Хороскоп

15 ноември: Денят е подходящ за смели, но контролирани промени, които носят свежестта на новото след себе си

Очаква ни благоприятен ден

Жизненият тонус се покачва, а движението на Луната в Стрелец ни помага да погледнем на света откъм по-добрата му страна. Можем ясно и категорично да заявим своята гледна точка. Виждаме доста по-далеч от носа си и сме решени да разчупим границите на сивото ежедневие, в което живеем. Денят е подходящ за смели, но контролирани промени, които носят свежестта на новото след себе си.


ОВЕН

Забавления

 

Активни сте. Решени сте да постигнете целите си, свързани със завършване на някои дела към днешна дата от месеца. Идеите ви са свежи и носят възможността да се проявите в нова светлина в близко бъдеще. Настроението ви е приповдигнато, а срещите с приятели ви зареждат с положителна енергия. Не пропускайте да се забавлявате.


ТЕЛЕЦ

Пари

 

Очаква ви благоприятен ден. Решителни и смели сте в миг, в който би следвало да сте една идея по-предпазливи. За щастие, съдбата ви закриля. Имате нужда да споделите идеите си с колеги или приятели, за да сверите часовника си и с тяхното мнение. Този ноемврийски ден ви носи пари.


БЛИЗНАЦИ

Овладейте емоциите

 

Сряда ви зарежда с добро настроение, но и с емоция, която е добре да овладеете. В противен случай тя ще бъде основната причина да извършите прибързани действия, на които все още не е дошло времето. Съобразете намеренията си с партньорите и колегите. Обърнете повече внимание на половинката.


РАК

Преценявайте добре

 

Днес сте дейни, активни и търсещи ниши за допълнителна изява. Често обаче се захващате с повече неща, отколкото можете да свършите. Това прави почти невъзможно да спазите уговорените срокове и вината за несвършената работа си остава само ваша. Преценете хапката, която е за вашите уста.


ЛЪВ

Бъдете по-отговорни

 

В сряда успявате да постигнете хармония в общуването. В синхрон сте с хората около себе си. Имате нужда да споделите идеите си с приближени приятели. Готови сте да поемете по път, който ви носи авантюри и новости. Гледате напред и очаквате незабравими преживявания. Добре е да проявявате повече отговорност към работата си.


ДЕВА

Споделете болките си

 

Очаква ви активен ден. Забързани сте и често предприемате действия, които не успявате да обмислите докрай. Имате нужда от отдих, почивка или разговор с приближен приятел, на който да излеете душата си. Към този момент нещо ви разкъсва отвътре и нарушава изцяло хармонията във взаимоотношенията.


ВЕЗНИ

Колебания

 

В сряда обмислете действията си. Имате нужда от коректив на всички постъпки, които правите в последно време. Разколебани сте и се двоумите дали постъпвате правилно, или не. Днес сте разкъсвани от хиляди въпроси и те почти няма да ви оставят възможност да работите спокойно. Завършете някои задачи.


СКОРПИОН

Всеотдайни сте

 

Денят ви намира в прекрасно настроение, но сте прекалено всеотдайни и е възможно да навредите по този начин на самите себе си. Отново се намира някой, който да ви поиска пари назаем, или просто да ви потърси за лична услуга. Готови сте да помогнете с усмивка на уста, но по този начин зарязвате своята собствена работа.


СТРЕЛЕЦ

Мислете за любовта

 

Не очаквайте прекалено големи резултати от действията, които правите днес. Нека това не ви демотивира, а напротив. Вършете ежедневните си задачи с желание и хъс – такъв, какъвто никога не ви е липсвал. Насочете по-голямата част от енергията си към личния живот и любовта, където се развива нещо необикновено хубаво.


КОЗИРОГ

В пълна светлина

 

Не се плашете от неизвестното, което стои пред вас. Сега е моментът да овладеете страха си от трансформации и промени. Денят е благоприятен за осъществяване на срещи и разговори. Покажете своята увереност в успеха. Ще бъдете одобрени и приети добре в обществото. Съвсем скоро идва време да блеснете в пълната си светлина.


ВОДОЛЕЙ

Признайте си

 

Днес сте енергични, но прекалено чувствителни и самонадеяни. Оправдавате своите собствени грешки с поведението на другите хора и някак си не признавате, че вие сте в основата на кривите ходове. Признайте поне пред себе си, че невинаги сте прави. Това ще ви помогне за бъдещето.


РИБИ

Завършване

 

Няма за кога да отлагате ангажиментите, които отлагате вече две седмици. Дошъл е моментът и задачите трябва да бъдат завършени. Заемете се сериозно с всичко, което ви тежи като огърлица около врата. Ще почувствате облекчение, след като отметнете работа, която сте отлагали седмици наред.


Хороскоп за родените на 15.11. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се лишавайте нито веднъж от шанса да пътувате и да опознавате нови места по земята, нови култури, обичаи и традиции. Време е да си доставите малко разнообразие в живота си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *