Хороскоп

16 октомври: денят на големите обещания…

Луната е в Скорпион и е в опозиция с Юпитер. Днес е денят на широките мащаби, на големите обещания и на силното преувеличаване. Можем да преувеличим всеки аспект от живота си, без да си даваме сметка, че обещаем ли нещо, трябва да го изпълним. Опитайте да изживеете деня скромно и пасивно.


ОВЕН

Не се намесвайте

 Днес вървите с емоцията напред, с чувствата преди всичко и това ще е основната причина да допуснете много грешки в общуването и действията си. Желанието ви е да помогнете на всекиму, независимо дали помощта ви е пожелана, или не. Може би е по-добре да не се намесвате в чужди работи, ако не сте потърсени за това.


ТЕЛЕЦ

Причината е във вас

 Понеделник няма да е най-хармоничният ви ден и причината е във вас самите. Не желаете да се промените и не сте склонни да приемете чуждото мнение. Зачитате единствено вашето за правилно. Това е причината за много пререкания. В деловите дейности бъдете малко по-деликатни, особено ако ви предстоят важни разговори.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с обещанията

 Силно решени сте да подсилите семейния бюджет чрез усърдна работа, която обаче очаквате и да е доста добре заплатена. Иначе не се хващате. Организирайте деня си стриктно. Бива ви в даването на обещания, но ако ползвате някой друг да ви помогне да ги изпълните. Можете и да се изложите, ако не намерите съмишленици.


РАК

Подаръци

 В понеделник се чувствате прекрасно. Имате усещането, че някой се грижи за вас. Късметлии сте и това е безспорно. Избягвайте срещите с неприятни хора и с такива, които ви карат да се чувствате неудобно в кожата си. Очакват ви подаръци и възможности да реализирате своя идея. От работа също няма да избягате.


ЛЪВ

Семейни дрязги

 Проблемите ви днес са създадени от неразбирателство в семейството, а не от пререкания с колегите. Всъщност, разприте с колегите са като следствие от лошото ви настроение, произтичащо от зле прекараните почивни дни вкъщи. Е, очерта се, че целият свят ви е виновен и вие отново сте невинни и сте в ролята на жертви. Дали е така?


ДЕВА

Раздвижване

 Приятелства, общуване, контакти и много поводи за усмивки са закодирани в днешния ви хороскоп. Чувствате се прекрасно, с приповдигнато настроение. Можете да поставите едно ново начало, да разговаряте с колегите и шефовете по важни теми. Не оставяйте никаква работа за утре. В любовта ви чака новина, раздвижване.


ВЕЗНИ

В нов период

 Желаете да подобрите състоянието, в което се намирате. Да стабилизирате бюджета си, да си осигурите повече приходи. Днес е идеалният ден за стартиране на подобна тенденция. Някои ще се замислят за нова работа, която да им дава повече доходи. Този понеделник дава начало на по-дългосрочен период, затова внимавайте в действията.


СКОРПИОН

Свикнете с промените

 Очаква ви доста напрегнат ден, а причината е, че не желаете да приемете обстоятелствата, в които попадате. Губите доста излишно време, за да им се противопоставяте. По-лесно ще ви бъде, ако се съобразите с тях и просто пригодите живота си в тяхната тоналност. Нещо се променя, приемете го и заживейте с него.


СТРЕЛЕЦ

Успокойте нервите

 Седмицата ви започва с два дни на ниска ефективност в службата. Не предприемайте действия и не вземайте решения, защото скоро ще разберете, че не са били най-правилните. Сега е важно да успокоите нервите, да укротите темпото. Съхранете мира в себе си. Отдайте се на любимите си занимания.


КОЗИРОГ

Промени

 Очаква ви ден, а и седмица на активни промени. Те ще се развиват както с ваше участие, така и без да сте направили нищо. Така че и да правите, и да не правите каквото и да било, промените си настъпват и вие просто трябва да ги приемете и да заживеете с тях. Неудобствата скоро ще се превърнат в удобства.


ВОДОЛЕЙ

В по-добър период

 И за вас това е ден на ново и успешно начало. Очаква ви нещо добро, което можете да стартирате още сега. Седмицата като цяло ви носи промени, а благоприятният период, в който се намирате, тепърва ще разкрива своите добри страни. Днес вземате правилни решения и ще видите, че работата ви малко по малко започва да спори все повече.


РИБИ

Изненади

 Понеделник е един прекрасен ден за вас. Очакват ви интересни изненади, много шансове да общувате с хора, които имат различен бит и култура от вашите. Каква по-добра възможност да ги изследвате и да се слеете с тях? Не загърбвайте обаче належащата си работа в службата и не отлагайте нищо за утре.


Хороскоп за родените на 16.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще потънете надълбоко в себе си и в дълбините на своя характер, нрав и натрупан опит, за да почерпите от тях и да изградите живота си по един нов, по-добър и по-качествен начин. Вземете си поука от стари допускани грешки. Годината изисква да водите по-здравословен начин на живот.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *