Хороскоп

Какво вещаят звездите за петък и почивните дни

Позитивни дни, благоприятни за нови начинания

 

Днес Луната преминава в Козирог и е в хармонични аспекти с Юпитер и Венера. Денят е благоприятен, хармоничен и подсилва чувството за щастие. Завършете нещо започнато, започнете нещо ново, а вечерта излезте с приятели, за да отпразнувате победите си. В събота към благоприятния аспект се включва и Уран, за да направи съботата щастлива. В неделя преминаването на Луната над Плутон в последните градуси на Козирог може да внесе чувство за притеснение у хората с по-лабилна психика. Мислете позитивно и гледайте напред. Избягвайте да влизате в пререкания за дребни и ежедневни проблеми с близките си.


ОВЕН

Успехи в службата

 

20 октомври. Ще получите добри новини в службата. Ваши вече положени усилия ще се увенчаят с признания и успехи. Професионалният ви имидж се повдига. Продължавайте със същата увереност и работете усърдно, за да запазите тенденцията.

21 октомври. В настроение сте и сте готови за почивка. Не изпускайте възможността да се срещнете с приятели или колеги, които ви вдъхновяват и мотивират. Споделете идеите и плановете си с тях, за да се заредите с енергия и ентусиазъм. Сега имате нужда да се запалите по някакво ново предизвикателство в служебния си живот.

22 октомври. Бъдете внимателни в личния си живот. Имате усещането, че някой се опитва да се намеси в него. Поставете ясни граници между вас и вашите най-близки приятели, които често са повод за проблеми с половинката. Може би не е добра идея да споделяте и най-личното си с тях…


ТЕЛЕЦ

Нови отговорности

 

20 октомври. В петък чувствате прилив на силна енергия. Предстоят ви възможности. Готови сте да се справите с поставените пред себе си задачи с лекота и ентусиазъм. Можете да осъществите пътуване. Запомнете, днес постигате целите си с една идея по-малко усилия от друг път. Възползвайте се.

21 октомври. Настроението ви в събота е великолепно и вие се чувствате свободни и вдъхновени. Една извънградска почивка или посещение на забележителност ще бъде отличен начин да се заредите с енергия. Открийте нови места и се наслаждавайте на красотата на природата.

22 октомври. Ще проведете важен разговор по служебен повод. Бъдете готови да поемете нови отговорности в службата от утре, което ще повлияе както на настроението ви днес, така и на очакванията ви за новата работна седмица.


БЛИЗНАЦИ

Нужда от почивка

 

20 октомври. Ще установите, че не всичко се развива според вашите очаквания. Въпреки усилията ви е възможно да срещнете пречки и забавяния, които въобще да не зависят от вас. Забавете темпото. Вливайте енергията си там, където има смисъл. Днешният ден е по-добър за почивка, отколкото за работа.

21 октомври. Откажете се от шумни компании днес. Срещите с много хора ще ви натоварят. Имате желанието да прекарате деня в тиха обстановка, по възможност незаобиколени от хора, които ви товарят с оплаквания и ненужни разговори.

22 октомври. В неделя се погрижете за себе си, като си набавите нужните витамини и добавки за есента. Пътувайте само ако мястото, на което ще отидете, ви е по сърце. Не се натоварвайте с нищо, което не желаете да правите.


РАК

Романтичен уикенд

 

20 октомври. Петък протича под диктовката на успешни делови разговори. Изпипайте документацията си. Фокусирайте се върху взаимоотношенията си с публичната администрация. Вечерта ви чака приятна атмосфера в семейството. Хармонията там е подчертана.

21 октомври. Изненадайте половинката си с нещо специално и непреживяно до този момент. Денят е подходящ за романтични жестове и израз на обич. Независимо дали ще прекарате деня навън, или в домашна обстановка, изживейте повече мигове със семейството си.

22 октомври. Подредете гардероба си в сутрешните часове на неделята. Подгответе дрехите си за есента. Починете си хубаво. Прекарайте повече време вкъщи, където се чувствате най-уютно и където си почивате най-добре.


ЛЪВ

Започнете да спортувате

 

20 октомври. Чувствате се хаотични и в мислите, и в действията си днес, но това не е нещо, което трябва да ви притеснява. Повярвайте в себе си, в собствените си умения и ще се справите със задачите, които са на дневен ред. Занимавайте се с творчество. Погледнете назад и вижте постиженията си.

21 октомври. Отделете малко повече време в грижа за себе си и здравето си. Може да стартирате някакъв спорт или да внесете положителни промени в своя здравословен начин на живот. Физическата активност и здравословните навици ще ви помогнат да се чувствате по-добре.

22 октомври. В неделя обърнете внимание на семейството си. Създайте приятна атмосфера вкъщи, сгответе вкусен обяд и поканете свои близки, за да го споделите с тях. Това ще създаде връзки и уют в семейството и ще ви напомни за важността на близките хора в живота ви.


ДЕВА

Забавен уикенд

 

20 октомври. Петък ви намира в добро настроение. Вие сте готови да отворите нова страница в живота си и да започнете ново предизвикателство. Разчупете границите на своето мислене и се провокирайте. Вечерта излезте с приятели на по чаша вино. Посетете кино или театър.

21 октомври. В събота отделете повече време за внимание към своите деца или към децата на ваши близки приятели. Опитайте денят ви да премине в игри, развлечения и създаване на специални моменти за най-малките. Също така, можете да пътувате на близко разстояние, стига времето да го позволява.

22 октомври. Неделя – денят, в който ще почистите дома си, ще се отървете от разни неизползвани неща, така че да освободите пространство и въздух. Това определено ще направи къщата ви още по-уютна, чиста и приветлива, а вие ще се чувствате щастливи и спокойни у дома. Извадете есенните си дрехи, ако все още не сте го направили.


ВЕЗНИ

Решени проблеми

 

20 октомври. Днес ще видите, че проблеми вкъщи са вече разрешени и стоят като лош спомен в съзнанието ви. Добрата новина е, че са минало и че отсега нататък е редно да гледате в бъдещето. Вечерта се приберете по-рано и седнете на трапезата с цялото семейство. Има какво да си кажете.

21 октомври. Ще прекарате съботата вкъщи. При някои ще се наложи да се започне ремонт, други ще посетят магазини, за да пазаруват по-големи покупки за дома. Щастието е с вас и с вашите най-близки хора. Насладете се на този ден.

22 октомври. В неделя имате усещането, че живеете в неспокойно време. Усещате безпокойство вътре в себе си. Не сте уверени в крачките, които правите. Колебаете се за всичките си решения. Не е изключено да сте объркани и вашите близки да не разбират какво точно искате от тях сега.


СКОРПИОН

Подайте ръка

 

20 октомври. Очаква ви лек, лежерен и доста благоприятен петък, който ще изживеете в много контакти, разговори и разисквания на разнообразни теми с различни хора. Ако работата ви изисква съсредоточаване и вглъбяване, едва ли ще е най-подходящият момент да я свършите точно сега.

21 октомври. В събота ви чака поредният ден, в който разговорите и срещите с приятели преобладават. Излезте и отделете повече време да поговорите с хора, с които сте на една вълна. Можете да посетите роднини, с които не сте се виждали от месеци.

22 октомври. Семейни проблеми са причината днес да се почувствате разтревожени. Ще се справите, но се иска време. Денят изисква от вас адекватно и навременно поведение. Подайте ръка на хората от семейството, които се нуждаят в момента от вас.


СТРЕЛЕЦ

Време за покупки

 

20 октомври. Финансовите ви постъпления в петък ще ви зарадват и ще ви помогнат да посрещнете по-спокойно своите належащи нужди. Денят е благоприятен и наситен с положителна енергия, а настроението ви е добро от сутринта до вечерта. Направете планове за уикенда.

21 октомври. В събота отново сте в добро настроение. Денят е прекрасен за посещение на магазини. Имате нужда от есенни дрехи -и вие, и вашите близки. Можете да закупите придобивка за вкъщи, която ще ви е от полза.

22 октомври. Вмешателството в личния ви живот от страна на ваши роднини и близки приятели ще ви ядоса и вгорчи настроението в неделя. Не си струва да влизате в излишни пререкания точно сега, защото целта на някои от тях е именно тази – да ви видят афектирани и ядосани.


КОЗИРОГ

В нов период

 

20 октомври. Намирате се на прага на нов период в живота си. Днешният ден ви дава възможност за начало както в професионалния, така и в личен план. Използвайте момента, за да поставите нови цели пред себе си. Това, което искате и си набележите, ще осъществите до месец.

21 октомври. В събота бъдете активни и инициативни. Денят идва с добри новини и шансове за успех във всяко начинание. Сега вие диктувате събитията и имате властта да променяте нещата в своя полза. Срещайте се с приятели, пътувайте и се разнообразявайте в почивния си ден.

22 октомври. В неделя можете да си купите нови дрехи, уреди за дома, или придобивки, от които имате нужда. Обаждане на ваш близък може да ви влоши настроението, защото неговата цел е да ви даде напътствия и наставления, които не сте търсили.


ВОДОЛЕЙ

Почивка и уединение

 

20 октомври. Ако ви се налага да водите преговори днес, изслушвайте внимателно своите събеседници и не ги прекъсвайте, докато не се изкажат напълно. Вечерта останете насаме със себе си. Имате нужда от почивка и уединение. Сега не е моментът за гостуване или канене на гости вкъщи.

21 октомври. Не се притеснявайте в събота да поспите до по-късно или ако през деня ви застигне дрямка, да си дадете нужната почивка. Организмът ви сам показва, че има нужда от възстановяване. Сега няма закъде да бързате. Осигурете си нужното спокойствие, за да съхраните здравето си.

22 октомври. В неделя ежедневието ви рязко ще се забърза. Ще се налага да разрешавате възникнали проблеми и да правите бързи избори. Това определено ще ви напрегне, но пък и ще ви даде възможност да покажете инициативност и отговорност спрямо своите близки.


РИБИ

Срещи и събития

 

20 октомври. Петък ви радва с развитие и просперитет по вече предприети задачи. Днес сте общителни, разговорливи, а и хората около вас ви възприемат като добри събеседници. Възможно е да не свършите никаква друга работа, освен тази, която е свързана с разговори и контакти.

21 октомври. Чувствате се прекрасно в събота. Искате да изживеете този ден, като го споделите с близките си или с приятели, които не сте виждали от доста време. Не се лишавайте от срещи, дори това да е на цената на пълноценната ви почивка.

22 октомври. В неделя имате нужда да поостанете поне за малко насаме със себе си. Постоянното присъствие на хора в живота ви в последните няколко дни ви изтощи. Дано да не сте поели ангажименти към тях, които трябва да свършите днес. Неделята отделете само за себе си.


Хороскоп за родените на 20 октомври – Честит рожден ден!

В следващата една година тема във вашето ежедневие ще бъде нуждата от промяна и поемане в нова посока, като първо ще се роди осмислянето защо е от значение да се промени нещо и едва след това ще настъпи същинската промяна в посоката на живота ви.

Хороскоп за родените на 21 октомври – Честит рожден ден!

Обърнете повече внимание на дома и семейството си в следващата една година. Близките ви ще са в крепко здраве, но материални проблеми ще ви накарат да отдавате повече време и внимание на тях.

Хороскоп за родените на 22 октомври – Честит рожден ден!

В следващата една година ще се занимавате все повече с дела от обществена значимост, което ще впери хорското внимание във вашите действия. Гледайте да не влизате в зависимост от хора с високо обществено положение, които да ви подчинят на техните принципи. Отстоявайте и своите. Прекарвайте повече време със семейството си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *