Хороскоп

Вашият хороскоп за вторник, 24 октомври

Луната преминава от Водолей в Риби, а съвпадът й със Сатурн ще ни помогне да отметнем доста работа в следобеда на днешния ден. Не се страхувайте да поемете отговорност за действията си. Денят носи възможности и признания.

 


ОВЕН

Реализирате се

 

Ще отстоявате своите позиции и гледни точки. Хубаво правите, че приемате и мнението на другите, за да бъдете в хармония с тях. Контактите ви са ползотворни, липсват конфликтни точки и всичко върви добре. Взели сте си поука от грешката да влизате в чуждото пространство и да се конфронтирате излишно.


ТЕЛЕЦ

Нова дейност

 

Отстоявайте позициите си. Говорете ясно, точно и разбрано, за да не се получават излишни неуредици и грешки. На работното място това е благоприятен ден. Позволява ви да разгърнете размаха на силите си. При някои се очертава предложение за нов тип дейност – допълнителна или основна, зависи от нуждите ви.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте

 

Движите се по тънък лед, който може да се пропука всеки момент. Внимавайте и при най-малките стъпки. Става въпрос за начина ви на общуване. Привидно всички разговори протичат хармонично, но зараждащото се у вас вътрешно напрежение може да ескалира от малка, съвсем ненадейна провокация.


РАК

Приемете другите

 

Вашата реализация днес ще бъде добра. Това е мигът, в който ще направите своята крачка назад, след като довчера извършвахте две напред. Опипвате почвата, оглеждате обстоятелствата. Днес не бива да предприемате рискови начинания. Свикнете с характерите на хората, с които трябва да общувате и да имате обща работа.


ЛЪВ

Лек ден

 

Радвате се на късмет и съдбовна подкрепа. Това е и причината днешният ден да ви се стори лек за изживяване, благоприятен и хармоничен. Все пак, не залагайте единствено на прогнозата. Вие също трябва да се погрижите за благополучието, като не търсите конфликта, а го отминавате. Овладейте напрежението.


ДЕВА

Отърсете се

 

И вие ще бъдете доста активни днес, но често ще разпилявате силите си и ако го сторите, не бива да очаквате добри резултати. Те няма да са големи, защото сте разсеяни в няколко направления. Концентрирайте се. Потиснати сте от неща, които не си струва да мислите, обсъждате и изстрадвате. Просто се отърсете от тях.


ВЕЗНИ

Подхождате наивно

 

Вие също днес ще се движите по тънък лед и всяка малка крачка напред може да ви струва пропукване и срив. Планирайте стъпките си. Привлечени сте от нещо ново, задало се на хоризонта преди няколко дни. Опипайте почвата. Намирате се в прекрасен период, но сте настроени авантюристично и подхождате наивно.


СКОРПИОН

Без притеснения

 

Не прекалявайте със своята активност. Действайте по вече предприети инициативи, без да се залавяте с нещо ново. Нямате повод за притеснения, ако си мислите, че с това ще изостанете или другите ще ви задминат по някакъв начин. По-добре е да се задържите на едно място, отколкото да правите грешка след грешка.


СТРЕЛЕЦ

Научете нещо ново

 

Днес за вас е силно застъпена сферата на общуването, където ще ви чака най-много късмет. Отново подчертавам, че с вас е приятно да се прекарва време, да се разговаря. Това е и причината да сте заобиколени от толкова много хора. Днес можете да посетите курс за преквалификация или семинар. Научете нещо ново.


КОЗИРОГ

Грабнете новото

 

Този ден изисква от вас да отворите душите си към нещо ново и нестандартно. Експериментът си струва, колкото и плашещо да ви се струва начинанието. Разчупете границите на комфорт и излезте извън тях. По кривите, неутъпкани пътеки се крият много опасности, но и също толкова неразкрити богатства и възможности.


ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте

 

Днес ще бъдете нервни, прибързани и сте в опасност да вземете недообмислено решение. Не е нужно да казвам, че щом прибързвате, най-вероятно ще сгрешите. Затова помислете още веднъж. Желанието ви да блестите в очите на другите днес ще ви подведе. Бягайте от стремежа си да се доказвате. Не ви е нужно да го правите.


РИБИ

Успокойте се

 

Възможно е да забравите за сроковете, които висят над главите ви, за краткото време, с което разполагате, за да свършите някои задачи. Изолирате ли този стрес от себе си, ще видите как нещата ще започнат да се нареждат малко по малко и в своя логичен времеви интервал. Успокойте се и всичко ще си дойде на мястото.


Хороскоп за родените на 24.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се плашете от поемане на отговорности. Бъдете готови на предизвикателства и запомнете, че ще ви се наложи да правите избори. И точно от тези избори ще зависи благополучието ви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *