Хороскоп

Какво вещаят звездите за 1 ноември, сряда

 

В първия ноемврийски ден Луната е в Близнаци и е в напрегнати аспекти с Венера и Уран. Опитайте да не се противопоставяте на промените, които се случват около вас. Вижте как околните приемат новостите и се опитайте и вие да го направите по същия начин.


ОВЕН

Не поставяйте начала

 

На работното място ще срещнете интересни познанства, които ви обогатяват и емоционално, и интелектуално. Днешният ден изисква да не предприемате рискови инициативи, а да премисляте хубаво всичко, което вършите и предстои да свършите. Не се лъжете по първа дата, която предполага ново начало. Не го поставяйте.

 

ТЕЛЕЦ

Успешен ден

 

Ще се заемете с дейности, които ви носят и емоционална наслада, и финансова стабилност. Днешният ден ви помага да се реализирате прекрасно в сферата на професионалната кариера, като там изявявате голяма част от своите организаторски умения и таланти. Това е един успешен ден за вас.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете непоколебими

 

Опитайте да си стъпите на краката и не позволявайте на някои колебания да ви разубеждават при вземане на решения. Днес вие творите съдбата си, вие казвате какво ще се случва. Разбира се, не сте застраховани от допускане на грешки, но ако сте внимателни, те със сигурност ще са значително по-малко.

 

РАК

Ще ви подадат ръка

 

Днес ще бъдете отпуснати и често пъти незаинтересовани от това, което се случва около вас. Не пропускайте възможността да изявите качествата и уменията си и излезте от летаргията, която ви е обзела напоследък. Средата, в която се движите и работите, ще ви помогне да се изявите. Някой ще ви подаде ръка. Оценете го.

 

ЛЪВ

Силни емоции

 

Преустановете вземането на важни решения, които могат сериозно да навредят на бъдещето ви. Днес сте като лесно запалими бомби и е възможно да избухнете и за най-малкото, заливайки всички около себе си с ярост и гняв. Естествено е, че после ще съжалявате, но казаното си остава.

 

ДЕВА

Внимавайте

 

На 1 ноември търсите начин как да реализирате идеите си, да започнете нещо начисто или да стартирате едно ново начало. Запалени сте от страст и тази страст личи във всяко едно ваше действие. Все пак, бъдете внимателни. Не сте застраховани от допускане на грешки или попадане в лапите на ласкатели.

 

ВЕЗНИ

Заядливи сте

 

Ще бъдете пиперливи и често ще говорите повече, отколкото е нужно. Казвате неща, за които после ще съжалявате и ще трябва да се извинявате. Обърнете повече внимание на интелектуални дейности или планирайте пътуване. Ето какво ще ви направи щастливи и доволни. И не толкова заядливи.

 

СКОРПИОН

Почивайте си

 

Опитайте да не се напрягате за неща, които не сте в състояние да промените. Стойте настрана от разпри и скандали, разиграващи се на работното ви място. Пазете парите си и не позволявайте някой да се възползва от това, което се полага само на вас. Почивайте си, за да си спестите бъдещи здравословни проблеми.

 

СТРЕЛЕЦ

Нова делова задача

 

Днес бъдете по-делови. Изказвайте се ясно и говорете без заобикалки. Не казвайте това, което другите искат да чуят. Говорете онова, което ви е на сърцето. Можете да се заловите с нова делова задача, стига да имате сигурната подкрепа на партньорите зад гърба си.

 

КОЗИРОГ

Давайте си почивки

 

Очаква ви натоварен ден. Като за първо число всичко ви се струпва на главата и чака да бъде отметнато и свършено. Не се впечатлявайте прекалено. Имате нуждата и от почивка. Не си я давате своевременно и поради това накрая ще захвърлите всичко и то ще бъде недовършено.

 

ВОДОЛЕЙ

Щадете сили

 

В първия ден от новия месец вие сте зарадвани от нови идеи. Търсите начин да реализирате целите си. Настъпателни сте и доста решителни. Това обуславя деня като напрегнат и изморителен. Внимавайте да не привършите силите си тъкмо преди да сте постигнали поредното си ново завоевание.

 

РИБИ

Преодолейте спънките

 

Не успявате да намерите лесно мястото си днес. На работа се налага да разрешавате трудности, които сте пренебрегнали в миналото, когато те са били още малки и незабележими пропуски. Сега е време да се срещнете с тях и да ги отметнете смело. Не се страхувайте от забавяне. Днес решението им е вашата задача.

 

Хороскоп за родените на 01.11. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се страхувайте да правите реформи в живота си. Точно реформите ще са повод за бъдещите ви успехи. Ще се радвате на добро развитие и в личен, и в професионален план.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *