Хороскоп

Вашият хороскоп за вторник, 7 ноември

Луната е в Дева, а опозицията й със Сатурн ще ни помогне да подготвим някои свои бъдещи планове и да поемем отговорности, с които сме сигурни, че ще се справим в изискания срок. Бъдете внимателни във взаимоотношенията, защото не всички, с които общувате днес, са в стабилно емоционално състояние.


ОВЕН

Планирайте

 

Изявите ви днес ще бъдат насочени главно в деловата област. Говорите прекрасно, успявате да защитите идеите, които поднасяте. Берете плодовете на предишни трудове и ще бъдете похвалени в тази насока. Днес е прекрасен ден и трябва да му се насладите. В добро настроение сте.


ТЕЛЕЦ

Застой

 

На работното място от вас се иска да вършите прецизно своята работа, без да поемате допълнителни задължения или ангажименти, които не са ви по сърце. Налага се да тъпчете на едно място, периодът не предвижда кой знае какво развитие. Използвайте застоя, за да поправите стари грешки и да хвърлите поглед назад.


БЛИЗНАЦИ

Овладейте нервността

 

Във вторник имате високи очаквания за развитие, но за съжаление, денят не предполага големи темпове на растеж. Постарайте се да не разваляте настроението – както своето, така и на хората около себе си. Обърнете повече внимание на детайлите в работата си и не се заяждайте за глупости. Овладейте нервността.


РАК

Натоварване

 

Денят стартира със струпване на различни обстоятелства, които често блокират пътя ви напред или по-точно изискват време, за да ги отхвърлите. Работите с огромен обем от информация и трябва да съобразявате множество неща наведнъж. Концентрирайте се, за да не допуснете сериозни грешки.


ЛЪВ

Няма време за почивка

 

Във вторник съветът към вас продължава да е реновиране на ежедневието ви, като вкарате малко цвят и свежест в него. Днес продължавате напред с пълна пара по отношение на рутинните задачи, които трябва да се свършат в срок. Денят е много претрупан с ангажименти и време за почивка почти няма да ви се намери.


ДЕВА

Привличате внимание

 

Във вторник имате възможността да започнете начисто. Навлизате в нов период, изискващ от вас да блеснете с атракция. Да привлечете вниманието върху себе си. За радост сте от хората, на които това им се удава брилянтно. Днес предстоят доста разговори и срещи. Бъдете активни в социален план.


ВЕЗНИ

По-кротко

 

Очаквате бързи промени, които така или иначе няма да се състоят толкова скоростно. Заложете на малките крачки напред към успеха, вместо на огромните овчарски скокове, с които не се знае къде точно ще се озовете. Именно леката скорост ви води към постигането на целите. Днес не се насилвайте за нищо.


СКОРПИОН

Не се бъркайте

 

Във вторник имате сериозни очаквания относно случващото се, както и към хората около вас. Още в сутрешните часове се изявявате като лидери, организатори. Не гледате само своята работа, а често ставате надзиратели и на чуждите ангажименти. Ще се намери някой, който да ви каже да не му се бъркате в работата.


СТРЕЛЕЦ

Първа крачка

 

Във вторник от вас се иска да затворите страницата на апатия и отчаяние и да погледнете смело напред в бъдещето, където ви чакат вашите мечти, цели и бленувани успехи. Истината е, че няма как да ги постигнете, ако сами не започнете да вървите по пътя към тях. Е, днес ще направите първата крачка. Сложете край на самосъжалението.


КОЗИРОГ

Професионални успехи

 

Вторник е благоприятен ден за вашето професионално развитие. Въпреки емоцията и напрежението, които на моменти ви пречат да вземате разумни решения, вие ще се справите прекрасно с всяка поета задача. Не разчитайте само на себе си, а имайте предвид, че и хората около вас ще са важни за успеха ви.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете по-отворени

 

Във вторник се налага да продължите с реформите в характера си. Срещите, които започнаха от вчера, продължават и днес. Ще се видите в очите на другите. Предстои ви ден, изпълнен с емоции, но дали те ще са положителни, или не – зависи само и единствено от вас. Допуснете хората до себе си.


РИБИ

Дръжте се естествено

 

Във вторник вие сте настроени прекалено делово. Говорите на висок стил, почти неразбираем за хората около вас. Държите се по този начин и спрямо близките си. Заложете по-скоро на простичкия израз, простичките думи и малките неща, които ви правят щастливи и доволни.


Хороскоп за родените на 07.11. – Честит рожден ден!

Не се страхувайте да поемете отговорности през годината, която следва за вас от днес нататък. Това е година на изява, но и на доказване. Докажете, че на вас може да се разчита.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *