсем близко бъдеще. Бъдете внимателни и обмислете добре своите възможности преди да направите своя избор. Това решение може да ви отведе към нови възможности и постижения.


РИБИ

Съберете енергия

 

13 октомври. Усещате, че петък не е вашият ден и затова активността ви е ниска днес. Концентрирайте се върху това да приключите с текущите си задачи и отговорности. Понякога е важно да отделите време за отдих и себеанализ. Нищо че отстрани изглежда, че сте лениви.

14 октомври. Днес е важно да се наспите добре и да възстановите енергията си. Не ви се общува с никого и това е напълно нормално. Отделете време за себе си, за да се отпуснете и да съберете сили за дните от утре, които стават доста по-активни.

15 октомври. В неделя енергията ви се завръща. Чувствате вдъхновение. С нови сили сте. Използвайте придошлата енергия, за да се срещнете с приятели или да пътувате и разучите нови места. Това е ден за творчество, вдъхновение и намисляне на желания за бъдещето.


Хороскоп за родените на 13 октомври – Честит рожден ден!

Вдъхновени и окрилени от идеи ще бъдете през следващата една година. Избягвайте противоречията. Ще бъде чудесно, ако се занимавате с изкуство.

 

Хороскоп за родените на 14 октомври – Честит рожден ден!

Нека трудностите не ви отказват от набелязаните цели през следващата една година. Не слушайте укорите на хора, които желаят да ви унижават и да ви поставят в неудобни ситуации. Слушайте собствената си интуиция и ще успеете.

 

Хороскоп за родените на 15 октомври – Честит рожден ден!

Ще се радвате на късмет през следващата година, ако успеете да запазите добрия тон с хората около себе си и сте настроени по-партньорски към своите колеги. Не забравяйте, че колективната работа ще ви издига, а не едноличната.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *