Хороскоп

Хороскоп за четвъртък, 9 ноември

Съвпадът на Луната и Венера в Дева днес дава възможност да се намери баланса и да се разрешат противоречия във взаимоотношенията, които водят до ненужни конфликти и неприятно напрежение. Следобед Луната навлиза във Везни, където още по-силно ще ни подтикне да търсим хармонията във връзките си.

 


ОВЕН

Рутина

 

За вас четвъртък е идеалният рутинен ден, който ще протече без никакви извънредни ситуации и с желаната хармония между вас и хората наоколо. Обърнете повече внимание на начина си на хранене и променете някои от навиците си. В следобеда и вечерта хармонизирайте отношенията с половинката.


ТЕЛЕЦ

Спорт

 

Обърнете внимание на външния си вид и на начина, по който изглеждате. Днес имате нужда от повече самочувствие и увереност. В сутрешните часове търсите възможност да промените нещо около себе си. Промяната ще дойде сама в следобеда. Време е да стартирате редовни посещения по спорт.


БЛИЗНАЦИ

Изчакайте следобеда

 

След като не спахте особено спокойно през тази нощ, сутрешните часове ви се струват напрегнати и трудни. Не захващайте нищо по това време, защото няма да доведе до добри резултати. Очаквайте раздвижване и разместване на пластовете в следобеда. Тогава настъпва вашето време. Ще усетите разликата.


РАК

Не ви е ден за работа

 

Прекарвате първата половина от деня в приказки и размотаване. За някои това може да е губене на време, но за вас е приятен момент. А и нищо повече не можете да свършите на този етап. Ако е възможно, се приберете по-рано вкъщи. Пригответе вкусна вечеря и продължете сладките приказки със семейството си. Чака ви любов и хармония.


ЛЪВ

Без важни задачи

 

Повишаването на доходите при вас вече е факт, но днес не бива да се заемате с допълнителни работи, които могат да изядат свободното ви време, без да ви осигурят нищо насреща. Оставете се на течението в часовете до ранния следобед. Вечерта организирайте среща с приятели или кино.


ДЕВА

Без инициативи

 

В четвъртък сте активни и дейни, дори повече, отколкото е нужно на този етап. За съжаление, моментът е такъв, че от действията ви почти няма да се родят резултати и накрая ще останете разочаровани. Затова оставете инициативите за друг, по-добър момент. Вечерта се предпазвайте от един ненадеен разход.


ВЕЗНИ

Искате разнообразие

 

Вие вече постигнахте равновесие и сте в хармония със себе си. Спокойствието обаче започва да ви притеснява и да ви става скучно. Днес искате да ви се случи нещо ново, извън традиционното ежедневие. В следобеда направете планове за нещо, което ви се върши и за което все не ви остава време.


СКОРПИОН

Позитивни сте

 

В четвъртък сутрин сте настроени позитивно и мислите доброто на всички около себе си. Заразявате със своята усмивка и на мнозина това им идва престорено. Истината е, че го правите от сърце. Днес сте добродушни, отзивчиви и желаете да помагате без никакви користни цели. Взаимоотношенията ви в семейството ще се подобрят.


СТРЕЛЕЦ

Не губете надежда

 

В четвъртък мотивацията ви е все така силна, но обстоятелствата вече са различни. Действията ви не дават резултатите, които очаквате. Не се отчайвайте. Това е временен момент на застой. Завършете някои вече започнати задачи. Една среща с важна личност ще ви обнадежди в следобеда.


КОЗИРОГ

Преценете добре

 

В четвъртък сутрин сте готови да предприемете действие, за което все още не е настъпил най-благоприятният момент. Резултатът ще е предвидим – фал и след това разочарование. Е, можете да си го спестите, стига да го искате. Освободете се от излишното напрежение. Не се карайте с близките.


ВОДОЛЕЙ

Надеждата е с вас

 

Притеснявате се за финансовото си състояние, което напоследък не е така стабилно, както вие искате да бъде. В сутрешните часове и до ранния следобед не бива да подемате инициативи или да влизате във важни срещи. Следобед настроението ви ще се подобри сякаш от нищото. Надеждата отново ви следва неотлъчно.


РИБИ

Грешен подход

 

В четвъртък сте нервни и напрегнати сякаш без причина. Желанието ви е хората да ви слушат и следват, без дори да им обяснявате защо е нужно да го правят. Ако сте на ръководен пост, вероятно няма да постигнете хармония с подчинените си. Причината този път е във вас и подхода ви. Променете нещо.


Хороскоп за родените на 09.11. – Честит рожден ден!

През следващата една година се стремете да внесете хармония и разбирателство във взаимоотношенията си. Избягвайте конфликтите и сблъсъците, а на тяхно място дайте път на добрата дума и проявяване на разбиране към чуждите проблеми.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *