Хороскоп

Хороскоп за 13 ноември

Настъпва новолуние в Скорпион – време, подходящо за поставяне на начало, на промени, на новости, но и на интензивни емоции. Денят предоставя възможности за личностно и професионално развитие, като ни дава шанса да преценим реално силите си. Сега можем да поемем точно толкова ангажименти, колкото сме в състояние да свършим.


ОВЕН

Ангажирани с другите

 

Опитайте се да запазите баланса между страст и здрав разум днес. Новолунието подчертава важността на вашите лични връзки и ангажимента ви към тях. Днес е възможно да се погрижите за ваши близки или приятели, които имат нужда от помощта и подкрепата ви. Не оставайте за дълго време сами.


ТЕЛЕЦ

Промени в службата

 

Вие вече осъзнавате нуждата си от промяна в начина си на живот – личен и професионален. Очаквайте непланирани събития в службата да допринесат за важна промяна, която ще направите на работното място. Днес сте делови и добре се справяте с всякакви документации. В любовта приемайте различията на половинката.


БЛИЗНАЦИ

Изслушвайте колегите

 

Опитайте да бъдете по-задълбочени при разговори с колегите си днес. Вникнете в техните желания и намерения, в техните планове и ги изслушвайте добре, когато искат да ви кажат нещо. Възможно е да почувствате физическо неразположение или слабост, които можете спокойно да отдадете на настъпващото новолуние.


РАК

Направете планове

 

Не спирайте да се радвате на всичко онова, което притежавате в живота си. Днешният ден е подходящ за занимания с творчество, за развитие на вашето хоби или за личностното ви развитие. Четете повече, образовайте се. Можете да направите планове за следващите четири седмици.


ЛЪВ

Домашни работи

 

Възможно е да ви се наложи да направите спешни промени по въпроси, свързани с дома и домашните ви ангажименти днес. Има и такива дни, в които семейството е с приоритет пред работата ви. По-добре си вземете отпуск, ако ви е възможно, за да обърнете цялото си внимание върху вашите близки.


ДЕВА

Дългоочаквана новина

 

Ключови за вас днес ще бъдат комуникацията и обменът на информация. Не е изключено да се отвори възможност да се обучавате или да научите нещо ново на работното място. Не се притеснявайте да се срещнете с колеги или с хора, с които ви е интересно да общувате. Ще получите една дългоочаквана новина.


ВЕЗНИ

Бъдете пестеливи

 

Опитайте да предвидите приходите и разходите си до края на месеца или до вземане на следващата ви заплата. Днешният ден изисква да сте по-пестеливи и да помислите за инвестиции, вместо за излишни разходи. Възможно е ваш близък да ви помоли за пари назаем. Услужете, само ако сте сигурни, че ще ви ги върне.


СКОРПИОН

Повярвайте в себе си

 

Започвате новата работна седмица с ентусиазъм и мотивация. Днешният ден ви носи възможност за развитие и просперитет. Шанс да поставите едно ново и дългоочаквано начало. Сега за вас нещата започват и ще се развият в съвсем близко бъдеще – до около месец. Повярвайте в себе си и в своята сила.


СТРЕЛЕЦ

Време за анализ

 

Опитайте се да се обърнете към себе си и да оцените грешките, които сте правили до момента. Грешките, заради които сте страдали и сте се измъчвали в сферата на взаимоотношенията. Днешният ден може да ви се стори по-мъчен и това е заради вътрешните трансформации, които преживявате.


КОЗИРОГ

Дръжте на своето

 

Очаква ви ден, в който вашата роля в обществения живот е важна. Днес вие самите се превръщате в пример за обществото, в което живеете. Очаквайте възможност да проведете разговори и да разрешите противоречия. Дръжте на своето мнение и не се съгласявайте с чуждото, само и само да има мир.


ВОДОЛЕЙ

Надеждата е с вас

 

Днес чувствате прилив на сили и енергия, които можете да впрегнете в един желан професионален проект. Денят е подходящ за начало, за стартиране на нещо ново. Заявете своите сили и умения, покажете ги. Безработните точно в този ден могат да намерят подходяща работа.


РИБИ

Вдъхновение

 

В понеделник сте общителни, усмихнати и великодушни. Денят е отличен за занимания с изкуство и култура, които толкова много обичате. Отдайте се на хобито си или ако нямате такова, просто вършете всеки днешен ангажимент с вдъхновение и желание. Настроението ви е прекрасно.


Хороскоп за родените на 13.11. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете влиятелни в средата, в която живеете. Ще се превърнете в пример за подражание, а това се превръща и във ваша отговорна задача. Годината е щастлива и благоприятна.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *