60 Плюс БорбаБГЖивотът в снимки и разкази

Самоводски пенсионери бяха домакини на празник на художественото слово

Клубът на пенсионера и инвалида „Родолюбец“ в с. Самоводене бе домакин на 14-ото издание на Общински празник на художественото слово под надслов „Есента на живота жъне това, което сме посели през пролетта“.

Събитието се проведе от Община Велико Търново съвместно с Общински съвет на Нов съюз на пенсионерите. В тазгодишното издание на празника с лично творчество се включиха общо 20 автори от 8 клуба на пенсионера и инвалида от общината, както и автори от съседни общини в областта.

За таланта и участието си в това издание на Общинския празник на художественото слово всеки автор получи грамота и брой от специално отпечатаното издание на вестник „Рима“, събрал в едно личното творчество на участниците.

Изненада към всички гости и поздрав с песни и стихове, посветени на семейството, поднесоха децата от детска градина „Пинокио“ в с. Самоводене.

Своите поздравления към участниците отправиха и Валентин Къндев – кмет на Самоводене, Радка Маркова – председател на Общински съвет на Нов съюз на пенсионерите, и директорът на дирекция „Социални дейности“ в общината – Росица Димитрова.

Ана РАЙКОВСКА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *