Хороскоп

Вашият хороскоп за 31 октомври, вторник

Денят днес се характеризира с бързина. Трябва да проявяваме ловкост и умелост, а общуването е от най-голямо значение. Луната е в Близнаци и съветва да търсим контакта с хората наоколо. В случай че се нуждаем от помощ, нека попитаме. Винаги ще намерим човек, който да ни подаде ръка.


ОВЕН

Разпилени и всеотдайни

 

Днес вие сте разпилени и хаотични. Склонни сте да се захванете с различни неща напосоки, без никакъв предварителен план за действие. Ще се опитате да помогнете на хора, които се нуждаят от помощ, но без да сте преценили добре дали самите вие притежавате уменията да предоставите тази помощ.


ТЕЛЕЦ

Проверете бюджета

 

В последния октомврийски ден е добре да си направите проверка на бюджета с цел да разберете как вървят личните ви финанси към тази дата. Заглеждате се към една по-скъпа придобивка за вкъщи и може би сега е дошло времето да си я закупите. Тя ще ви носи много радост – и на вас, и на вашите близки.


БЛИЗНАЦИ

Център на внимание

 

Съвсем целенасочено днес ще заемете центъра на вниманието и в работата, и в личния живот. Стремите се да правите впечатление, желаете погледите да бъдат насочени към вас. Налагате се и търсите начин как да постигнете целите си, без да питате за мнението на другите. Внимавайте да не прекрачите нечии интереси.


РАК

Стойте в сянка

 

Ще усетите днес, че вършите по-трудно дори рутинните си дела. Иска ви се да забавите времето, да не работите със срокове. Денят е лежерен, но едно вътрешно безпокойство може да ви изиграе лоша шега. Днес никой не иска от вас да блестите с поемане на инициативи. Стойте в сянка и не привличайте вниманието към себе си.


ЛЪВ

Сбъднете желание

 

Пригответе се за доста срещи и разговори през този ден. Още в сутрешните часове ви чакат приятни изненади и вести от хора, с които не сте разговаряли от дълго време. Новините са добри и ще ви заредят с положително настроение занапред. Пожелайте си нещо и то може да се сбъдне.


ДЕВА

Развитие в службата

 

Вдъхновението и мотивацията, които бяха валидни за вчера, продължават да въздействат и днес във вашия ден. Иска се обаче да сте една идея по-целеустремени и да наблегнете на онези ангажименти в службата, които не търпят отлагане. Някои от вас ще получат важно служебно предложение.


ВЕЗНИ

Общувайте

 

Ако до вчера трябваше да се справяте сами с проблемите си, днес пред вас се разкриват възможности да потърсите помощ и подкрепа. Приятелите са плътно зад гърба ви и могат да ви подадат ръка във всеки един момент. Днес общувайте, срещайте се и обменяйте информация. Това е важно за вас.


СКОРПИОН

Важни решения

 

Около вас се заформя вихрушка от промени, които не сте в състояние да осъзнаете и приемете изцяло сега. Във вторник сте бавни, мудни и трудно вземате решения. Налага ви се да действате и въпреки вътрешните си предубеждения да решавате нещо важно. Всичко ще бъде наред.


СТРЕЛЕЦ

Чувствате се спокойни

 

Ще бъдете доволни от всичко, което ви се случва днес и по това време. Още сутринта ще усетите подкрепата на своето семейство. Споделете бъдещи планове. Най-близките хора ще застанат плътно зад гърба ви и ще ви помогнат при вземането на всякакви решения. Днес чувствате спокойствие и мир.


КОЗИРОГ

Не отлагайте

 

Напрегнати сте сякаш без причина. Ще попаднете в ситуация, в която трябва да се съобразите с обстоятелствата. Хората ви дразнят. Бъдете активни и не отлагайте нищо за утре или друг ден. Свършете днес чакащите ангажименти. Днес е краят на месеца и точно днес трябва да се приключат някои важни задачи.


ВОДОЛЕЙ

Приятни промени

 

В ежедневието ви ще се случат доста приятни промени, които очаквахте от дълго време. Намирате се в период на подем. Промените започват от вашето подсъзнание. Формулирайте желанията си. Дори ще бъде разумно, ако ги напишете на лист или в тефтер. Така ще програмирате успеха си за по-дълго време.


РИБИ

Чака ви работа

 

Ще се наложи днес да направите планове както за ангажиментите, които трябва да свършите до края на деня, защото е последна дата от месеца, така и за онези задачи, които ви чакат за вършене до края на седмицата. Не се отпускайте, а затегнете коланите. Чака ви успех, но и работа.


Хороскоп за родените на 31.10. – Честит рожден ден!

През следващата една година разчитайте на средата, в която живеете, за да ви помогне в развитието и начинанията. Общувайте, споделяйте и съдействайте. Чака ви година, изпълнена с късмет.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *