Хороскоп

Вашият хороскоп за четвъртък, 26 октомври

Луната преминава от Риби в Овен и е в съвпад с ретроградния Нептун. Овладейте негативните мисли, чувства и усещания. Концентрирайте енергията си в създаване на нещо хубаво в живота си. Не мислете, че някой прави конспирации срещу вас. Избягвайте конфликтите и агресията следобед.


ОВЕН

Нямате алтернатива

 

Луната навлиза във вашия знак и ви поставя в епицентъра на един наскоро назрял конфликт. На работното място се налага да вземете бързо решение. Нямате време за обмисляне или предварителна консултация с доверени хора. Действате на риск, но нямате друга алтернатива.


ТЕЛЕЦ

Бъдете откровени

 

Днес се опитайте да бъдете откровени с хората, с които общувате. Не спорете с тях, а просто им споделете за вътрешните си нагласи. Не налагайте своето мнение, но и не позволявайте някой друг да ви обърка чрез своя начин на мислене. Всеки си има гледна точка и днес за вас самите вашата е най-важна.


БЛИЗНАЦИ

Не наранявайте

 

Избягвайте да вдигате прекалено много шум около себе си, да привличате хорското внимание или да правите впечатление от какъвто и да било характер. Вероятно ще съжалявате, че сте били прекалено активни, защото с думите и действията си ще нараните важни за живота си хора. Особено в следобеда.


РАК

Не започвайте нищо

 

Тенденцията на благоприятни промени продължава и днес, но с една подчертана нотка на внимание. Не започвайте нищо ново, а действайте по вече стартираните инициативи – малко, но важно условие за успеха ви. В сутрешните часове не привличайте толкова вниманието върху себе си. Изпийте сутрешното си кафе сами.


ЛЪВ

Стойте си кротки

 

Ще бъде добре, ако пазите своите планове и намеренията си в тайна. Знам, че искате да ги споделите на всеослушание, с което да привлечете интереса към себе си. Но не го правете. Днес е по-добре да не биете на очи. Вниманието ще ви постави в конфликтни ситуации и сами ще се провокирате към излагане.


ДЕВА

Избягвайте караниците

 

Сутрешните часове на деня са изтъкани от нерви и неприятни занимания, но след първото кафе нещата ще се наредят и за мнозина представители предстоят благоприятни промени както в професионален, така и в личен план. Вечерта прекарайте по най-приятния за вас начин и не се скарвайте с никого.


ВЕЗНИ

Владейте се

 

Опитайте се сутринта да изпипате всеки детайл. Не се занимавайте с много дейности наведнъж. Ще се разсеете и грешките ще блеснат още в първия миг. Успехът се крие в спокойствието. Опитайте да владеете ситуациите, хората и себе си. Днес уравновесявайте обстановката, не я напрягайте.


СКОРПИОН

Стойте в рутината

 

Изолирайте се от всичко, което се случва около вас. Днес опитайте да избягате от извънредните ситуации, които ви нагнетяват вашите колеги или ръководители. Действайте по рутинните си дела. Всичко, протичащо извън вашите предварителни планове, ще ви причини стрес и безпокойство. Спестете си ги.


СТРЕЛЕЦ

Загърбете лошите мисли

 

За вас този ден носи началото на едно разбуждане. Раздвижване, което ще се случи мигновено и ще предизвика радост и успокоение. Ако предишните дни се оказаха мудни и без особени възможности, то от днес стартирате доста забързано. Загърбете лошите мисли и прегърнете положителното начало.


КОЗИРОГ

Изпиват ви силите

 

Бъдете готови на срещи, които са с толкова натоварващи хора, че накрая и вие самите ще станете също толкова мрънкащи и недоволни, колкото са те. Ако имате възможност, избегнете това. Дори и да ви коства самота цял ден. По-добре да сте сами, отколкото да станете жертва на енергиен вампиризъм.


ВОДОЛЕЙ

Лоша компания

 

Ще ви подмами възможността да направите една промяна в живота си. Искате да промените нещо в социалната среда, в която се движите. Новите запознанства обаче не са най-добрата партия за вас. Лошото е, че ще го разберете не днес, не утре, а след дълги седмици комуникация.


РИБИ

За ваше добро е

 

Намирате се в период на ново начало и промените, които ви се случват днес, са за ваше добро. Вие обаче не ги приемате като положителна карта и е възможно да противодействате и на тях, и на съдбата, която ви ги налага. Ако се противопоставяте, ще загубите. Приемете ли ги, ще е за ваше добро.


Хороскоп за родените на 26.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година направете ревизия на знанията и уменията си и помислете как да ги използвате рационално в ежедневието си. При мнозина от вас тази година носи възможност за нова работа.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *